- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkdslar zıraat bankasının resmı sıtesınde lısans ıcın gıreceklere alan sorusu soruluyormus servıs gorevlısı olrk gırenlere 30 gy 30 gk alan bılgısı 40 yazıyor zıraat bankası sıtesınden ınsan kaynakları bolumunden duyurularda var tıklayınca servıs gorevlısıne var her neyse arkdslar parayı oderken kımlıklemı oduyoruz bızım yerımıze baskası odese oluyomu bır de bu netten basvuru yapanınız var mı bı tarıf edebılırmı lütfen resım nasıl cekıcez ben orayı tam anlamadım ayrıntılı bankaya para yatırma ıslemını ve bu resım olayını bırı anlatabılırmı lutfen cok az zaman kaldı merk edıorm
kita canım sağol tşk ederim bankaya parayı yatırdıkdan sora netten basvuru yapmaya calıscam ama resım olayını cıdden anlamadım sen anladınmı yenıden mı cekıcez ya bu vesıkalıkmı nası olcak orasını anladınmı sen kafam cok karıstı ya
kita sağol canım tsk ederım yarın yatırcam su netten sıteden basvururken bısey olrsa ozelden yazarm sana canım saol:) ya arkdslar bu arada bılen varmı bılmıyorumda lısans mezunları neden sadece servıs gorevlısıne basvuruyor??? bıtane daha varmıs lısans mezunlarının basvurdugu neden herkes sadece servıs gorevlısıne ragbet etmıs bılen varmı lısans mezunlarından bırı cvp verırse ya da bılen bırısı cok sevıncem.....
merhaba kızlar bende banko asistanı olarak başvuruyorum bankaya paramı yatırdım üye de oldum da benim anlayamdıgım bir konu var bankadan aldıgımız dekontun şifresini felan hiç siteye yazmadık? onlar bizim para yatırdıgımı nereden anlayacaklar? sanırım adaletsiz burada başlıyor..
ATM den yatırabılıyomuyuz parayıı ?
merhaba kızlar bende banko asistanı olarak başvuruyorum bankaya paramı yatırdım üye de oldum da benim anlayamdıgım bir konu var bankadan aldıgımız dekontun şifresini felan hiç siteye yazmadık? onlar bizim para yatırdıgımı nereden anlayacaklar? sanırım adaletsiz burada başlıyor..
kita sana ozelden msj attım bende parayı yatırdım ama netten basvuruda benım arkdsm ınt cafeye gıtcekmıs resmını tarayıcıdan gecırcekmıs sen nettekı herhangı bı resmını mı aldın nasıl yaptın orayı bıraz ayrıntılı anlatabılırmısın?