• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziraat Bankası 3 bin 265 eleman alacak

ben de başvurmayı düşünüyodum lise mezunu olarak
ama alan bilgisi soruyolar demişiniz
sitede hiç öle bişey yazmıyo 50 genel kültür 50 genel yetenek
alan sorusu varsa girmem edebiyatçıyım ben ne anlarım bankacılıktan:1:
ama şimdi çok kafam karıştı yaa:26:

Alan sorusu sorulmuyor kızlar merak etmeyin bende başta oyle sanmıştım o verdiğim linke bakın okuyun iyice.

Üye olamayan arkadaşlar merak etmeyin bazen sorun çıkabiliyor ben kaç defa denedim olmadı dedim herhalde olmayacak sonra yine bi bakayım dedim maile gönder dedim şşifre geldi o şifreyi silmeyin hiç onunla gireceksiniz sisteme.
Ben parayı yarın yatıracam bankaya.. hadi hayırlısı..

arkdslar zıraat bankasının resmı sıtesınde lısans ıcın gıreceklere alan sorusu soruluyormus servıs gorevlısı olrk gırenlere 30 gy 30 gk alan bılgısı 40 yazıyor zıraat bankası sıtesınden ınsan kaynakları bolumunden duyurularda var tıklayınca servıs gorevlısıne var her neyse arkdslar parayı oderken kımlıklemı oduyoruz bızım yerımıze baskası odese oluyomu bır de bu netten basvuru yapanınız var mı bı tarıf edebılırmı lütfen resım nasıl cekıcez ben orayı tam anlamadım ayrıntılı bankaya para yatırma ıslemını ve bu resım olayını bırı anlatabılırmı lutfen cok az zaman kaldı merk edıorm:(

arkdslar zıraat bankasının resmı sıtesınde lısans ıcın gıreceklere alan sorusu soruluyormus servıs gorevlısı olrk gırenlere 30 gy 30 gk alan bılgısı 40 yazıyor zıraat bankası sıtesınden ınsan kaynakları bolumunden duyurularda var tıklayınca servıs gorevlısıne var her neyse arkdslar parayı oderken kımlıklemı oduyoruz bızım yerımıze baskası odese oluyomu bır de bu netten basvuru yapanınız var mı bı tarıf edebılırmı lütfen resım nasıl cekıcez ben orayı tam anlamadım ayrıntılı bankaya para yatırma ıslemını ve bu resım olayını bırı anlatabılırmı lutfen cok az zaman kaldı merk edıorm:(

Arkadaşım bendeyarın parayı yatırp başvuru yapacağım. Kıavuzda her şeyi ayrıntılı anltmış aslında. Yaapamazsan yarn ben yaptıktan snra yardım edebilirim canım.

kita canım sağol tşk ederim bankaya parayı yatırdıkdan sora netten basvuru yapmaya calıscam ama resım olayını cıdden anlamadım sen anladınmı yenıden mı cekıcez ya bu vesıkalıkmı nası olcak orasını anladınmı sen:D kafam cok karıstı ya

kita canım sağol tşk ederim bankaya parayı yatırdıkdan sora netten basvuru yapmaya calıscam ama resım olayını cıdden anlamadım sen anladınmı yenıden mı cekıcez ya bu vesıkalıkmı nası olcak orasını anladınmı sen:D kafam cok karıstı ya

Rica ederim canım özel msj her 10dk da bir olduğu için zor anlaşırız buradan yazalım en iyisi :)
Resim olayını takma kafana olur merak etme kılavuzda tek tek anlatmış zaten napılacağnı vebenim anladığımda pcden bile ekleyenebiliyor çünkü kılavuzda öyle görünüyor.

Son düzenleme:
evet canım pcden bı resım yuklerım bu arada bısey daha sorcam zıraate mı para yatırıyoruz kımlıgımızle bırlıkte zıraat bankasına gıdıcez ve yatırıcaz olemı?

Evet canım hangi sınava gireceksen onu söylüyorsun bi de kimliğini veriyorsun hepsi bu (özelden de yazdım ama buraya da yazayım bilmeyenler vardır)
Arkadaşlar para yatırdığınız zaman dekontunu saklayın mutlaka daha sonra lazım olabiliyormuş kılavuzda öyle yazıyordu.

kita sağol canım tsk ederım yarın yatırcam su netten sıteden basvururken bısey olrsa ozelden yazarm sana canım saol:) ya arkdslar bu arada bılen varmı bılmıyorumda lısans mezunları neden sadece servıs gorevlısıne basvuruyor??? bıtane daha varmıs lısans mezunlarının basvurdugu neden herkes sadece servıs gorevlısıne ragbet etmıs bılen varmı lısans mezunlarından bırı cvp verırse ya da bılen bırısı cok sevıncem.....

kita sağol canım tsk ederım yarın yatırcam su netten sıteden basvururken bısey olrsa ozelden yazarm sana canım saol:) ya arkdslar bu arada bılen varmı bılmıyorumda lısans mezunları neden sadece servıs gorevlısıne basvuruyor??? bıtane daha varmıs lısans mezunlarının basvurdugu neden herkes sadece servıs gorevlısıne ragbet etmıs bılen varmı lısans mezunlarından bırı cvp verırse ya da bılen bırısı cok sevıncem.....

Tamam canım yarın bende nette olurum zaten başvuruyu yaparız bi aksilik olmazsa.

tamam canım saol yarın haberlesırız...bu arada tekrar soruyorum lısans mezunu olanlar neden servıs gorevlısıne basvurmus sadece cunku bı bolm daha var bu dahamı kolay ondan mı?

Öyle bişey okumadım ben kılavuzda.
Öğleden sonra bende bankaya gidecem arkadaşlar bir de kitap almayı düşünüyor musunuz 2-3 kitap baktım netten ama alsam memnun kalır mıyım tek kitapla zaten ancak yürütebilirirm çözümlü sorularda varmış içinde

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende banko asistanı olarak başvuruyorum bankaya paramı yatırdım üye de oldum da benim anlayamdıgım bir konu var bankadan aldıgımız dekontun şifresini felan hiç siteye yazmadık? onlar bizim para yatırdıgımı nereden anlayacaklar? sanırım adaletsiz burada başlıyor..

canım tc no ile oluyor adaletsizlik mülakatlarda başlayacak emin ol...
bu tür sınavlarda başarı elde etmiş olan arkadaşaların yardımı olsa keşke bize...

ben baya bi araştırdım..
sınav bi bilgisayar ekranında olacakmışş...hızlılık ve pratiklikte bu yönden ölçülecekmiş..
güncel sorular.. ekonomi de olacakmış..

Arkadaşlar lisans mezunları için alan soruları var banko asistanlığı için alan soruları yok sadece genel kültür ve genel yetenek 50şer soru.

ATM den yatırabılıyomuyuz parayıı ?

Hayır atm'den yatırılmıyor.

merhaba kızlar bende banko asistanı olarak başvuruyorum bankaya paramı yatırdım üye de oldum da benim anlayamdıgım bir konu var bankadan aldıgımız dekontun şifresini felan hiç siteye yazmadık? onlar bizim para yatırdıgımı nereden anlayacaklar? sanırım adaletsiz burada başlıyor..

Bankaya para yatırırken tc kimlik numaramızı veriyoruz... ve tc kimlik numaramız Para ödediğimiz için sisteme işleniyor.
Para ödemezsek eğer, başvuru yaptığımız site SINAV ÜCRETİNİ BANKAYA YATIRMADIĞIMIZ İÇİN açılmıyor.

Başvuru sitesi sadece para ödeyenlere açılıyor.

Bilgin olsun.

Ayrıca dekontunu sakla. Görüşmede falan isteyebilirler.

Arkadaşlar ben başvurdum ama 2-3saattir uğraşıyordum sistem çok yavaş.
İmkanı olan gece 12den sonra yapsın çok beklemezsiniz.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. :)

Son düzenleme:
kita sana ozelden msj attım bende parayı yatırdım ama netten basvuruda benım arkdsm ınt cafeye gıtcekmıs resmını tarayıcıdan gecırcekmıs sen nettekı herhangı bı resmını mı aldın nasıl yaptın orayı bıraz ayrıntılı anlatabılırmısın?

kita sana ozelden msj attım bende parayı yatırdım ama netten basvuruda benım arkdsm ınt cafeye gıtcekmıs resmını tarayıcıdan gecırcekmıs sen nettekı herhangı bı resmını mı aldın nasıl yaptın orayı bıraz ayrıntılı anlatabılırmısın?

Canım özelden de yazdım. Buraya da yazayım dğer arkadaşlarda biligilensin.
Evet pc de ki herhangi bir resim olur yeter ki tam yüzünüz görünsün. Bankaya para yatırdıktan sonra siteye üyeyseniz giriş yapıyorsunuz. Girmek sitediğiniz sınavı seçiyorsunuz. Orda ilk başvuru şartları geliyor ekrana sonra kimlik bilgileri kısmı var oraya tıklıyorsunuz bilgiler geliyor ekrana bi tek foto ekleyeceksiniz Yeni Fotoğraf Ekle ye tıklıyorsunuz bi pencere açılıyor oradan Gözat butonuna tıklayıp pcden hangi fotoyu eklemek istiyorsanız o fotoyu seçip yükle diyorsunuz. Uzun bi süre bekleyebilir pencereyi kapatmayın sonra kırpma ekranı geliyor mouse la tam vesikalık gibi seçip Seçili kısmı kaydet butonuna tıklıyorsunuz. Sonra zaten ekrana gelen bilgiler sizi yönlendiriyor okudukça yaparsınız zor değil. Sorun olursa yine yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

kıta canım burdan resım yolanmıo ya ozel msjdada 10 dkada bır atıoruz burdan resım yolama olsadı sana gosterırdım resmım cunku az yamuk sankı olrmu dıcekdım:DD msnın yokmu ya???

Back