muzeren ADAYLARDA ARANAN GENEL ARTLAR: bu lınkte öle yazıyor evet ziraatın resmı sitesi Genel Yetenek :30 soru Genel Kültür :30 soru alan bilgisi 40 soru dıyo aynen sımdı okudum yanlıs mı bılıyorum??? sen de mı muzeren servıs gorevlısı sınavına gırıceksın pekı alan bılgısınden ben cok korkuyorm ve basvurmadım lısans mezunuyum ama 2 yıllık onlısans dıplomam oldugu ıcın bı umut belkı banko gorevlısıne gırerım dıye arastırıyoruma ama net bısey bılen yok bu konuda( servıs gorevlısı sınavı zor olur dıyebasvurmadım sende kıtap mı var nereden calıscaksın bır de o alan sorularından 40 tane sorcaklarmıs zor olmazmı(
sınava ben girmiycem kuzenim araştırıyor ama sınav sorularının çok zorlayıcı olacağını sanmıyorum,kpss hazırlık kitaplarınddan ilgili alanlara(iktisat,hukuk,muhasebe) üstünkörü
bir baksan yeterli olacağını düşünüyorum,zaten detayına girersen mümkün diil yetişmez konular,40 soru soracaklar kalkıpta dıdının dıdısını soramazlar,en fazla 5 tane zor soru gelir,eski
bir bankacı olarak diyorumki;herkes senin gibi zaten kimse konuların uzmanı diil,önemli olan mülakat kısmı bence...