• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ziraat Bankası 3 bin 265 eleman alacak

muzeren ADAYLARDA ARANAN GENEL ARTLAR: bu lınkte öle yazıyor evet ziraatın resmı sitesi Genel Yetenek :30 soru Genel Kültür :30 soru alan bilgisi 40 soru dıyo aynen sımdı okudum yanlıs mı bılıyorum??? sen de mı muzeren servıs gorevlısı sınavına gırıceksın pekı alan bılgısınden ben cok korkuyorm ve basvurmadım lısans mezunuyum ama 2 yıllık onlısans dıplomam oldugu ıcın bı umut belkı banko gorevlısıne gırerım dıye arastırıyoruma ama net bısey bılen yok bu konuda:(( servıs gorevlısı sınavı zor olur dıyebasvurmadım sende kıtap mı var nereden calıscaksın bır de o alan sorularından 40 tane sorcaklarmıs zor olmazmı:((

sınava ben girmiycem kuzenim araştırıyor ama sınav sorularının çok zorlayıcı olacağını sanmıyorum,kpss hazırlık kitaplarınddan ilgili alanlara(iktisat,hukuk,muhasebe) üstünkörü
bir baksan yeterli olacağını düşünüyorum,zaten detayına girersen mümkün diil yetişmez konular,40 soru soracaklar kalkıpta dıdının dıdısını soramazlar,en fazla 5 tane zor soru gelir,eski
bir bankacı olarak diyorumki;herkes senin gibi zaten kimse konuların uzmanı diil,önemli olan mülakat kısmı bence...

haklısın muzeren ama bende kpss hazırlık kıtabı var fakat genel yetenek ve genel kültür var alan sorularına nereden calısabılrım bı bılgın varmı?

canım ama kıtabmda sadece genel kultur ve genel yetenek var alan soruları yok bazı kpss kıtaplarında varmıs ama bende yok olmadıgı ıcın calısamıcam:( nette alan sorularının oldugu bı sıte varmı bılen varmı neredn calısabılırım baska cunku bu kıtabı aldım bıdaha kıtap alamıcam:(

açıköğretim kitapları bulabilirsen ondanda çalışabilirsin,internetten çalışman zor bence konuların dibi yok,yada belli konuları çıktı alıcaksın özellikle iktisat ve hukukta..

ya k bakma bu arada cok soru sordum kafanı sısırdım ama cıdden hıc bı bılgım yok ve kafam cok karısık:( aöf kıtaplarm yardımcı kıtplar duruyodu sanırım onlardan hukuk vs calıssam olur degılmı?

tabiki olur,hukuka girişe bir bak ama borçlar hukuku falanda soruyorlar,muhasebe girişe bi bak(mal alıp satma,ana hesaplara),bide en önemlisi iktisatada bak

çok sağol canım cıdden hıc bı konuda bılgım yoktu allahtan bu sayfayı gordumde yardımcı oldunuz cokk tsk ederım pekı son bısey sorcam ben hatta son ıkı sey:) sımdı lısans mezunları sadece servıs gorevlısını mı secebılıyor? bır de ben bu basvuru olayını anlamadım son 6 aylık resım dıyo onu nası ayarlıcaz soncta basvuru netten arkdslar bılen varsa bu ıkı soruma da cvp verırsenız cok sevıncem

minecim bana özel msj atmısın ama cvp attım ulasmadı sj kutun doluymus canım benimde pek bilgim yok genelde en son mezun oldugum bölümdn basvuru yapıyosn suan sen lisans mezunu görünrsn diger sekilde basvuramzsn diye biliyorm alan soruları kolay diyende var cok zor diyende bankacıyım.com du galiba böylle bir site var orada birseyler bulabilirsn sen buna benzer seyler yaz bulursn orada bilgi vardı evet konulr hakkında pek bişey bulunmuyo nerelrdn cıkıyo nasıl calısılıyo diye bi cok kişi soruyo ama net bir cvp alan yok belki dedigim sitedn bulursn banka sınavları için calısma kitpları varmıs ama onuda pek önermiyorlr ben girmicem canım onun için araştırmıyorm artık yardımcı olamadm kusura bakma insaallah allahım hakkında hayırlı olanı versn

Arkadaşlar bende düşünmeye başladım bugün ama hiç bir bilgim yok ya i de 1.5 ay hazırlansam başarılı olabilir miyim ki :s zaen bunalmıştım derslerden tekrar başlaıp yürütebilir myim bilmiyorum. Önlisans meunuyum bende ve banka ilk defa böyle bi fırsat vermiş lise ve 2 yıllıkta alacakmış. Alan soruları varmış hiiiiiiiç bilgim yok zaten hiç sevmem iktisat hukuk vs. ne yapacağımı şaşırdım ya :S son 2 gün kaldı başvurmaya 45 tl mi de heba etmek istemiyorum zaten bu aralar aşırı masraf yaptım aşırı kararsız kaldım :(

bende çoook kararsızımmm başvuru için ya :(
bide bulundugum ilde olmıcak sınav kocaeline gidicemm püfff bisüürüü ıvırr zıvırrr :26::27:

bende çoook kararsızımmm başvuru için ya :(
bide bulundugum ilde olmıcak sınav kocaeline gidicemm püfff bisüürüü ıvırr zıvırrr :26::27:

Siteye üye olabildin mi peki?
Ben şifremi alamadım daha ya hata oluştu diyor :(

Sonunda üye olabildim artık bakalım hayırlısı neyse o olsun 1,5 ay yetmeyecek bana ama yapacak bişey yok denerim şansımı.
Yarın bankaya para yatırmayı düşünüyorum kısmetse...

Ben banko görevlisi sınavı için hem kendim için hemde nişanlım için başvurumuzu yaptım.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

minecim bana özel msj atmısın ama cvp attım ulasmadı sj kutun doluymus canım benimde pek bilgim yok genelde en son mezun oldugum bölümdn basvuru yapıyosn suan sen lisans mezunu görünrsn diger sekilde basvuramzsn diye biliyorm alan soruları kolay diyende var cok zor diyende bankacıyım.com du galiba böylle bir site var orada birseyler bulabilirsn sen buna benzer seyler yaz bulursn orada bilgi vardı evet konulr hakkında pek bişey bulunmuyo nerelrdn cıkıyo nasıl calısılıyo diye bi cok kişi soruyo ama net bir cvp alan yok belki dedigim sitedn bulursn banka sınavları için calısma kitpları varmıs ama onuda pek önermiyorlr ben girmicem canım onun için araştırmıyorm artık yardımcı olamadm kusura bakma insaallah allahım hakkında hayırlı olanı versn

canım ben o zmn servıs gorevlısı olarak basvurcam öle karar verdim...ama paayı zıraat bankasına mı yatırıyoruz nası oluyo o ıslem?? bırde netten basvurdugumuzda resım olayını ben anlamadım nası cekıces bılen bı kısı ayrıntılı anlatabılımı lfen cok rıca edıyorum????

merhaba kızlar bende banko asistanı olarak başvuruyorum bankaya paramı yatırdım üye de oldum da benim anlayamdıgım bir konu var bankadan aldıgımız dekontun şifresini felan hiç siteye yazmadık? onlar bizim para yatırdıgımı nereden anlayacaklar? sanırım adaletsiz burada başlıyor..

Kızlar ben ceko terkım lıse mezunu sayılıyorum yanı sımdı basvursammı 2 gun kalmıs 45 tlde oglumun 1 kutu mama parası yazık olur mu dıye dusunuyorum acıkcası

bıde uye olamadım hep hata olustu dıyo

...Kızlar ben ceko terkım lıse mezunu sayılıyorum yanı sımdı basvursammı 2 gun kalmıs 45 tlde oglumun 1 kutu mama parası yazık olur mu dıye dusunuyorum acıkcası

bıde uye olamadım hep hata olustu dıyo

Back