Atatürk-Aöf-Üniversitesi okuyanlar var mı? Bir yardımcı olabilirler mi?

Bende tedirginlik oluştu. Şimdi ben bu linkteki
http://www.ataaof.edu.tr/dosyalar/ogrencisema.pdf

e-devlet üzerinden kayıt yaptırıcaktım.Bir kaç kez baktığımda 3-8 Ağustos yazıyodu.Geçende baktım ne ara değiştirildiyse 28 Temmuz-5Ağustos tarihlerini koymuşlar.Kayıt belgesi belki gidemez bi sorun oluşur diye Öğrenci bilgi sistemi üzerinden kayıtı yapıcam yarın.Belgeleri göndericem de benimde tekrar oraya gitmem gerekicek mi yoksa orada yazılanları yapıp göndermem yeterli olucak mı? Okulun çağrı merkezini aradım da bugün aramadan kapandı hemen. Bir de Halk bankasına materyal ücreti yatırıcam da atm den mi yatırayım gişeden mi yatırayım hesap numarasıda görememiştim.İnşallah yardımcı olursunuz :KK43: Bİrde ikinci dönemde tekrar kayıt yenileme olucak mı ücret yatırılıcak onu biliyorumda onun haricinde bi işlem gerekicek mi?
Birde ders kayıtlarını okul yapıyomuş bizim yapmamıza gerek yok sanırım.Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim teşekkür ederim..
mrb cnm bnde ataturkte aofde okuyrm.. atmden yatirabilirsin...kayidi ikinci donem tekrar yenileyip para yatiriyosun.

Hmmm yok o zaman çok şükür ondan kurtuldum :KK70: peki ben bundan önce kayıt bilgisinde onaylı transkript istediğini okdudum araştırdım sanırım üniversite mezunlarını ilgilendiriyo ben lise mezunuyum benim bi alakam yoktur değil mi bununla? iki yılda okula ara vermiştim 2013 de mezundum
Transkript üniversite ile ilgilidir lise mezunları için değil.

Bisey sormak istiyorum ataturk aof erzurum dimi?peki sinavlari icin erzuruma gitmek gerekiyo mu vize ya da final sinavlari bende onumuzdeki sene dusunuyorum ama tam bi bilgim yok:KK43:

Bisey sormak istiyorum ataturk aof erzurum dimi?peki sinavlari icin erzuruma gitmek gerekiyo mu vize ya da final sinavlari bende onumuzdeki sene dusunuyorum ama tam bi bilgim yok:KK43:
Vize sınavları internet üzerinden yapıliyor final sınavı ise yaşadığınız şehirde merkezi var ise yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapilir.Erzuruma gitme yok acikogretim diye geçiyor. Uzaktan eğitim diye geçen bölümlerde gidilir.

Vize sınavları internet üzerinden yapıliyor final sınavı ise yaşadığınız şehirde merkezi var ise yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapilir.Erzuruma gitme yok acikogretim diye geçiyor. Uzaktan eğitim diye geçen bölümlerde gidilir.
Tesekkur ederim reklamcilik bolumu icin uzaktan egitim oluyo dimi?

Tesekkur ederim reklamcilik bolumu icin uzaktan egitim oluyo dimi?
Onu bilmiyorum. Ama karşısında yazması gerekir eğer uzaktan eğitim diye geçiyorsa finale erzurumda giriliyor. Açıköğretim de ise erzuruma gidilmez.

Onu bilmiyorum. Ama karşısında yazması gerekir eğer uzaktan eğitim diye geçiyorsa finale erzurumda giriliyor. Açıköğretim de ise erzuruma gidilmez.
Baktim da pek bi bilgi yok 2 yil ogrenim suresi ve program kazanimlari yaziyo tesekkur ederim yardimci oldugun icin:KK66:

Yapamıyom ben onu ya :) yanlış bi şey yaparım çok kullanmıyorum ordan oluyosa o bana daha kolay :) :) :)
Bilen birini götür. Gişe kalabalık olur genelde. Gerçi geçen sene atm de kalabalıkti. :KK53:kayıt yenileme yaparken bende gece gitmiştim kimse yoktu.:KK45:

Bilen birini götür. Gişe kalabalık olur genelde. Gerçi geçen sene atm de kalabalıkti. :KK53:kayıt yenileme yaparken bende gece gitmiştim kimse yoktu.:KK45:

Kardeşime dedimde güvenlikçi abiye söyle yardım etsin dedi kardeşim biliyoda gece uyumuyo gündüzde hayatta kalkmaz :KK70: bakalım gişeden yaparlarsa ben oradan yaptiriyim :KK70:

Kardeşime dedimde güvenlikçi abiye söyle yardım etsin dedi kardeşim biliyoda gece uyumuyo gündüzde hayatta kalkmaz :KK70: bakalım gişeden yaparlarsa ben oradan yaptiriyim :KK70:
Benimle de erkek kardeşim gelmişti. Atm den kardeşim yaptı. :KK53:aslında basit ya.işlemler var tek tek yapıyorsun.
Hangi bölüm.

Benimle de erkek kardeşim gelmişti. Atm den kardeşim yaptı. :KK53:aslında basit ya.işlemler var tek tek yapıyorsun.
Hangi bölüm.

Bana zor geliyo gözümde büyütüyom bide arkamda insanlar varsa panik yapıyom ben garip :KK70:
Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik geldi :)

X