- Konu Sahibi uyuzcimcime
-
allah bebeğini sana bağışlasın birlikte mutlu seneler geçirin.. çok zor bi an ya ..
canım ya hikayeni gözlerim dolu dolu okudum bende 36 haftalık hamileyim kendimi düşündüm bian senın yerinde şükürler olsun ki yavrun seninle allah kimsenın kucagını boş bırakmasın:)
inş. o tatlı bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alır bizlere de haber veirsin :Saruboceq: bence artık sen doğum hikayelerini okuyup moralini bozup bebişini üzme annesi:gitme:en kolay sağlıklı doğumlar sizin olsun...
sagol tatlım ama yeni bir hikaye olsada okusam diye bakıyorum hep güle güle büyüt yavrunu:)
anam doğum hikayelerine girdimki en üüstte bizim atatuğumuz oğluşuma bişeyler yedirmeye çalışırken hayır atatuğ sana mama yok tuğkan yiycek mamaları diye oğluşumu kandırdığım oğluşumun iyi arkadaşlarından bikez daha okudum yine ağladım allahım kimseleri evlat acısı yaşatmasın anneler gününde kucağını boş bırakmasın inş.
Sağlıkla buyusun insallah miniğiniz
herkesi ağlattığğn gibi benide ağlattn Allah bir daha böyle korkular yaşatmasn mutlu yuvanız her daim huzur dolsunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?