Atatuğ'um bizimle

canım ya hikayeni gözlerim dolu dolu okudum bende 36 haftalık hamileyim kendimi düşündüm bian senın yerinde şükürler olsun ki yavrun seninle allah kimsenın kucagını boş bırakmasın:)

anam doğum hikayelerine girdimki en üüstte bizim atatuğumuz oğluşuma bişeyler yedirmeye çalışırken hayır atatuğ sana mama yok tuğkan yiycek mamaları diye oğluşumu kandırdığım oğluşumun iyi arkadaşlarından bikez daha okudum yine ağladım allahım kimseleri evlat acısı yaşatmasın anneler gününde kucağını boş bırakmasın inş.

canım ya hikayeni gözlerim dolu dolu okudum bende 36 haftalık hamileyim kendimi düşündüm bian senın yerinde şükürler olsun ki yavrun seninle allah kimsenın kucagını boş bırakmasın:)

inş. o tatlı bebişini sağlıkla mutlulukla kucağına alır bizlere de haber veirsin :Saruboceq: bence artık sen doğum hikayelerini okuyup moralini bozup bebişini üzme annesi:gitme:en kolay sağlıklı doğumlar sizin olsun...

sagol tatlım ama yeni bir hikaye olsada okusam diye bakıyorum hep güle güle büyüt yavrunu:)

amin canım benim Allah herşeyle sınasın bizleri ama evlatlarımızla değil çok zor ben bile hala okudum mu ağlıyorum :sinifsinif:bunları ben mi yaşadım diyorum...valla bende tuğkan geliyo şimdi yiyecek sen küçük kalacaksın diye tehdit ediyorum kaydirigubbakcemile3

herkesi ağlattığğn gibi benide ağlattn Allah bir daha böyle korkular yaşatmasn mutlu yuvanız her daim huzur dolsunnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…