• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atatuğ'um bizimle

leadangel korkkutmak ya da kimseyi tedirgin etmek istemiyorum ben çok yaşadım çünkü ama tedbirli olmakta fayda varmış ben biraz acı öğrendim saniyelerin bile hayattta ne kadar önemli olduğunu en azından bir doktorunu ara sor...çünkü benim gibi hafif sancı geçirenler olabilir..doktorunuzla hep iltibat halinde olun arkadaşlar...

aynen cnm öyle olmak gerek önceki gün yokladı öyle 2 gündür yok yine yarın kontrolüzmüz bakalım ne var ne yok öğrenicez

canım benim Atatuğ ve Devrim keder birliğide etmişçesine korkuttular bizi. ama ne güzelki sonunda ikiside yanımızda ve sağlıklılar çok şükür Allah'ıma. yeşim saolsun hiç yanlız bırakmadı bizi bir hemşire deil bir dost bir kardeş oldu bize o korku dolu bekleyişlerimizde. ve Jele Hanım deneyemleri ve tecrübesiyle sayesinde kollarımız boş çıkmadık o kapıdan gözlerimizden mutluluktan yaşlar süzülüyordu. Allah yanımızdan eksik etmesin ikisinide. Rabbim sizide bir daha hiç ayrı koymasın inş. canım benim kokla o karabiberi benim için bol bol annesi bide küçücük ısır totişinden buda teyzenden de opuyorumnanaktan

ukla ve megryann Allah sizlere güzel sağlıklı en kolay doğumları nasip etsin.bizim için iyi dilekte bulunan bütün kızlar hepinizi öpüyoruz...ve lohusa duası kabul olurmuş bende en içten dualarımı sizlere gönderiyorum...ALLAH BıR AVAZDA SAĞLIKLA ALIN MıS KOKULU BEBEKLERıZı KUCAĞINIZA....

antikacım öptüm de ısırdım da valla teyzesi...evet cnm ikiside yaramaz bunların ikisinin de melekleri aynı zaten bunlar kardeş olsalar bu kadar olurdu Allah hiç bir bebeği annesiz anneyi de o hastaneden boş ellerle çıkmayı nasip etmesin....sende oğluşumun kardeşini öp ısır kokla bizim için :)))

antikacım öptüm de ısırdım da valla teyzesi...evet cnm ikiside yaramaz bunların ikisinin de melekleri aynı zaten bunlar kardeş olsalar bu kadar olurdu Allah hiç bir bebeği annesiz anneyi de o hastaneden boş ellerle çıkmayı nasip etmesin....sende oğluşumun kardeşini öp ısır kokla bizim için :)))

tamam canım seve seve :) AMİNNNNNNNNNN

Hey allahım yaaa ne güzel mucizeler veriyosun
allah bidaha böyle korkular yaşatmasın ama sonu çok güzel olmuş
hep mutlu olmanız dileğiyle

Çok duygulandım yine:gitme:Ama son hatta son değil başlangıcı çok güsel olmuş.Bebişinisle birlikte sağlıklı mutlu huzur dolu bir ömür dilerimopuyorumnanaktan

doğum hikayemiz nerdeyse aynı çok şaırdım seni çok iyi anladım ve şuan o anı yaşadım tekrar ama .çok şükür bebklerimiz bizimle allah ayırmasın bizi onalrdan benim doğum hikayemde yakında kızlar cimcimem okuyunca anlayacaksın beni nerdeyse aynı haikayemiz

Ağlattınız beni okurken.Allah size bağışlamış yavrunuzu.sağlıkla sıhhatle bir ömür geçirsin dilerim.
bende 27 haftalık hamileyim inşallah sorunsuz bir doğum geçiririm ve burada sizlerle paylaşırım.

ağlama annesi seni hisseder :))inş. sağlıkla alırsın bebişini kucağına sumifer..bizlere de yazarsın...hijyenim teşekkür çok ederim amin diyelim :))...kaderim sana gelinceeee seni de o zaman en iyi ben anlarım herşey geçti bitti şimdi çok çok iyiler şükür Allahım herkese güzel kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin..

canım varya işyerindeyim şuan inan gözlerim doldu evde olsam ağlardım burnumun direği sızladı remsen, Canım Allah bebeğine de sizede uzunnnn sağlıklı bir ömür nasip etsin, çok zor günler geçirmişsin inş. son olur... mafoldumben

canım varya işyerindeyim şuan inan gözlerim doldu evde olsam ağlardım burnumun direği sızladı remsen, Canım Allah bebeğine de sizede uzunnnn sağlıklı bir ömür nasip etsin, çok zor günler geçirmişsin inş. son olur... mafoldumben

aman sakın tatlım ağlama ben herkes için yeterince ağladım :(( dediğin gibi canım inş. son olur iyi çalışmalar sen hep gül :))

12 haftalık hamile biri olarak gözlerim dolu yüreğim sızıyla okudum yazıyı
şükür ki rabbim sana ve eşine bağışlamış evladını
güle güle sağlıcakla ve analı babalı büyüt bebişini

Back