Atatuğ'um bizimle

ayy cnm hem ağladım hem okudum hikayeni
oğlun benimle aynı gün doğmuş bende 5 ekim doğumluyum allahım sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlat etsin inş. sizlerle birlikle nice güsel yıllarınız olur inş.
benimde tam 10 günüm var doğumuma ve akşamdan beri çok hafif girip çıkan sancım var düzenli değil ama mühim edilicek gibide değil şimdi okuyunca tedirgin oldum bende allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasipe eder inş.. güsel günleriniz olur umarımmm

Ay Allah'ım nasıl okudum hikayenizi anlatamam..
Rabbim sonunda sizleri mükafatlandırmış,meleğinizi size bağışlamış..
Dilerim gülen yüzünüz hiç bir zaman solmaz.
Meleğiniz ile sağlıklı,uzun ömürler diliyorum.

vallahi ben de çok korkarak okudum ama şükür ki sonu korktuğum gibi değilmiş...doğumu zor olmuş ama artık yanında yaa buna şükür canım güle güle büyütün bebeğinizi...
doğumu hangi hastanede yaptın canım merak ettim?dr un da jale gürlüer miydi?

inanırmısın tüylerim diken diken okudum doğum hikayeni canım...ama sonuç çok güzeldi... bebişine Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin...3 kişilik ailenin huzur ve mutluluk peşini hiç bırakmasın a.s.

canımmm neyseki meleğin kucağında hem ağladım hem okudumm neyseki meleğin seninleuzun ömürlü olsun bebeğin canım allah bahtını açık etsinn

hepinizin içten yazdığını pc başından bile hissediliyor arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize güzel dileklerinize..çok teşekkür ederiz güzel bayanlar.. doğumun jimerde jale gürlüler tarafından gerçekleşti cnm...iyi ki var jale hnm iyi ki doktorummuş...

Adıyla yasasın canım gule gule buyut adıda super

leadangel korkkutmak ya da kimseyi tedirgin etmek istemiyorum ben çok yaşadım çünkü ama tedbirli olmakta fayda varmış ben biraz acı öğrendim saniyelerin bile hayattta ne kadar önemli olduğunu en azından bir doktorunu ara sor...çünkü benim gibi hafif sancı geçirenler olabilir..doktorunuzla hep iltibat halinde olun arkadaşlar...

ayy valla ağlaya ağlaya okudum zaten hamileyim bendeki hormonları düşününn artıkk
canım meleğinin ve senin iyi olmana çok ama çok sevindimmm Allah bağışlasın ve sağlıklı uzun ömürler versin oğluşunaaaa

Allah korumuş canım yaa çok şükür yavrun kucağında şimdi.Biz neler yaşayacağız kim bilir.Rabbim yavrularımızı korusun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…