Ataşehir,Kadıköy,Ümraniye,Üsküdar,Kartal,Pendik

ee herhal yaneee :)))))
eşimle çengelin merkezin yürüyüşe gideriz sık sık hatta kuleli sahilde hafta sonu balığa gittik kıss kaydirigubbakcemile5

znnem hadı haftasonu gıdelım dıcem cınar altına cumartesı kuzenımın dugunu var ama nbı aksılık cıkmaz ıse pazar gıdelım kız cınar altına:D caylarımızı yudumluyalım :D benımkı cıngan cıkartıor dısaı dıye neyse ben kacdım :D

:) bence en ıyısı bende bulusalım bı gun ayarlım ben hafta sonu olur buyuk ıhtımal ıle calısanlar var :D demı bebekım sız yer aramayın bana gelın dırek gıdecegınız yerdekı rahatlıgı hızmetı benden alın :D

bencede hafta sonu olsun..gerçi bnm için fark etmez her gün uyar ama çalışan arkadaşlarıda düşünmek lazım :) yalnız herkese uyarmı uymazmı bilmiorum ama ben ataşehir ve ümraniyeyi hiç bilmiorum sizi bulacam die kaybolmayayım bilmiyorumkismile (: diğer yerler olabilir..nerede olacağını kararlaştırırken benide göz önüne alın :D

bencede hafta sonu olsun..gerçi bnm için fark etmez her gün uyar ama çalışan arkadaşlarıda düşünmek lazım :) yalnız herkese uyarmı uymazmı bilmiorum ama ben ataşehir ve ümraniyeyi hiç bilmiorum sizi bulacam die kaybolmayayım bilmiyorumkismile (: diğer yerler olabilir..nerede olacağını kararlaştırırken benide göz önüne alın :D

nerede oturuyorsun cnm sen ??

Back