Ataşehir,Kadıköy,Ümraniye,Üsküdar,Kartal,Pendik

güzel soru otobusle bılmıorum ama mınıbus ıle cengelkoy su deposu dınce ındırıyorlar senı ama otobus ılede sole dım talımhane dıye sorar ısen senı ındırıler olmadı hepıcınız bellı bı yerde toplasın ben kuzucuklarımı toplarım bı araya :D getırım

kız bitli korkuyorum kapı komşumsun diye :1:
su deposu talimhane? kuuu birebir benim adres burası :roflol:
sen de bakim türkan sedefoğlu ilköğretim okulunu biliyomusun??
emin market, yeni yapılan mesa evleri? :kahve:

gerçekten yaaww kaydirigubbakcemile2
ama buralar çooook güsel
kendimi hep şanslı bulmuşumdur
bitli ööle walla olumunekankayizsmile

kız bitli korkuyorum kapı komşumsun diye :1:
su deposu talimhane? kuuu birebir benim adres burası :roflol:
sen de bakim türkan sedefoğlu ilköğretim okulunu biliyomusun??
emin market, yeni yapılan mesa evleri? :kahve:

hahah kız he emın marketı bılırım gelrı gıderım devamlı :D bugun ustelık talımhane pazarı var kız :D bılmemı memleketımı ben :D

bu arda esıme sordum nasıl gelebılırler dıye dedıkı beykoza gıden butun otobusler burdan gecıor kulelı askerıyesının ordan sofore desınler cengelkoyde ınıcem dıye orda ınsınler benım ev askerıyeden sonra bayag yurumek gerek araba gecmezde :D cengelde ınsınler taksıye bınsınler 5 dakıkada kapımın onundesınız emek mah ınıcem desınler evımın onundesınız hatuncuklarım :D

yoo bende varım (: ucunda bitlide bitlenmekte olsa bende gelcem kaydirigubbakcemile3
benim için her gün uyar ama cumartesi olursa daha iyi olur ama çalışanlarda var onlarada o gün olmaz (: en iyisi çalışanlar yazsın ne zmn müsaitlerse o gün bulusalım delikafadulden

hehe evet açıldı tutmayın beni (: sanırım kimse gelmeyecek benden başkaa baksanızza kimse yazmıyor (:
olmadı dışarda görüşelim yaa..bitli sana zahmet olmasın :)

Back