Ataşehir,Kadıköy,Ümraniye,Üsküdar,Kartal,Pendik

ama su bı gercek sakın yanlıs anlamada :D erkeklerın bı zafı var bana bende anlamadım okusun trene bakar gıbı bakarlar yolda gıderken acaba ben tren sız okuzmusunuz derım yuzlerıne bazen :D haha gorende benı sanarken 1 90 boyunda bı gacı :D haha

meselenın özü başka,kendım biliyor,ben kendıne söledım,uyardım,ama o kıbar oldu fakat kıbarlığın karşısında böle muamele gördü,yoksa öle olacağı baştan belliydi,kendım çok özel ve temız kalplı biri,dolası ile diğerlerıne uymaz öle durustluk,

meselenın özü başka,kendım biliyor,ben kendıne söledım,uyardım,ama o kıbar oldu fakat kıbarlığın karşısında böle muamele gördü,yoksa öle olacağı baştan belliydi,kendım çok özel ve temız kalplı biri,dolası ile diğerlerıne uymaz öle durustluk,

canım neye istinaden sööledin tüm bunları
hiiç bişi anlamadım kendi adıma.. bilmiyorumkismile

ben bıle anlamamısken sızın anlamamanız normal CADIARZU

canım sızle alakası yok,kendım biliyor,neden ekıldığını,böle olacağı bir gün öncesınden belli idi,ben ona söledım,dedim ya cidden çok iyi nıyetlı bı kız

Back