- Konu Sahibi kendim1987
kızlar patronlarınıza selam soyleyın hemen gelım ben bı gorım sunları hemen sızlere 1 aylık ızın verırı benı gorunce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar patronlarınıza selam soyleyın hemen gelım ben bı gorım sunları hemen sızlere 1 aylık ızın verırı benı gorunce
:d ben kendımle barısık gacıyım :d cırkınım emme begenıorum ıste kendımı huyum kurusun
:) aynen kuzum burunları bı karıs havada olurlar sankı dunyayı onlar yaratıçok severim kendiyle barışık gacileri boshayallersmile
dierleri hiç çekilmioo walla
walla ben çekemiyorum :1closedeyes:
meselenın özü başka,kendım biliyor,ben kendıne söledım,uyardım,ama o kıbar oldu fakat kıbarlığın karşısında böle muamele gördü,yoksa öle olacağı baştan belliydi,kendım çok özel ve temız kalplı biri,dolası ile diğerlerıne uymaz öle durustluk,
meselenın özü başka,kendım biliyor,ben kendıne söledım,uyardım,ama o kıbar oldu fakat kıbarlığın karşısında böle muamele gördü,yoksa öle olacağı baştan belliydi,kendım çok özel ve temız kalplı biri,dolası ile diğerlerıne uymaz öle durustluk,
canım sızle alakası yok,kendım biliyor,neden ekıldığını,böle olacağı bir gün öncesınden belli idi,ben ona söledım,dedim ya cidden çok iyi nıyetlı bı kız
ben bıle anlamamısken sızın anlamamanız normal CADIARZU
sen tanıyomusun kendisini kii?? mesele ne yaa
neyse belki başka bi başlığa yazacaktı yanlışlık oldu felan yanii boshayallersmile
:) aman kafana takma bosverrrr bak sesız sedasız huzur dolu tek basına ıcmısın cayını gelmsıın