Ataşehir,Kadıköy,Ümraniye,Üsküdar,Kartal,Pendik

ikea meydanı güzel uygun benim için

vala cnm bende de var 14 aylık , o gün inş huysuzlık yapmaz ...

cıdıyım kız dalga falan gecmıyorum :D cagırmanında dalgasımı olur sakın yanlıs anlasılmasın sımdık ıkeaya gıdıcez e baglum cocuklu olan annelerız cocuklar durmayacak maglum oturdugumuz yerde tam kafelerın oldugu yer oyunca yerı e ne anlıcaz oturdugumuzdan cocukların pesınde gezmekden :D hıc yoksa evde sakın kafa ıle dokerız onlerıne oyuncakları oynarlar gozumuzun onunde yok orda dusdumu yok su oldumu derdımız olmaz...Hem bı guzelde bahcedede kahve keyfıde yaparız ılerlıyen saatlerde olmamı :D yenı tasındım evıme evımı sevıorum hemde cocuklar ıcın ortamda musaıt bahcede oynarlar :Daklımız kalmaz o yuzden dedım gelın gelın borekler corekler yaparım sıze:D

güzel soru otobusle bılmıorum ama mınıbus ıle cengelkoy su deposu dınce ındırıyorlar senı ama otobus ılede sole dım talımhane dıye sorar ısen senı ındırıler olmadı hepıcınız bellı bı yerde toplasın ben kuzucuklarımı toplarım bı araya :D getırım

hehehe tşk ederim :1:
heh bak böle adres olabilir gelirsek bile lisenin ordan alırsın bizi herhalde olmamı :utangac:
16 a ya biniyoruz herhalde belediyede öle hatırlıom :D

vallaha canım hayatımda hıc otobuse bınmedım ıcın ne yalan solım bende bılmıorum kac b ye kac t ye bınıldını ama aksam esıme sorarım o bılır :D ben hayatımda hıc otobuse bınmedım de:D hep hazır kapıda araba ıle ordan oraya bıkere kadıkoye gıttım oda kayboldum hahaha gerı donerken kendımı kavacıkda buldum :D o derece:teytey:5

güzel soru otobusle bılmıorum ama mınıbus ıle cengelkoy su deposu dınce ındırıyorlar senı ama otobus ılede sole dım talımhane dıye sorar ısen senı ındırıler olmadı hepıcınız bellı bı yerde toplasın ben kuzucuklarımı toplarım bı araya :D getırım

aynı yerde olanlar birleşsin snra toplu olarak bi yere geliriz sen ordan alırsın.en mantıklısı böle bana göre... (: belediye ile biliyorum nerde ne zmn kalktığını ama minübüs ile bilmiyorum.. inş.. o vakit gelirse tanışırız kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Ben eve gelemicem arkadaslar cok uzak bana cekmeköyden geleceğim için .dışarıda buluşma olursa inş geleceğim .zaten daha zamanımız var konuşuruz

Back