Ataşehir,Kadıköy,Ümraniye,Üsküdar,Kartal,Pendik

bu hafta ıse gelememkı :( kuzenımın dugunu var kucukyalıda cok uzak annem cocukla nasıl gelırım ben oraya :D umranıye olsa gelırım hemencık en ıyısı sız gelın bana :D bahcede var cocukları salarız bahceye :D

kızlar herkes tamm dıyor sonra mıllet ewden cıkınca bırbırıne ulaşamıyor bu hafta sonu yapılıcak görüşme tam bır facıaydı benım için

valla ben bostancıya kadar gıttım sonra aradım ınsanları telefonlar acılmadı şaşırdım kaldım neyse gectım bunları bundan sonra her seyı kendım ayarlıycam ohaoldumsmile

ciddi olamassın nekadar kötü bi duruma düşmüssün kendimi düşünemiyorum o halde kucağımda cocukla :))
cok uzak diye gelemedim ben pinhan'a

canım seçtiğiniz yer oldukça uzak bir yer yani en azından ataşehir, kadıköy, ümraniye ve üsküsar çevresinde oturanlar için diyim.. kızların yaptığı ayıp olmuş gerçekten.. daha merkezi bir yer belirlensin ve buluşalım gerçekten.. kimseyle irtibata geçmek gibi bir durumda olmasın.. herkes bilsin sorumluluğunu canım yaa.. bi yer belirlenir ve burda katılacaklar taleplerini belirtir.. samimi olan gerçekten yeni arkadaşlıklara açık olan gelir yanee, haksızmıyım :delphin:

canım seçtiğiniz yer oldukça uzak bir yer yani en azından ataşehir, kadıköy, ümraniye ve üsküsar çevresinde oturanlar için diyim.. kızların yaptığı ayıp olmuş gerçekten.. daha merkezi bir yer belirlensin ve buluşalım gerçekten.. kimseyle irtibata geçmek gibi bir durumda olmasın.. herkes bilsin sorumluluğunu canım yaa.. bi yer belirlenir ve burda katılacaklar taleplerini belirtir.. samimi olan gerçekten yeni arkadaşlıklara açık olan gelir yanee, haksızmıyım :delphin:

kesınlıkle haklısın ben bana uzak oldugunu bbıle bıle acemi bir sürücü olmama ragmen arabamla gıttım kafamı boşaltmaya ıhtıyacım vardı sadece ama olsun yalnız kalmakta ıyı geldi bunuda inkar edemem buluşalım dıyosanız ben bulusurum yanı ama kesın gelıcek ınsanlarla özelden konuslaım

ben dudullu çekmeköy arasındayım
eğer uygun birgün belirlenirse gelmek isterim

Son düzenleme:
ben çalışıorum ve çalışan başka arkadaşlarımızda vardır bu yüsden hafta sonu olursa çok iyi olur, bende çengelköydeyim, ümraniyeye üsküdara yakın yerdeyim.. kadıköyede gelebilirim.. bilginize..

ben çalışıorum ve çalışan başka arkadaşlarımızda vardır bu yüsden hafta sonu olursa çok iyi olur, bende çengelköydeyim, ümraniyeye üsküdara yakın yerdeyim.. kadıköyede gelebilirim.. bilginize..

canım özelden mesaj atamıyorum sana msnden görüşelim istersen ben burnumun dibindekileri bırakıp nerelere gıtmısım -tatlicadiarzu-

iş senın ıcın uzuldum canım haklısında gelıyoruz dıyıp gelmıorlarya uyuz oluorum bende gelmıorsun barı telını ac gelemıorum de bı mazeret uydur barı :( kız kendım1987 nerde oturyorsun sen :D ben çengelkoyde gel kuzum bana sen en ıyısı kafa dagıtmak ıstıyorsan :D

Back