• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ataşehir çocuk bakıcısı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
daha önce ev işi hariç yapmıştım ama yine ev hali zamanla benimseniyor ve ortalık elden geldiğince düzeltiliyor
ister istemez boş durulmuyor bilmiyorum maaş durumunu tam bişey diyemiyorum. sizne düşünüyorsunuz?

Ben maaş konusunu çalışacak kişinin özeliklerine göre belirlemeyi planlamıştım. Bebek yaklaşık 4 aylık ayrıca bu sene ilkokula başlayan bir kızım bulunuyor. saat 4 'de gelen kızımla ve bebekle sevgi dolu bir ilişki kurulması öncelikli isteğim bunun yanı sıra fırsat oldukça evin toparlanması, yemek ve ütü yapılması konularındada yardımcı olunmasını istiyorum. Bu taleplerim sizin içinde uyuyorsa yüzyüze görüşüp tanışabiliriz. Anlaşırsak ikimizi de memnun edecek bir maaşı beraber belirleyebiliriz...........Birde daha önce çalıştığınız yerde ne kadar çalışmıştınız? Referans gösterebilecekmisiniz?

Ben maaş konusunu çalışacak kişinin özeliklerine göre belirlemeyi planlamıştım. Bebek yaklaşık 4 aylık ayrıca bu sene ilkokula başlayan bir kızım bulunuyor. saat 4 'de gelen kızımla ve bebekle sevgi dolu bir ilişki kurulması öncelikli isteğim bunun yanı sıra fırsat oldukça evin toparlanması, yemek ve ütü yapılması konularındada yardımcı olunmasını istiyorum. Bu taleplerim sizin içinde uyuyorsa yüzyüze görüşüp tanışabiliriz. Anlaşırsak ikimizi de memnun edecek bir maaşı beraber belirleyebiliriz...........Birde daha önce çalıştığınız yerde ne kadar çalışmıştınız? Referans gösterebilecekmisiniz?
ilginize tşk. ederim.evde diğer çocuğunuzun olması vs. sorun değilde benim için sanırım ulaşım sorun geldi
ben elalmışcd. den oraya vasıta sorunu yaşıyabilirim oldukça ters yada 2 vasıta aslında arada bir otoban var ama
yol ters oluyor yinede tşk ederim umarım çocuklarınıza ii bir yardımcı anne bulabilirsiniz daha önce 700 alıyordum ama parayı sorun yapmıyordum gönüllü bakıyordum

ilginize tşk. ederim.evde diğer çocuğunuzun olması vs. sorun değilde benim için sanırım ulaşım sorun geldi
ben elalmışcd. den oraya vasıta sorunu yaşıyabilirim oldukça ters yada 2 vasıta aslında arada bir otoban var ama
yol ters oluyor yinede tşk ederim umarım çocuklarınıza ii bir yardımcı anne bulabilirsiniz daha önce 700 alıyordum ama parayı sorun yapmıyordum gönüllü bakıyordum
:4::emir_bebek:kolay değil maalesf birşey uysa birşey uymuyor...hayırlısı reyhan hanım

Bende Şerifali'de oturuyorum env işlerine ve 2 aylık bebeğimin bakımına yardımcı arıyorum. Haftada 3 gün istiyorum ve başlangıç için 500 verebilirim ama cok yorucu olmayacak, haldır huldur cam kapı sildirecek değilim ilgilenenler olursa temasa geçelim.

Bende Şerifali'de oturuyorum env işlerine ve 2 aylık bebeğimin bakımına yardımcı arıyorum. Haftada 3 gün istiyorum ve başlangıç için 500 verebilirim ama cok yorucu olmayacak, haldır huldur cam kapı sildirecek değilim ilgilenenler olursa temasa geçelim.

bir arkadasım için soruyorum calışma saatlerını söylermısınız:72:

cıkıs saatı değişiklik gösterebilir bazen yalnız gunlerden bırı cmrt olmak zorunda, değişiklşik erken cıkmak seklınde olabilir genelde, nadiren geç çıkmasını belki isterim bilemiyorum.

Merhaba Reyhan Hanım,
Halen iş arıyor musunuz? Evimiz bulunduğunuz mevkide ve kızımız 1 yaşına yeni bastı, hafta içi gündüz çalışabilecek bir bakıcı arıyoruz.

Batı ataşehir'de saat 8.30-17.00 saatleri arasında 4 aylık bebeğimin bakımına yardımcı olaca,k 25-40 yaşları arasında çocuk bakıcılığı konusunda referanslı ilgili adayların bana mesaj göndermesini rica ederim.

8 yıllık çocuk bakımı ve ev temizlik işi tecrübem ve referansım mecuttur.görüşmek isterseniz tel05353722015

Back