Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ataşehir çocuk bakıcısı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kalpazankaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
Batı ataşehir'de saat 8.30-17.00 saatleri arasında 4 aylık bebeğimin bakımına yardımcı olaca,k 25-40 yaşları arasında çocuk bakıcılığı konusunda referanslı ilgili adayların bana mesaj göndermesini rica ederim.

Son düzenleme:
ben
de şerifalide oturyorum konuyla ilgileniyorum 35 yaşındayım 18 yaşında 1 oğlum var çocuk bakımı işi arıyordum .sizle nasıl iletişime girebilirim bunuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
lise mezunuyum.
ataşehir bana oldukça yakın şimdiden teşekkür ediyorum nasıl iletişim olur acaba sizle?

canım ya ...panik yapma ...sitede her cevap yazdığın sana dönmüyor...insanlar ilanı bırakıp belki günlerce sayfayı açmıyorlar...sakin ol ve zamana bırak....

100 mesaj yazdığın takdırde özel mesaj hakkın olur..ve böylece iletişim için birbirinize tel numaralarını verebılırsınız..

merhaba,
Sitede iletişim bilgilerini yazmak yasak olduğu için bilgi veremiyorum. Daha önce iş tecrübeniz bulunuyormu?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

şimdi bakarken farkettım orayada yazmışsın....ben 20 gün once görüşüp her konuda anlaştıydık ama olmadı yolum uzak....ama sana cok yakın....burasıyla olmasa bence orayı takıp et...allahtan hayırlısı....ben şimdiye kadar burda tanıdığım 2 kişiyi yönlendirdim...kısacası kendımden başka herkesı işe soktum...ama mutluyum...kadınlar çalışmalı..

evet tecrubem var benim ama sitede yeniyim iletişim nasıl olur bilmiyorum yardımcı olan
arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bende bugün fark ettim 100 mesaj göndermeden özel mesaj göndermemize izin verilmiyor. İşle ilgili soruları burdan sorabilirsiniz anlaşırsak iletişim için bir çözüm buluruz. Tecrübeniz nasıl ? çocuk bakımı haricinde evde uygun olursa yapabileceğiniz işler ve ücret beklentiniz nedir?

arkadaşlar ben hem çocuk özlemim var içimde ve çok seviyorum bebekleri güzel bir duygu benimki makum büyüdü
nerdeyse asker olcak bilmiyorum hemde maddi de çok sıkışığım manevide çok istekliyim burdada yeniyim
ondan olsa gerek heyecanlıyım
kusurum varsa paniklemek vs. gibi heyecanıma verin iletişim sağlanamazsa nasıl olur ne yaparız bilmiyorum

daha önce ev işi hariç yapmıştım ama yine ev hali zamanla benimseniyor ve ortalık elden geldiğince düzeltiliyor
ister istemez boş durulmuyor bilmiyorum maaş durumunu tam bişey diyemiyorum. sizne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…