- Konu Sahibi kalpazankaya
-
Batı ataşehir'de saat 8.30-17.00 saatleri arasında 4 aylık bebeğimin bakımına yardımcı olaca,k 25-40 yaşları arasında çocuk bakıcılığı konusunda referanslı ilgili adayların bana mesaj göndermesini rica ederim.[/QUOkonuyla ilgileniyorum...ama birşeyı merak ettım..sız şu anda calışmıyorsunuz herhalde...
Batı ataşehir'de saat 8.30-17.00 saatleri arasında 4 aylık bebeğimin bakımına yardımcı olaca,k 25-40 yaşları arasında çocuk bakıcılığı konusunda referanslı ilgili adayların bana mesaj göndermesini rica ederim.[/QUOkonuyla ilgileniyorum...ama birşeyı merak ettım..sız şu anda calışmıyorsunuz herhalde...[/QUOTE
konuyla ilgileniyorum ama size nasıl ulaşırım bilmiyorum doğrusu ne yapabilirim
yardım edin ltf
ben
de şerifalide oturyorum konuyla ilgileniyorum 35 yaşındayım 18 yaşında 1 oğlum var çocuk bakımı işi arıyordum .sizle nasıl iletişime girebilirim bunuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
lise mezunuyum.
ataşehir bana oldukça yakın şimdiden teşekkür ediyorum nasıl iletişim olur acaba sizle?
Batı ataşehir'de saat 8.30-17.00 saatleri arasında 4 aylık bebeğimin bakımına yardımcı olaca,k 25-40 yaşları arasında çocuk bakıcılığı konusunda referanslı ilgili adayların bana mesaj göndermesini rica ederim.[/QUOkonuyla ilgileniyorum...ama birşeyı merak ettım..sız şu anda calışmıyorsunuz herhalde...
Şu an doğum iznindeyim ancak ilk yıl annem bebekle ilgileniyor olacak. Tecrübeniz varmı?
ayrıca iletişim numarasını burdan vermek yasak diye biliyordum...silinebilir..
Şu an doğum iznindeyim ancak ilk yıl annem bebekle ilgileniyor olacak. Tecrübeniz varmı?
tecrüben var ama ben daha önce babanneyle beraber coçuk baktım...çok zorlandım...anneyle babaanne arasında kaldım...bu yüzden pek düşünmem herhalde...insallah gönlünüze göre birini bulursunuz...
Batı ataşehir'de saat 8.30-17.00 saatleri arasında 4 aylık bebeğimin bakımına yardımcı olaca,k 25-40 yaşları arasında çocuk bakıcılığı konusunda referanslı ilgili adayların bana mesaj göndermesini rica ederim.[/QUOkonuyla ilgileniyorum...ama birşeyı merak ettım..sız şu anda calışmıyorsunuz herhalde...[/QUOTE
konuyla ilgileniyorum ama size nasıl ulaşırım bilmiyorum doğrusu ne yapabilirim
yardım edin ltf
canım ayrıca ümranıye şerif alıde bır bayan bakıcı arıyordu..ilanı var...bura olmasa oraylada iletişim kur....ben anlaşacaktım ama ulaşımım sorun oldu...cok ıyı bır bayan... bura olmasa bır dene
Annem'in çocuğa uzun süre bakabilmesi mümkün değil ancak bakıcıyı tanıyana ve güvenene kadar gözetmesini uygun buluyoruz . İlginize tşk,tecrüben var ama ben daha önce babanneyle beraber coçuk baktım...çok zorlandım...anneyle babaanne arasında kaldım...bu yüzden pek düşünmem herhalde...insallah gönlünüze göre birini bulursunuz...
evet tecrubem var benim ama sitede yeniyim iletişim nasıl olur bilmiyorum yardımcı olan
arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
canım ayrıca ümranıye şerif alıde bır bayan bakıcı arıyordu..ilanı var...bura olmasa oraylada iletişim kur....ben anlaşacaktım ama ulaşımım sorun oldu...cok ıyı bır bayan... bura olmasa bır dene
saolasın arkadaşım
adliye benim üst caddem çok yakınmış hayırlısı inş.
Bende bugün fark ettim 100 mesaj göndermeden özel mesaj göndermemize izin verilmiyor. İşle ilgili soruları burdan sorabilirsiniz anlaşırsak iletişim için bir çözüm buluruz. Tecrübeniz nasıl ? çocuk bakımı haricinde evde uygun olursa yapabileceğiniz işler ve ücret beklentiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?