- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
benimki de benim maas kartina el koymaya kalkti. ilk 2 ay ondaydi. sonra geri aldim. :)Evet bi de cogu kadin maas kartindan yol parasi, bi cimcik harclik bile alamiyo burda okudugum, kendi kazandigi parada hukmu de yok
Sarilan dolmalari sülalecek hüpletmek üzere dolusup, mangal yakip, top oynamaya gitmeye uygun olabilir mi?Genelde doblo alıyorlar araba olarak. Özel bir sebebi var mı acaba?
doblo muGenelde doblo alıyorlar araba olarak. Özel bir sebebi var mı acaba?
cok mantikli. cumbur cemaat piknige gitmek icin olabilirSarilan dolmalari sülalecek hüpletmek üzere dolusup, mangal yakip, top oynamaya gitmeye uygun olabilir mi?
Baktim netten münibüs tipi de yok icinde, ticari araca benziyo, bu kadrolularin kocalari bakkal, cakkal falan galiba, napsin yoksa dobloyucok mantikli. cumbur cemaat piknige gitmek icin olabilir
Ay evlerden ırakKonu sahibinin esine hak verenler olmus ama esi zaten sıkıntılı bi adam.
En basta cimri. Karısına aylık 200lira verip param bitti geri ver diyen adamdı bu.
Surekli birikim yapmaya çalışıp alınan malzemelere ne gerek vardi diyen adam.
konu sahibinin yerinde olsam bir is bulur bir yil calisip para biriktirirdim. daha sonra o biriktirdigim parayla da internet alip bir suru kaynaklar alip adam akilli kpss calisirdim. ataninca da bir kurus koklatmazdim. boyleleri ekmege muhtac eder yahuKonu sahibinin esine hak verenler olmus ama esi zaten sıkıntılı bi adam.
En basta cimri. Karısına aylık 200lira verip param bitti geri ver diyen adamdı bu.
Surekli birikim yapmaya çalışıp alınan malzemelere ne gerek vardi diyen adam.
3 u de ben ekliyim ana kuzusu olanlarEn sevmediim erkek modeli 1) isid sakali birakanlar 2) cimrilikten döseme kemirmeyi teklif edenler
4) her boku bildigini iddia edenler,habire elestirenler3 u de ben ekliyim ana kuzusu olanlar
sonra da kadınlara erkek parası yiyor derler. kadınlar erkeklerle eşit oranda iş hayatına katılabilse demek ki erkeklerin de gözü kadının çalışıp eve getireceği parada. eşiniz de sana ne diyememiş mi ya. ben olsam üzülürdü esas problem eşinizin bunu size söylemesinde. zaten belki de atanamamak sizi üzüyor bir de üstüne insanların hiç üzerine vazife olmayan şeyleri böyle ağzına sakız yapabilmesi can sıkar. o bey de eşini eşi hayat arkadaşı değil "atanmış" bir öğretmen olarak görüyor demek ki. yazık..."Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Hep derim kadınların adi cikmis maddiyata düşkünler diye! Asil erkekler cikarci bu devirde.Esiniz de size atan artik demeye getirmis! Ama uzulmeyin günümüz insanlarının geneli boyle maalesef"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Bu tarz konular açılınca sevilmediğimi hissediyorum. Siz olsaniz ne derdiniz bu insana?
Ne kadar degısık ınsanlar var"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
Sende artik atanmalisin diyor..vaktinizi ders calisarak gecirin...tek maasla gecinmek zor..ayrica atanarak en buyuk iyiligi kendinize yapacaksiniz"Atanmamış kadın ile evlendiğin için pişman mısın?" Bu soruyu eşime iş arkadaşı sormuş. Iş arkadaşı ben atanmış öğretmen buldum diyormuş. Eşime de bu soruyu sormuş. Eşim de bana söyledi. Aşırı rahatsiz oldum. O kim ki beni ağzına alıp sana sorabiliyor dedim. Ben ona gerekli cevabı verdim dedi. Önemli olan verdiğin cevap degil bunu sana sorabilmesi, demek ki sen de onun gibi düşünüyorsun veya düşündüğünü tahmin ediyor dedim. Bu dediklerimi kafasina taktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?