Atanmamış kadınla evlendiğin için pişman mısın?

konu sahibinin yerinde olsam bir is bulur bir yil calisip para biriktirirdim. daha sonra o biriktirdigim parayla da internet alip bir suru kaynaklar alip adam akilli kpss calisirdim. ataninca da bir kurus koklatmazdim. boyleleri ekmege muhtac eder yahu

sonra da kadınlara erkek parası yiyor derler. kadınlar erkeklerle eşit oranda iş hayatına katılabilse demek ki erkeklerin de gözü kadının çalışıp eve getireceği parada. eşiniz de sana ne diyememiş mi ya. ben olsam üzülürdü esas problem eşinizin bunu size söylemesinde. zaten belki de atanamamak sizi üzüyor bir de üstüne insanların hiç üzerine vazife olmayan şeyleri böyle ağzına sakız yapabilmesi can sıkar. o bey de eşini eşi hayat arkadaşı değil "atanmış" bir öğretmen olarak görüyor demek ki. yazık...

Hep derim kadınların adi cikmis maddiyata düşkünler diye! Asil erkekler cikarci bu devirde.Esiniz de size atan artik demeye getirmis! Ama uzulmeyin günümüz insanlarının geneli boyle maalesef

Arkadaş da memur eşide öğretmen
- grup olarak geziye gidiyoruz onların araçtayız
- işte bu arkadaşın eşi ya yenge biz böyle çift maaş iyi geziyoruz ama işte bazen tek maaşlı arkadaşlar bize yetişemiyor derrr ve hiyerarşi bakımından eşimin altında bir insan kendisi . Benin sigortalar atar orda
- eşim ya arkadaş senin arabanın ne kadar borcu kalmıştı geçen benden nakit istemiştin ya istersen üstüne biraz daha vereyim der .
- bende ya sizin çocuk İçin aşı parası sıkıntısıda varmış vermişken eşim onuda eklesin derim .
- sosyal miş arkadaş asosyal tipler çift maaşla geçinemeyip milletten para dilenir yıl sonra öder ödeyebilirse hatta lafın nereye gideceğini hesaplamadan destursuzca konuşmanın tatlı sonu
- para ile imanın kimde olacağını bilemezsin o yüzden 10 maaşlıda olsan benim seviyemi yakalayamaz yanından Geçemezsiniz der ve taksi çağırıp organizasyonuda yarıda bırakıp çeker gelirsin
- sonuç mu kapıma özür dilemeye geldi

ve en nihayetinde üstlerine bir çizik attık .
Dipnot : eşiyle ikili ilişkilerini yakınen biliyorum kadının değeri maaş kartı kadar .

Ne kadar degısık ınsanlar var

Ben hiç şaşırmadım
Üniversite mezunu atanma durumu olan insanlardan herkes atanmasını bekler
Söyleme şekli itici gelse de bu hayatın acımasız gerçeği.
Ev de anne babada bekliyor mesela
İlerde eş koca bekler
Herkes artık ekonomik olarak rahat geçinme derdinde
Kimse öyle bir maaşla ben ugrasim karım evde otursun çocuk baksın modunda degil
Siz zaten kendiniz için atanmalisiniz
Yoksa adamin insafına kalıyorsunuz
Çoğu Zaman ben görüyorum kaynana dahi bekliyor
Yine çevremden biri evlenme asamasinda oğlan çalışmayı geç kadınla ekonomik düzeyi aynı seviyede olsun istedi
Evi varsa onunda olsun
Parası varsa onunda olsun diye bakıyor
Olmayanı da eziyorlar burası çok vahsi bir dünya.
Duygusallığa yer yok maalesef

Sende artik atanmalisin diyor..vaktinizi ders calisarak gecirin...tek maasla gecinmek zor..ayrica atanarak en buyuk iyiligi kendinize yapacaksiniz

Ama bu zamanla tek maaş geçinmek çok zor.Eşiniz zorlanıyordur böyle.Size direk söylemek yerine dolaylı olarak söylemiş.Tam tersi olsaydı eşiniz evde atanmayı bekleyen biri olsaydı.Siz nasıl hissederdiniz?
Tamam atanmak zor ama evi tek maaşla geçindirmek de zor olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…