Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evveeeeet saya saya bir buçuk aya indirdiğimiz kalan gün sayısı tekrar 90'ı gördü. Neden mi? Nisan ataması Haziran'a çekildi. Şubata ataması,Mart ataması ohh beee sonunda Nisan ataması derken haziran. Yok mu arttıran?
Evveeeeet saya saya bir buçuk aya indirdiğimiz kalan gün sayısı tekrar 90'ı gördü. Neden mi? Nisan ataması Haziran'a çekildi. Şubata ataması,Mart ataması ohh beee sonunda Nisan ataması derken haziran. Yok mu arttıran?
Ya herkes planlarını ona göre yaptı evlilik,iş,okul... Ben 6 aydır işe girmedim,okulumu dondurdum resmen yıkıldım.. Dün Bakan çıktı Nisan-Mayıs civarı diyor yatıştırmak için daha.Resmi bir şekilde tarih de vermiyor.Aklımızı daha çok karıştırdı. İnanmıyorum artık. Allah'a havale ediyorum
Merhaba :) atanan demeyelim de şuan kpss hazırlığında olan bir hemşireyim :) son sınıfım lisans. Hedefim 75-80 arası bir puan almak. Burda çalışan diğer hemşire arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabiliriz belki...
Merhaba :) atanan demeyelim de şuan kpss hazırlığında olan bir hemşireyim :) son sınıfım lisans. Hedefim 75-80 arası bir puan almak. Burda çalışan diğer hemşire arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabiliriz belki...