atama bekleyen hemşireler :(

İnşallah atanırsınız kızlar... Allah yardımcınız olsun:KK70: ben çok şükür kısa bi dönem çalıştım özelde özel gerçekten zor
Galiba atandin canm kac puanla nereye atandin

Herkese bol sans dılemek ıcın tıkladım topıkınızı.ınsallah herkesın gonlunce olur.alakasız ama merak ettıgım bısey var.sız hemsıreler onca hastalık ıcınde kendınızı nasıl koruyorsunuz?ınsan hamıle falan olunca nasıl olur dıye aklıma geldı bır an.
mesela bizim sorumlumuz hamileydi. Yoğun Bakım hemşiresiyim ben. Yani yogun bakimda hastalar bize muhtaç meselaa yemeklerini biz yediriyoruz altıni alıyoruz ağzını yüzünü siliyoruz yatak banyosu yaptırıyorz vs.. tedavileri dışında..
sorumlumuz hamileyken bunlarin bazilarini yapardı.röntgen çekileceği zaman dışarı çıkardı veya alt bakimi yapacağımız zaman. Çoğu şeyi ona yaptırmazdk yani.
kendimizi korumak içinde aşı oluyoruz ise başlarken. Kontrol kan aliniyor bağışıkligimiz devam ediyor mu acaba diye. Her türlü is yaparken eldiven giyiyoruz. Bizim her hasta başında dezenfektanlarimiz var onlardan sıkıyorz elimize.devamli ellerimizi yıkıyoruz. Öyle yani

Kozlar bol.sans diliyorum
Ek atamalar vs sansiniz yuksek.çoğu bölüme gore
Ben önlisans 87 puanla.beklemedeyim
Kendi.bolumumden hic alim yok, ortak.alandan da 20 kadro actilar
Puan 95 ten asagi inmez
Dua ediyorum haziranda iyi bir alim olsun da atanalim diye

X