- 26 Şubat 2013
- 2.466
- 2.843
- 30
Galiba atandin canm kac puanla nereye atandinİnşallah atanırsınız kızlar... Allah yardımcınız olsun ben çok şükür kısa bi dönem çalıştım özelde özel gerçekten zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba atandin canm kac puanla nereye atandinİnşallah atanırsınız kızlar... Allah yardımcınız olsun ben çok şükür kısa bi dönem çalıştım özelde özel gerçekten zor
Aynen keşke bende çalışsaydm diyorum. Hic kitap yüzü acmadm çalışsam gerçekten yapardim. Çalışıyo musun ? Bende önlisans öğrencisiyim
mesela bizim sorumlumuz hamileydi. Yoğun Bakım hemşiresiyim ben. Yani yogun bakimda hastalar bize muhtaç meselaa yemeklerini biz yediriyoruz altıni alıyoruz ağzını yüzünü siliyoruz yatak banyosu yaptırıyorz vs.. tedavileri dışında..Herkese bol sans dılemek ıcın tıkladım topıkınızı.ınsallah herkesın gonlunce olur.alakasız ama merak ettıgım bısey var.sız hemsıreler onca hastalık ıcınde kendınızı nasıl koruyorsunuz?ınsan hamıle falan olunca nasıl olur dıye aklıma geldı bır an.
Aynen yoğun bakım Yaş kaçyok canim suan çalışmiyorum. sen sanrm yogun bakim :)
20 canim :) seninaskzseninost: 37998854 .!.:Aynen yoğun bakım Yaş kaç
Cumartesi 21 olacağım inş. Doğum günüm de20 canim :) senin
mutlu senelerr :) umarim dogum gunu hediyesi olarak atanirsin:)Cumartesi 21 olacağım inş. Doğum günüm de
Cumartesi 21 olacağım inş. Doğum günüm de20 canim :) senin
mutlu senelerr :) umarim dogum gunu hediyesi olarak atanirsin:)
yaptim yaptim :) ama umut yok zaten 10 15 sehir yazdim acilmadim fazla :) senCumartesi 21 olacağım inş. Doğum günüm de
Çoook teşekkür ederim tatlm
Tercihleri yaptın mı ?
30 tanesini yaptım. Kütahyayla başlayıp Diyarbakırla sona erenyaptim yaptim :) ama umut yok zaten 10 15 sehir yazdim acilmadim fazla :) sen
Evet canım atamam oldu çok şükür 84 le sivas atandım sonra eş durumundan yer değişikliği yaptım darısı atanamayan tüm meslektaşlarıma...Galiba atandin canm kac puanla nereye atandin ?
hadi hayirlisi :)30 tanesini yaptım. Kütahyayla başlayıp Diyarbakırla sona eren
Ne zaman belli olur ki acaba sonuçlar ?hakkımızda hayırlısı..hadi hayirlisi :)
1haftaya aciklanir heraldr :)Ne zaman belli olur ki acaba sonuçlar ?hakkımızda hayırlısı..
Hazirandan önce yapilacak mi ?Selam kızlar SB ara atama ne zaman yapacak bilgisi olan var mı?
Seçimden önce herkes %90 yapılır diyorlar ve Şubat söylentisi herkesin dilinde.Lütfen olsun Haziran'a kadar beklemek istemiyorum.Hazirandan önce yapilacak mi ?
Puanin ne kadardi ?Seçimden önce herkes %90 yapılır diyorlar ve Şubat söylentisi herkesin dilinde.Lütfen olsun Haziran'a kadar beklemek istemiyorum.
82.9 senin?Puanin ne kadardi ?