Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ortak amaç aynı, kan akışını hızlandırmak, at kılı için yorulmayın kabak lifi de aynı görevi görüyor.

bu sorunla son bi kaç yıldır uğraşan biri olarak diyorum ki; at kılı, boğa kılı vs bunlar muhim değil.. bu yonteme başlayalı 1,5 hafta oldu ve yıllardır kremlerle ve masajla yapamadığımı 1,5 haftada yüzde 60 oranında bi başarıyla gerçekleştirdim. ben bildiğiniz saç fırçası ile denedim, plastik kıllı ve tek taraflı bi fırçayla ( F şeklinde)
eğer 1,5 haftada bu sonucu elde ettiysem gerçekten inanılmaz bi yöntem olduğunu söyleyebilirim. günde 1,2 defa yaklaşık 7-8 dakika bacaklarımı fırçalıyorum, ardından da inceltici ve antiselülit özellikli bir krem sürüyorum ki etkisini daha çabuk ve yoğun bi şekilde görebileyim.
kısacası denedim ve memnunum. hem ücretsiz hem zahmetsiz..

ben de kabak lifinin faydalı olduğunu duydum ama tabii net bilgim yok spor yaparak bu sorunu hallettim hallediyorum spora vaktiniz yoksa da günde en az yarım saat düzenli olarak yürüyün bu sorunu rahatlıkla ortadan kaldırabilrisiniz

benim de yumruklama yöntemim var. tabi boks yumruğu gibi değil
her gün günde birkaç kez selülitli bölgelerime elimi yumup vuruyorum. ayrıca egzersiz de yapıyorum. bacağımı arkaya doğru kaldırıyorum. selülitlerim biraz azalmaya başladı son sürat devam. durduramazsınız !!

Merhaba;
Hepimizin ortak sorunu olan selülit benimde arkadaşımdı, internet ve tv'den öğrendiğim bir çok yöntemi uguladım ama hiç biri At kılı fırça kadar etkili olmadı malesef. Uzun arayışlardan sonra en iyisini beşiktaşta bir aktarda buldum. Firma sahibinin söylediğine göre tamamen el yapımı bir fırça imiş.
Neyse bi heves ürünü kullanmaya başladım ve 1-2 haftalık bir süreçte gerçekten çok etkili olduğunu gördüm. Firma sahibi tamamen halıymış anlattıklarında bunu anladım tabi. Ben denedim ve doğru yolu yöntemi buldum. Eğer dileyen olursa firmayı önerebilirim kendisine. Firmanın internet üzerinden satış siteside var bana söylediklerine göre ürünü türkiyenin her yerine gönderebiliyorlarmış.

Kızlar, ben ebru sanatıyla ilgileniyorum. Ebru fırçası da at kılından yapılıyor. Sizce işe yarar mı?

Son düzenleme:

firma nerdedir nedir ismi cismi,ben istiyorum seneeem.kız kardeşim ist da ben ulaşabilirim ürüne, yeterki tam adresi bileyim

arkadaşım sitenin adını verebilirmisin acaba ?

kızlar bu kırkambarı ben size tarif edeyim.. besiktas meydandan besiktas kultur merkezinin oldugu sokaga giriyorsunuz dümdüz devam ediyorsunuz sağ kolda ziraat bankasını görunce karsısındaki sokaga giriyorsunuz sag tarafta sokagın sonunda pasaj girişi gibi bi girişi var ama bence mısır carsısında flnda vardr ben buhafta gitcem bakarım sizede yazarım bulursam..

çook sağol,merci

ben 1 ay oldu fırçayı alalı kırkambar dan aldım hemde...sınava çalıştıgım için çok uğraşamadım ama aklıma geldikçe günde 2 kere 15'er dakika yaptım.bi de her banyoya girdgmde bacaklarıma ve yanlardki can simitlerime kese yaptım..böyle böyle selülitlerde azalmalar oldu..bu arada kola ve kahveyi azalttım...hamur işi falan yemedim...
şimdi sınavda bitti abanıcam tekrardan at kılı fırça ve keseye..Allah sonumu hayır etsin aminnnnnn :)

at kılı fırçası
Tamamen doğal malzemelerden (at kılı ve ahşap) el yapımı olarak üretilmiştir. Derinin at kılı fırça ile düzenli olarak fırçalanması kılcal damarları hareketlendirir, cildi sağlıklı tutar ve selüliti önler.

Son düzenleme:
SOSYETENİN ÜNLÜ İSMİ EDA TAŞPINAR, SELÜLİTİ AT KILI FIRÇASIYLA ENGELLEDİĞİNİ SÖYLEDİ. SOSYETİK KADINLAR TAŞPINAR’IN SÖZLERİNDEN SONRA AT KILI FIRÇASI ARAYIŞINA GİRDİ…

Attığı her adımla olay yaratan, giydiği her kıyafeti bir akıma dönüştüren Eda Taşpınar, sosyete arasında ilginç bir güzellik formülünün yayılmasına neden oldu.

İkoncan, ‘Selülitsiz görünmeyi nasıl başarıyorsun?’ sorusuna ‘Anneannemin bana önerdiği at kılı fırçasıyla vücudumu yukarıdan aşağıya her gün düzenli olarak fırçalıyorum’ yanıtını verince sosyetenin ilgisini çekti.

Konuşulanlara göre şimdilerde birçok sosyetik hanım, at kılı fırçası arayışına girdi. Eda Taşpınar da arkadaşlarına bu fırçadan alıp vermeye başladı.

ben kabak lifi kullanıorum her banyoda memnunum ama at fırçasıda ilgimi çekti şimmdii ama kayseride nerden bulabilirimm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…