Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
intte nerden bulabilriim gerçekten bende uzun zamandr onu arıyodum eğer linki atabilirsen gerçekten sevinirim :)

arkadaşlar bende dün başladım fırçalamaya :) aşağıdan yukarıya doğru fırçalıyorum, doğru mudur? :KK70: ve günde kaç defa tekrarlamak gerekir? at kılı fırçasını da mısır çarşısından 18 liraya aldım. eminönü girişinden 2-3 dakika yürüdükten sonra hemen sağda kalan minik bi dükkandan aldım.

Dün başladım bende yalnız susam ve biberiye yağlarını karıştırdım susam yağının yarısı kadar biberiye koydum bakalım sonuçlar ne olacak 1 hafta sonra tekrar yazarım Allah ömür verirse =D =D

kızlar ben bu at kılı fırçasını aldım ve yoğunluktan 3-4 kere anca kullanabildim.ama o bile etki etti kalçalarıma asla bakamazdım çok selülitim vardı ama bu kadar az kullanımda bile bi nebze azaldı.aktardan karışık selilüt yağı da kullandım ben ilk önce bacaklarımı fırçaladım gözenekler açılsın diye.sonra masajla yağı yedirdim sonra gene fırçaladım bacaklarımı ve kalçalarımı.inanın faydası oluyor burda o kadar güzel çözümler okuyorum ki faydasını görünce hemen buraya yazmak istedim herkes denesin,faydasını görsün diyee :KK61:En Büyük KK bir iki kullanımda faydasını görmeseniz bile bırakmayın,birkaç hafta kullanın en az ki mutlaka faydasını görürsünüz kan dolaşımını hızlandırıyor çünkü :)

geylani, ben de alip denemek istiyorum, yorumun motive etti beni sagol :KK66:
yalniz nereden temin edebilirim ayni fircayi, sen nerden aldin? bazi arkadaslar yumusak mi sert mi demis orjinali,
senin kullandigin sert olan mi?

cok sagooool

Dün başladım bende yalnız susam ve biberiye yağlarını karıştırdım susam yağının yarısı kadar biberiye koydum bakalım sonuçlar ne olacak 1 hafta sonra tekrar yazarım Allah ömür verirse =D =D

fırçaladıktan sonra bende susam yağı sürüyorum, kesinlikle faydasını gördüm :) biberiyenin faydasını bende okumuştum aslında ama karıştırmadım, bakalım nasıl olacak sende?

kızlar bunu aktarlara söyleyelim,çok popülermiş diyelim hemen getirirler :d

tvde ne duysalar hemen getiriyorlar zaten :d

ben kabak lifine başladım,hafif kızarana kadar ovuyorum,batıklarıma da iyi geldi

kabak lifini nasıl kullanıyorsun banyoda falan mı yoksa kuru cildinemi nasıl oluyor?

fırçaladıktan sonra bende susam yağı sürüyorum, kesinlikle faydasını gördüm :) biberiyenin faydasını bende okumuştum aslında ama karıştırmadım, bakalım nasıl olacak sende?

fırcalama işini banyodamı yapıyorsun yoksa kuru cildine mi uyguluyorsun?

evet bende baktım siteye 22 tl diyo kapıda ödeme imkanıda varmış sen emnunmusun cnm gercekten etkili oluyormu?

Ben de o siteden aldım, çok memnunum, yapay durmuyor, yanında sabun ve kese hediye etmişler. Arada zeytin yağı ile arada limon suyu ile fırçalıyorum bacaklarımı ve bir başladım mı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum, 1 saati geçiyor tüm bacağımı fırçalamak..

Ben de başladım at kılı ile hergün fırçalıyorum, ben farklı bir siteden almıştım şimdi unuttum ismini ama benim fırçam biraz küçük geldi bana, fırçalarken kollarım kopuyor fırçalamaktan. Alırken kullanışlı olmasına özen gösterin kızlar ben gibi sonradan pişman olmayın. Bir de fırçanın tutamacı yok bağayı efor safediyorum kollarım da kas yapacak sonunda. :KK53:

Fırçaladıktan sonra selülit kremi sürüyorum, fırsat buldukça da popo kaldırıcı hareketler egzersizler yapıyorum. Yapmaya başlayalı 5 gün oldu farketmeye başladı bayağı inceldi selülitlerim artık bacağımı sıkınca görünüyorlar. :KK42::KK42:

kızlar bende at ılı fırcası aldım..dun elime gecti bugun yaptım ama kıllar acayip dökülüyoç..sizin de öyle mi ?

Kızlar bundan 2-3 ay önce gazetede sosyetik eda taşpınarın bacaklarının nasıl bu kadar güzel ve selülitsiz olduğu ile ilgili bir yazı okudum sırrı at kılı fırçasıymış
aradım ama bulamadım bir buçuk ay önce ablam internetten bulmuş ve banada almış yaklaşık bir aydır kullandım ve inanamadım çünkü 1. derecedeki selülitlerim şuan ancak elimle çok sıkınca gözüküyor.uzu zamandır sizlerle paylaimak istiyordum ama yoğunluktan nete giremedim kızlar alın ve deneyin muhteşem :)))))
öpüldünüz canlar:lepi:

Shea Butter yağını biraz araştırın derim. İnanılmaz mucize bir yağ. Saç çıkartıcı, hücre yenileyici, leke giderici, selülit, kırışıklık ve daha neler neler.... bizzat denediğim sonuçlarını gördüm.. afrika burkino fasodan getiriyoruz, piyasada böyle bir yağ şu an yok.

sadeayturk@hotmail.com

iletişime geçebilirsiniz.

bu fırçayı alanlar yada memnun kalanlar varmıdır acaba bizide bilgilendirin kızlarrrr

X