Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Kızlar bende kullanıyorum 3 haftadir her gün. Azalma oldu derin cukurlar kapanmaya başladı. Farkediyor deneyin. Birkaç bacak hareketiyle de destekledim. Maalesef günlük rutinim1 fincan türk kahvesi 2 fincan filtre kahve 2 bardak çay. Bunları bırakırsam tamamen kurtulurum ama 😕detox suları yaptım karbonhidratı şekeri de kestim. Kendime fit menuler hazirladim. Sadece fırçalamak yeterli olmuyor dediğim gibi desteklemek lazım. Deneyin pisman olmazsiniz. Her ne kadar bu yaz bikini giyemeyecek olsak da aynaya bakınca kendimizi iyi hissedelim :)
Sadece bacak değil tüm vücut fırçalayıp dusa girin hamama gitmiş kadar rahat ve cildinizin nefes aldığını hissediyorsunuz🥰

Arkadaşlar bende alıp kullanıcam, yalnız bişey merak ettim. Fırça sonrası nemlendirici, selülit kremi vs kullanıyor musunuz ?

Tabi mutlaka öncelikle nemlendirmek gerekiyor. Ben zigavus marka selülit kremi kullanıyorum

Bende krauterhof marka jel aldım, hala elime fırça ulaşmadı kargoda sıkıntı oldu ben jele başladım iyi hissettiriyor, fırçayla da güzel etki görürüm umarım

X