nasıl kullandın kız
bide nereden buldun
veeee en önemli soru kaç para
biraz daha ayrıntı verebilirmisin
kızlar istanbulda oturanlara ya da istanbuldan getirtebilecekleren diyorum. mısır çarşısında dolu at kılı fırcası var. 12 ytl civarı fiyatı.ben denemedim. kabak lifi aldım . önceliğim o . :)
gittigidiyordan almış.
fakat mısır çarşısında bakmadığım yer ve aktar kalmadı benım ve hiçbiryerde bulamamıştım nerde oldugunu tam olarak yazarmısın.hem benm hem arkadaslar için çünkü çok uzun süre aradım ve oralarda yoktu
canım, ben daha geçen cuma ordaydım.hemen her aktarda vardı sanki. ama net olarak aktar ismi veremeyeceğim ama. bir yer var . orda ne kadar olduğunu sormuştum. uzun sakallı bir bey var. portakallı yesil caylar varı var :)isim b,lmiyorum cok üzgünüm ama mısır carsısında kac tane aktar var ki tek tek girersin olmazsa...hihoyyyt
At kili fircasinin gorrunumunu anlatabilirmi biri bana ltfn? tskler...
elbise fırçası gibi tahta sapı var ve üzerinde 4cm uzunlugunda atkılları var
bu arada emınonune mısırçarşısına gittim ve giderken yanımada evdekini aldım ıkı yerde var dedıler ve benımkıyle alakası yoktu kılların.kazıklanmayın dıkkat edin
heryerde var demişti bir arkadas ama ıkı yerde vardı ıkısıde atkılı değildi dikkatli olun arkadaslar herkes çakal olmuş yakafamçokkarıştı
canım fırcanın resmını koysan nasıl makbule gecer..
ben kabak lıfınden pek memnun kalmadım
kullanımı bana uygun gelmedı..