bende başaladım fırca kullanmaya. amaat kılımı bilmiyorum walla. benimkiler çok fena durumda değiller ve zaten sporda yapıyorum ama tam basenin en üst kısımlarındakiler ayakdaykende biraz belli oluyorlar. bir hafat falan oldu o bölgeyi fırçalıyorum sonrada sıkılaştırıyor diye duydum diye fındık yağı kullanıyorum. yalnız siz kaç dakika yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim bacaklarım 2 dakikada kızarıyor ve bırakıyorum . acaba uzuatsak mı bu süreyi yoksa kızarınca daha fazla tahriş etmememek adına bırakmak mı lazım?bilmiyorumkismile
Kızlar bundan 2-3 ay önce gazetede sosyetik eda taşpınarın bacaklarının nasıl bu kadar güzel ve selülitsiz olduğu ile ilgili bir yazı okudum sırrı at kılı fırçasıymış
aradım ama bulamadım bir buçuk ay önce ablam internetten bulmuş ve banada almış yaklaşık bir aydır kullandım ve inanamadım çünkü 1. derecedeki selülitlerim şuan ancak elimle çok sıkınca gözüküyor.uzu zamandır sizlerle paylaimak istiyordum ama yoğunluktan nete giremedim kızlar alın ve deneyin muhteşem :)))))
öpüldünüz canlar:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?