Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bende başaladım fırca kullanmaya. amaat kılımı bilmiyorum walla. benimkiler çok fena durumda değiller ve zaten sporda yapıyorum ama tam basenin en üst kısımlarındakiler ayakdaykende biraz belli oluyorlar. bir hafat falan oldu o bölgeyi fırçalıyorum sonrada sıkılaştırıyor diye duydum diye fındık yağı kullanıyorum. yalnız siz kaç dakika yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim bacaklarım 2 dakikada kızarıyor ve bırakıyorum . acaba uzuatsak mı bu süreyi yoksa kızarınca daha fazla tahriş etmememek adına bırakmak mı lazım?bilmiyorumkismile

kızarınca fazla yapmamak lazım...tahriş ola ola yaraya dönüşür haydiii bi de iyileşmesini beklesositososito düzenli yapmak lazım...sempatiksalakcinni

slm kızlar, bugun internetten sipariş verdıgım at kılı fırcası geldı ama resımdekı gıbı beyaz degıl sıyah kıl ve yumusak.merak edıyorum sahte olabılırmı. orjınal alan varsa bıraz bılgı verebılırmı aceba.yumusak mı sert mı oluyor bu fırca ve kurumu ıslakmı fırcalıyacagız lutfen bılgısı olan paylaşırsa sevınırım.

canım ya benimde selülütlerim var.benim selülitler elimle sıkınca gözüküyor.ondada faydası olurmu

kizlar bende aldim internetten

8 tl + kargo = 13 tl tuttu , googleda aratin at kili firca diye, besiktasta kirk ambar diye bi yerden geldi

yeni basladim fircalamaya insallah ise yarar

bende ince kilcal damarlarda var acaba bunlarin yok olmasina da yardimci olur mu

bu arada benim kullandigim firca sert degil ole tahris felan yapmiyo

umarim gercek at kilidir

nasil bilecez ki

bakın kızlar ne buldum.... Sosyetenin Ünlü İsmi Eda Taşpınar, Selüliti At Kılı Fırçasıyla Engellediğini Söyledi. Sosyetik Kadınlar Taşpınar’ın Sözlerinden Sonra At Kılı Fırçası Arayışına Girdi…

SOSYETENİN ÜNLÜ İSMİ EDA TAŞPINAR, SELÜLİTİ AT KILI FIRÇASIYLA ENGELLEDİĞİNİ SÖYLEDİ. SOSYETİK KADINLAR TAŞPINAR’IN SÖZLERİNDEN SONRA AT KILI FIRÇASI ARAYIŞINA GİRDİ…

Attığı her adımla olay yaratan, giydiği her kıyafeti bir akıma dönüştüren Eda Taşpınar, sosyete arasında ilginç bir güzellik formülünün yayılmasına neden oldu.

İkoncan, ‘Selülitsiz görünmeyi nasıl başarıyorsun?’ sorusuna ‘Anneannemin bana önerdiği at kılı fırçasıyla vücudumu yukarıdan aşağıya her gün düzenli olarak fırçalıyorum’ yanıtını verince sosyetenin ilgisini çekti. Konuşulanlara göre şimdilerde birçok sosyetik hanım, at kılı fırçası arayışına girdi. Eda Taşpınar da arkadaşlarına bu fırçadan alıp vermeye başladı.

merhab ben yeniyim
vücut pijamsı demişisn ya onu anlaymadım özellkli bişimi bu??

selüliti gidermek için denedıgınız yontemlerın ustune buz surun cıldı sıkılastırıyo topluyo.

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim ilk yorum yazışım.At kılı fırçasını istanbul mısır çarşısında bulmak mümkün bazı arkadaşlar bakmadığımız yer kalmadı bulamıyoruz demişler fakat yanlış yerde aramışlar internettende mısır çarşısındaki dükkanlara ulaşmak ve sipariş vermek mümkün ben öyle yaptım fiyatıda 8tl kapıda ödeme kargo dahil 12 tl tekabul ediyo.adreste "kırk ambar"diye bi dükkan netten hemen araştırın tlf lada sipariş verebilirsiniz.Ben yeni başladım uygulamaya sonuçlarını alınca izlenimlerimi aktarırırm.ilgilere selamlar...

ay dogum yapıcam hamılelık donemımde sankı selulutlerım daha cok arttı gıbı geldı bana hemen dogumdan sonra alıp denıcem once aktarlara bakıcam yoksa kırk ambar dıe bı sıte buldum ondan alıcam ama guvenılırmı endısem o..

kızlar ben bu at kılı fırçasını aldım ve yoğunluktan 3-4 kere anca kullanabildim.ama o bile etki etti kalçalarıma asla bakamazdım çok selülitim vardı ama bu kadar az kullanımda bile bi nebze azaldı.aktardan karışık selilüt yağı da kullandım ben ilk önce bacaklarımı fırçaladım gözenekler açılsın diye.sonra masajla yağı yedirdim sonra gene fırçaladım bacaklarımı ve kalçalarımı.inanın faydası oluyor burda o kadar güzel çözümler okuyorum ki faydasını görünce hemen buraya yazmak istedim herkes denesin,faydasını görsün diyee bir iki kullanımda faydasını görmeseniz bile bırakmayın,birkaç hafta kullanın en az ki mutlaka faydasını görürsünüz kan dolaşımını hızlandırıyor çünkü :)

xxxxxxxx
çok işe yarada yavaş yavaş boş vakitlerde yaptım akşamları oturdugum yerden yorulmayın kocanıza verin yapsın işi ne dimi :)))):18:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de kırkambar denen siteden sipariş verdimm umarım güzeldirrr bi an önce elime ulaşsın istiyoruuuuuum :))))

Bu kadar yararlıysa bende alayım bi tane bari=)
Bu arada eda taşpınarda para gani ne de olsa,neler uyguluyodur formunu korumak için kimbilir:)
Ama umarım faydasını görürüz.

walla şekerler ben wantsons'tan aldım vüct fırçası at kılı mı köpek kılı mı bilmiyorum ama iyi geldi bana çatlaklarım kapanmaya selülitlerim azalmaya hatta kilo vermeye bile başladım hergün kullanmak gerekiomuş hemde vücudun kuruyken uygulayacakmışsn ama ben pek dikkat etmedim her duş alışımda sıcık suyla beraber kullanıyorum duş jelinide döküyorum hem tertemiz oluyo hemde selülit görünümüm azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…