Selülit At Kılı Fırçası İle Selülite Elveda :) Bizzat Denedim

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
arkadaslar ben daha once hobi sanat merkezlerinden almıştım at kılını, pahalı bir şey değil, ben ebru sanatı için alıp fırca haline getirmiştim, ebruda da at kılı kullanılıyor cunku, ordan alıp kendiniz de yapabilirsiniz, cok zor bir şey değil, hem de çok ucuza mal edebilirsiniz...hiç aklıma gelmezdi, ama olabilir kalın çünkü kıllar ama onun yerine kabak lıfinin aynı işi göreceği kesin bence, hatta daha iyi diyebilirim..

ben halı fırçası kullanıyorum.banyoda sabunluyken.bacaklarımı epey güzelleştirdi.selilütide azalttı.

benim selulitlerim feci durumdaydi hem kiloluyum hem de belki 10.derecede selulitim var.son 1.5 ayda sabah aksam hani dogal sari killi vucud fircasiyla kisa sureli bacaklarimi ovdum,sanki biraz daha iyi oldu.bu arada at kili firca aramaktaydim ve yazlikta silfkedeyken mersine inmistim carsi icinde hani goksel tantuninin sokaginin ilersinde platin kozmetikcinin yakininda kosede ulker ticaret diye bir nalbur var ordan at kili badana fircasi hemde 5 liraya aldim ve onu da yapmaya basladim.birde kabak lifi kahve sabunu ve kesesi yaptim bugun birde selulit yagi yapsam iyi olur.:nazar:

bir soracaktım ben bu at kılı fırçasını kuru bacaklaramı uyguluyorsunuz acaba?
yoksa banyoda filan mı?
aydınlatırsanız çok sevinirim

arkadaşlar bukonuda kimse tam aydınlatıcı bilgi vermemiş..
bu fırça duşta ıslak mı yoksa kurumu uygulanıyo?
bir dr fırça mı yoksa kabak lifi mi önerirsiniz?

Kızlar sanırım duş sırasında değil öncesinde uygulamak lazım çünkü fırçe suya girince yumuşuyor. Kabak lifide aynı şekilde. Yani sert olacakki canınız yanacak ve dolaşım başalayacak....Ehhh ne demişler güzellik acısız olmazmış. delikafadulden Birde sizlere fırçanın fotoğrafını koyucam. Buna benzer bişi aynısı olmayadabiliyor.

Eklentiler

• $72779b.jpg
    $72779b.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 373
arkadaşlar at kılı fırçasını heryerde bulabilrsiniz mesela ölüler için kefen satılan yerlşerde ölüleri yıkamak için satılıo :)))

arkadaşlar at kılı fırçasını heryerde bulabilrsiniz mesela ölüler için kefen satılan yerlşerde ölüleri yıkamak için satılıo :)))

:1shok: vallahamı.
yok bacım o at kılı mat kılı orda kalsın.
kat kat merdiven çıkarım daha iyi.
boshayallersmile

44,5 tl kızlar nette fiyatı...allaha şükür selülitim yok ama olmaması için alabilirim aslında önlemek için...

mısır carsısında bulan arkadaslar varmı bu at kılı fırcasını fiyatı ve tam yerini tarif etseniz acayip sevinirim

bende almak istiyorum ama ne tür yerlerde bulunur acaba bilmiyorum ki yani nerelerde aramam gerekiyo bu fırçayı bilen yok mu? birde bu fırçayı sabah akşam 10 dak.aşağıdan yukarıya uyguluyormuşsun.bence bunu uyguladıktan sonra bölgeyi sıcak suyla yıkayıp inceltici krem sürülünce müthiş etki gösterir diye düşünüyorum.inşallah bulursam o şekilde uygulayacağım

mısır carsısında bulan arkadaslar varmı bu at kılı fırcasını fiyatı ve tam yerini tarif etseniz acayip sevinirim

ben araştırdım canım nette mısır şarşısında altın horoz fırça diye bir yerde satılıyor googleye yaz bilgileri çıkar fiyatıda 12.5 tl miş

bu arada konu başlığındaki "elveda" tabiri göreceli olabilir diye düşünüyorum. çünkü bu tarz uygulamalar ancak yapıldığı sürece etkilidir bırakılınca selülitler geri gelir. mesela ben spor yaparak her bahar ortadan kaldırdığım selülitleri kışın sporu bıraktığım zaman geri gelmiş buluyorum.

amaç o bölgeyi sıkılaştırmaksa "elveda" demek için hayat boyu uygulamak gerekir. sırasıyla: masaj + kalça egzersizleri + selülit kremi üçlüsü en beter selülitleri bile yok ediyor. kendimden ve arkadaşlarımdan biliyorum.

X