• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asyada Herkes Bu Kizi Konusuyor

Cok guzel yazmissiniz agziniza saglik:KK9:
Ben sizin kadar keskin değilim pek beceremiyorum bu isleri hele baskalarina karşı, hayatta sizin kizinizda soyle yapıyo diyememo_O
Size bi konu da daha danismak istiyorum. Mesela kuzenlerim var benim erkek bana diyolarki artik onlara sarilma onlar sana helal değil namahremler :KK57: onlar benim kuzenim ya :KK57: oan ailemden utandim nasil bir zihniyetteler diye. Ben nasil sarilmiyim kuzenime ne diyim onlara siz bana namahremsiniz mi diyim ki onlar bizim aksimize rahat acik insanlardir bilmezler boyle seyleri
şimdi buna benim dememle hareket edeceğini sanmıyorum ama bir kadına helal ve haram (yani nikah düşen ve düşmeyen erkekler)erkekler var..internete yazsanız dahi tasavvuf sitelerinde liste çıkar karşınıza..bende tüm listeyi bilmiyorum mesela yakın zamana kadar kayınbabamı nikah düşer diye bildiğimden sarılmazdım(zaten sarılmayı sevmemde adam fazla sıcak malesef)kaç kaç tükendim..ilmihali bi açtık nikah düşmeyen kısımdaymış..ben yinede eşime rahatsız olduğumu ilettim orası ayrı..aslına bakarsan kuzenlere sarılma ile ilgili sanırım bir kısmı için doğru bu fakat bende pek uyduğumu söyleyemem..çünkü ya büyükler ya küçük yanık insanlarızda gördükçe sarılırız otururuz..her daim yapış yapış değiliz ya bi öpüp kenara geçiyoruz..fakat kitaba göre yaşayacağım ben diyorsan (ki olması gerken bu inşaallah uyarız) dikkat etmen lazım..

şimdi buna benim dememle hareket edeceğini sanmıyorum ama bir kadına helal ve haram (yani nikah düşen ve düşmeyen erkekler)erkekler var..internete yazsanız dahi tasavvuf sitelerinde liste çıkar karşınıza..bende tüm listeyi bilmiyorum mesela yakın zamana kadar kayınbabamı nikah düşer diye bildiğimden sarılmazdım(zaten sarılmayı sevmemde adam fazla sıcak malesef)kaç kaç tükendim..ilmihali bi açtık nikah düşmeyen kısımdaymış..ben yinede eşime rahatsız olduğumu ilettim orası ayrı..aslına bakarsan kuzenlere sarılma ile ilgili sanırım bir kısmı için doğru bu fakat bende pek uyduğumu söyleyemem..çünkü ya büyükler ya küçük yanık insanlarızda gördükçe sarılırız otururuz..her daim yapış yapış değiliz ya bi öpüp kenara geçiyoruz..fakat kitaba göre yaşayacağım ben diyorsan (ki olması gerken bu inşaallah uyarız) dikkat etmen lazım..

Ben zaten yapi geregi çok soguk bi insanim kimseye sarilmam opmem ama kuzenim sehir disindan gelmisti yilda 1 kere görüyorum gormuyorum yoldan gelmis sarildim gidince bana bunu dedi
Şimdi dini boyutuna girmek istemiyorum oyuzden yorumlamiycam bana goresini ama bukadar da katı olmak dogru mu bilmiyorum simdi gelmis bana sarılıyor beni yakın biliyo kardes biliyo ben ona yok sarilma bana helal diyilsin namahremsin mi diycem bidaha suratima bakmazlar ki ben de yapamam boyle bisey

Back