- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
Bikac akrabamiz var, benim giyimime kusasima takmis durumdalar. Basim acik diye annemi alirlar yanlarina doldurur da doldururlar siz bu kiza terbiye veremediniz mi boyle nasil dolastiriyosunuz bu kizi bilmem ne. Akrabalarda boyle olan bikac kisi var onlarda dibimizde yasiyolar kacista yok. Onlarin yüzünden hicbir istedigimi giyemiyorum annem her kiyafetime laf yapiyo ne zaman kapanicaksin diyo ben hicbizaman kapanmayi düşünmüyorum acik elbiselerde hosuma gidiyo annen iyi yapiyo vesile olur bilmem ne gibi yorumlar istemiyorum bayanlar, benim sorum baska. Sizce ben nasil tavir koyuyim ne diyim bunlara artık tak etti simdi agirda konusamam ailecek gorusuyoruz annem babam asla boyle bisey istemez kotu olur ha buarada bu insanlarin kizlarindan biri kapali ama cok afedersiniz yemedigi nane kalmamis herkesin bildigi bisey ben uydurmuyorum digeri de ne hikmetse anasi bana baski yaparken kendisi sifir kol ve mini eteklerle dolaniyo deli oluyorum ya. Buarada babam da artik baski yapmaya basladi ben reşit bi bireyim ama giyecegim seylere hala baskalari karar veriyo agliyorum sinirden artik aileme ne diycem surekli kuranda yaziyo biz demiyoruz diyolar bisey desem gunahkar bi yaratiga donusuyorum biri bana bi akil versin ne diyim ben simdi bunlara ya