Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de fikrimi söyledim.İsim herkesin zevkine goredir. Ben ikisi arasnda secim yapilmasini istedim. İkisinide begenmek zorunda degilsiniz tabiki.
Bu arada ayzanin anlami: ay gibi guzel kiz. Ayşenin farscada soylenisi. Mutlu kadin ve beyaz tenli kadin.
Sizin sectigini isimlerde cok degisikmis hic duymadim daha once. Allah hayirlisini nasip etsn insallahGuzelmis anlami ama iste hani insanlar nasil telafus eser alay konusu olurmu cocuklar arasinsa vs. Vs. Dusunmekte gerekiyor. Sonra cocuk demesin buyuyunce baska isimmi bulamadiniz koymak icin diye. (Ayza ismi icin demiyorum ) butun isimler icin diyorum.
ALLAH izin verir cocugum olursa kiz ise zuleyba erkek olursa uveys koyacağım ama uveys sorun yasatirmi bilemiyorum.
ayy vallahii tartışmıyorum ben üzüldüm sadece. zaten zor karar veriyorum. bide ikiside değil deyince moralim düştü
Hz. Yusuf'un Züleyhası uveysde veysel karani hazretlerinin diger adi.Sizin sectigini isimlerde cok degisikmis hic duymadim daha once. Allah hayirlisini nasip etsn insallah
ayy vallahii tartışmıyorum ben üzüldüm sadece. zaten zor karar veriyorum. bide ikiside değil deyince moralim düştüyoksa sagolsun zahmet edip yorum yazmış yani
![]()
Asya kıta ismi olarak geçiyor ama KABE Asya kıtasında olduğu için bana cazip geliyor açıkçasıBiz de kismet olursa Elif Asya dusunuyoruz. Asya ismini cok seviyorum ama anlami yok...
Benim esim de Elif Asya ya da Zeyneb Asya diyor baska bir sey demiyor..Asya kıta ismi olarak geçiyor ama KABE Asya kıtasında olduğu için bana cazip geliyor açıkçasıZaten tek koymam Zeynep gibi manalı bir isim eklerim yani
Hatta bileniniz varsa Üsküdar harem'in ismi de buradan geliyor![]()