Doğuma Hazırlık Asya mı & Ayza mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangi isim sizce

• Asya

OY: 17 81,0%
  • Ayza

OY: 4 19,0%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Ayza nin bir anlami varmi?
Bence asya kulaga daha hos geliyor. Ayza sanki ccougun adi asyada kucuk bir cocuk telafuz edemediginden ayza diyormus gibi.
Ayzanin anlamini merak ettim.

İsim herkesin zevkine goredir. Ben ikisi arasnda secim yapilmasini istedim. İkisinide begenmek zorunda degilsiniz tabiki.

Bu arada ayzanin anlami: ay gibi guzel kiz. Ayşenin farscada soylenisi. Mutlu kadin ve beyaz tenli kadin.

İsim herkesin zevkine goredir. Ben ikisi arasnda secim yapilmasini istedim. İkisinide begenmek zorunda degilsiniz tabiki.

Bu arada ayzanin anlami: ay gibi guzel kiz. Ayşenin farscada soylenisi. Mutlu kadin ve beyaz tenli kadin.
Ben de fikrimi söyledim.
Beğenmediğim şeyler arasında Nasıl seçim yapacaktım?

Guzelmis anlami ama iste hani insanlar nasil telafus eser alay konusu olurmu cocuklar arasinsa vs. Vs. Dusunmekte gerekiyor. Sonra cocuk demesin buyuyunce baska isimmi bulamadiniz koymak icin diye. (Ayza ismi icin demiyorum ) butun isimler icin diyorum.
ALLAH izin verir cocugum olursa kiz ise zuleyba erkek olursa uveys koyacağım ama uveys sorun yasatirmi bilemiyorum.

[Cev="TaeYang, post: 46494585, member: 454609"]Ben de fikrimi söyledim.
Beğenmediğim şeyler arasında Nasıl seçim yapacaktım?[/QUOTE]

Secim yapamiyorsaniz yorum yazmaniza da gerek yoktu. Yinede zahmet ettiginiz icin tesekkurler

Guzelmis anlami ama iste hani insanlar nasil telafus eser alay konusu olurmu cocuklar arasinsa vs. Vs. Dusunmekte gerekiyor. Sonra cocuk demesin buyuyunce baska isimmi bulamadiniz koymak icin diye. (Ayza ismi icin demiyorum ) butun isimler icin diyorum.
ALLAH izin verir cocugum olursa kiz ise zuleyba erkek olursa uveys koyacağım ama uveys sorun yasatirmi bilemiyorum.
Sizin sectigini isimlerde cok degisikmis hic duymadim daha once. Allah hayirlisini nasip etsn insallah

Biz de kismet olursa Elif Asya dusunuyoruz. Asya ismini cok seviyorum ama anlami yok...
Asya kıta ismi olarak geçiyor ama KABE Asya kıtasında olduğu için bana cazip geliyor açıkçası ❤️ Zaten tek koymam Zeynep gibi manalı bir isim eklerim yani :KK46:
Hatta bileniniz varsa Üsküdar harem'in ismi de buradan geliyor ❤️❤️❤️

Bu tür anketlerde genelde daha yaygın/popüler olan isim birinci gelir, doğal olarak.
Bu iki isim arasında kaldıysanız ankete fazla takılmadan eşiniz ve siz kalbinizin sesini dinleyin :)

Ben oyumu Ayza'dan yana kullandım.
Bir dönemde Asya gibi fazla kullanılan isimler bence güzelliğini yitiriyor maalesef.

Neeee ben sokkk
Benim kızımın adı Asya çok yaramaz olduğu için babası ona azgin anlamında Azya der
Azyanin ne anlamı var ki

Asya kıta ismi olarak geçiyor ama KABE Asya kıtasında olduğu için bana cazip geliyor açıkçası ❤️ Zaten tek koymam Zeynep gibi manalı bir isim eklerim yani :KK46:
Hatta bileniniz varsa Üsküdar harem'in ismi de buradan geliyor ❤️❤️❤️
Benim esim de Elif Asya ya da Zeyneb Asya diyor baska bir sey demiyor..
Ben Azra istiyorum ama begendiremiyorum.. Hayirlisi olsun.. Icinize sinmesi cok cok onemli.. Saglikla kucaginiza alin insaAllah..

Azya koymayın bence. Asya da çok yaygın bu aralar onu da koymayın. Bence tbi ;)

Back
X