Tatlı Tarifi Aşure (Duru Aşurelik Buğday Sponsorluğunda)

benım yerımede bır tabak ye lutfen bol cevızlı :))))

Eslemcim ellerine, emeğine sağlık muhteşem görünüyor
Aşure en sevdiğim 2 tatlıdan biridir Yarışmada başarılar diliyorum canım benim

Vuslat ablacım,çok teşekkür ederim canım benim

Abla resimdeki prenses mi,ay maşaallah ne kadar büyümüş ya,dün gibi hatırlıyorum müjde verdiğin,gün saydığımız günleri,ne çabuk geçiyo zaman

Öpüyorum seni ve çocuklarını,tekrar teşekkür ederim canım

Görsel şölen olmuş:))Elinize sağlık çok güzel görünüyor bütün tatlılara olan sevgim gibi aşureyide çok severim:))

Çok teşekkür ederim canımmm

benım yerımede bır tabak ye lutfen bol cevızlı :))))

Pekiii

Ya gece gece bana yapılır mı bu?!
Aşure ayında aşk yaşadık resmen. Bir yerde görünce eriyorum. Aşure.......

Son düzenleme:
Hmmm aşureye bayılırım olsa da yesek

Ellerine sağlık canımcım sunum harika eminim tadı da öyledir

Ya gece gece bana yapılır mı bu?!
Aşure ayında aşk yaşadık resmen. Bir yerde görünce eriyorum. Aşure.......

Keşke ikram edebilsem canım,çok teşekkür ediyorum

Hmmm aşureye bayılırım olsa da yesek

Ellerine sağlık canımcım sunum harika eminim tadı da öyledir

Ahh keşke gelsen de beraber yesek canım benim,çok teşekkür ederim

Aşure layıkıyla yapıldıysa bayılırım hem hafif hem çok yararlı içinde yok yok senin sunumuda değişik olmuş çok güzel gözüküyor bol yemişli ellerine sağlık başarılar dilerim..

Aşure layıkıyla yapıldıysa bayılırım hem hafif hem çok yararlı içinde yok yok senin sunumuda değişik olmuş çok güzel gözüküyor bol yemişli ellerine sağlık başarılar dilerim..

Bekarken annem yaparken bakmazdım bile nasıl yapıyo diye,sadece dağıtma görevi bana aitti

Evlendim,ilk Aşuremi elim telefonda annemle beraber yaptık İlk yaptığımdan bu yana,lezzetinde değişim olmadı,çok güzel yaptığımı söylerler,koca kadınlar soruyo aşamalarını

İkram edebilmeyi gerçekten çok isterdim,çok teşekkür ediyorum canım

Elinize sağlık en sevdiğim tatlılardan biridir aşure...
Sunumunuz da ziyadesiyle güzel
Başarılar dilerim...

Ellerin dert görmesin tüm dilek duaların kabul olsun sevgili arkadaşım......:)

Yemek kategorisinde ilk defa oyumu asure'den yana kullandim. Sobiyet ve asure arasinda kaldim. Ikisi de mukemmel gorunuyor. Keske tarifleri kimin yaptigi sonuclardan sonra aciklansa. Emek vermissin eline saglik.

Yemek kategorisinde ilk defa oyumu asure'den yana kullandim. Sobiyet ve asure arasinda kaldim. Ikisi de mukemmel gorunuyor. Keske tarifleri kimin yaptigi sonuclardan sonra aciklansa. Emek vermissin eline saglik.

Keşke dediğin gibi olsaydı canım,en azından gözü kapalı oy kullananlar olmazdı o zaman...Bu kadar beceri ve emek isteyen,sunumuyla herşeyiyle muhteşem olan Aşuremin oy sayısı bu kadar az olmamalıydı.Üzüldüm şahsen,bu katıldığım son yarışma zaten...

Çok teşekkür ederim yorumun için canım

çok canım çektiii
yaptığın tüm aşure bitti mi?yediniz mi hepsini?
var mı daha?

Bittii canım

Keşke ikram edebilme imkanım da olsaydı,çok teşekkür ediyorum

Bunu farkettigim icin belirttim. Bazi insanlar nikleri gorunce tarafsiz olamiyorlar. Ayrica belirteyim, senin asuren siradan bir asure degil. Kendi yaraticiligini da katmissin. Neyse, saglik olsun.

Bunu farkettigim icin belirttim. Bazi insanlar nikleri gorunce tarafsiz olamiyorlar. Ayrica belirteyim, senin asuren siradan bir asure degil. Kendi yaraticiligini da katmissin. Neyse, saglik olsun.

Sağolasın canım...Yani bakmadan oy vermek,biz diğer emek verenlere saygısızlıktır...Ve Kazen bizzat gelip burda Aşurenin kategoriye uygunluğunu ifade ettiği halde,hala farklı demek hoş bir durum değil..Evet Aşure diğerlerinden oldukça farklı,her detayıyla ayrı uğraşıyosun,başından ayrılmadan yapman gerekiyor...Ve sanmıyorum 20'li yaşlarında olan insanların evlerinde Aşure geleneğini devam ettirdiklerini...

Kendimi övmek için asla söylemiyorum ama ilk yapıp dağıttığım zaman bile,komşularım şaşırmış,benden yaşça büyük kadınlar aşamalarını sormuştu nasıl yaptığımı...Gerek lezzeti,gerek sunumu her açıdan Aşuremin arkasındayım...Dediğin gibi canım sağlık olsun ve bu son olsun...Tekrar teşekkür ederim,tarafsız insanların olduğunu bilmek güzel

Eslemciğim, ellerine sağlık. Hakikaten muhteşem olmuş, eminim ki tadı da öyle olmuştur. Senin güzelliğini zaten biliyordum ama böylesi marifetli olduğundan hiç bahsetmemiştin. :) Aşureye yepyeni bir boyut gelmiş sayende. Çok zevkli bir sunum olmuş ve insan kıyamaz onu bozup yemeye. Zaten o kadar güzel ki; gerçek değil de, süsleme amaçlı bir şeymiş, bibloymuş gibi görünüyor. Tekrar ellerine ve emeğine sağlık. Sevgimle

Çok emek isteyen bir lezzet aşure
Emeğine eline sağlık
Sunum ayrı bir harika
Resmen gel beni ye diyor valla
Şu ilk tabağı ben alayım kimse görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…