• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Aşure (Duru Aşurelik Buğday Sponsorluğunda)

Ne alaka sabah sabah bu leziz,muhteşem ve de şaheser aşure acaba :14::56::56:
Hemen yemem lazım aşure hemenn..:26:
Bu kadar güzelini bulabilirsem tabii..
Ellerine sağlık şekercim :54::54:

ohhhh çok güzell :56::56::56::56: enfes duruyor :56::56:
ellerinize sağlık oldukça başarılı görünüyor :46:
tatlıların hepsi birbirinden güzel

Merhaba
Konu sahibi ile görüştüğümüzde bunun bu kategoriye uygun olmadığını ama uygun kategori bulamadığını da KENDİSİ ifade etti. Bizde bu kategoriye uygun olacağını ifade ettik. Bu sebeple lütfen yanlış kategori olarak kabul etmeyin ....

Açıklama için çok teşekkür ederim Kazen :34:

Ellerine sağlık canım muhteşem görünüyor tadı da güzeldir eminim:16:

Çok teşekkür ederim canım,evet tadı da çok güzeldi gerçekten :16:

Aşure hele ki annemin yaptığı aşureyi hiç affetmem :21:çok sevdiğim bi tatlı...ellerine emeğine sağlık ,yarışmada başarılar dilerim :34:

Benimde çok sevdiğim bir tatlıdır..Anneniz kadar usta değilimdir ama keşke tattırma imkanım olsaydı,teşekkür ederim :21:

ellerinize saglik

Teşekkürlerr :42:

Sunum harika.Elinize sağlık

Beğeniniz için teşekkür ederiim :21:

sanırım burada izah ettim ....

Duyarlılığınız için tekrar teşekkürler :3:

Merhaba

Yemek ve tatlılar benim pek anladığım şeyler değil.

Buna rağmen "evet bu kategorinin şerbetli tatlılar olduğunu anladım eğer yanlış anlamamış isem"

Neyi anlamadığınızı anlamaya çalışıyorum.

Ne alaka aşure? Diyebildiğinize göre, sanırım sizin "aşurenin girdiği bir başka kategori" olduğuna dair profesyonel bir bilginiz var sanırım.

Ama eğer öyleyse; bu soru yerine bilginizi ekleyerek, ne alaka ? olduğunu bu şekilde de izah edebilirdiniz öyle değil mi?

Kaldı ki; eğer bu kategoriye uygun bulmuyorsanız, henüz yayınlanmış ve bir şekilde emek verilmiş, heyecanla paylaşılmış bir şeyi, en azından önce -bir elinize sağlık diyerek de -başlayabilrdiniz yorumunuza, böylesi daha hoş olmaz mıydı sizce de?

Bir şeyde de tatsızlık olmadan yapamıyor muyuz biz?

Candan ablacım,cansınn,çok teşekkür ediyorum :38:

evet kusura bakmayin pat diye aklimdan geceni yazdim tabikide yapan arkadasimizin ellerine saglik haklisin hangi kategori olurki asureye dedigim gibi ilk dusuncemi yazdim yanlis oldu

Yanlışını farketmenizi takdir ettim...Aşure sütlü tatlı değildir,fırın tatlısı da değildir,e mantık olarak şerbetli bir tatlıdır....Harika bir revani tarifim var,tadan herkes mutlaka tarifini ister..Onu yapmasını da bilirdim,çırp fırına at,fırından çıkınca şerbetini dök...Oldu da bittiiii..Ama ben kolaya kaçmak istemedim.Aşure ayı geçeli çok oluyo,hem özlenmiştir bu tatlı hemde şu ana kadar Aşure sevmeyen duymadığım için ve eşimle de çok sevdiğimiz için tercih ettim.Beğeniniz için teşekkür ediyorum :34:

Ellerinize saglık,çok güzel görünüyor :56: bunuda canım çekti :27: Sanırım Kazen bu kategoriye biz narin bayanlara yaz mevsimi öncesi kilo aldıracak kızlar dikkatli olun..

Zaten bende kendi kendime diyordumki et yemeklerinden sonra şerbetli tatlılara neden hemen geçtik diye :44:

Offf Offf....Fena görünüyor ama :21:

Bu bir hain plan olabilir mi yani Arzum77 :27:

Çok teşekkür ederim canım :16:

bence aşure şerbetli tatlılar kategorisinde kabul edilebilir çünkü
sonuçta şöyle düşünün bir şarbet yapıyorsunuz ve onun içinde bakliyatlar ve meyveler var
sayılır yani
bu arda ellerine sağlık canım emek vermişsin aşureyi de severim

Çok mantıklı bir açıklama :52: Evet canım mantık olarak öyle,Aşure için en uygun kategori şerbetli tatlıdır :34:

Sağolasın canım,gel beraber olsun :16:

Ellerinize emeğinize sağlık ...

Aşurenin sunumunda çığır açmışsınız , yarışmada başarılar dilerim .

Çook teşekkür ediyorum,beğenilerizi görmek çok memnun etti beni :17: :16:

Ellerine sağlık canım.Sıcak sıcak olsada yesem ama ben diyete gireceğim karar verdim:ssz:

Soğuk sevmeme rağmen,yapınca hemen sıcak sıcak yedim bende..Keşke ikram etme seçeneğim olsaydı :16: Diyete girmeden son kapanışı beraber yapardık,bende hep karar veriyorum ama uygulayamıyorum çünkü :27:

Ellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim,sunuma bayıldım:34:

Çok teşekkür ederim canımm :21: Sen katılmıyo musun :56:

elinize sağlık cok güzel görünüyo.en sevdiğim tatlıııııııı

Benimde en sevdiğim tatlıların başında gelir,çok teşekkür ederim canım :16:

ellerine sağlık canım. yarışmada başarılar.

Çok teşekkür ederimm canıımm :16:

ellerine emegıne sağlık, sunum cok guzel, özellikle bardakta sunumu cok cezbetti beni :34:

bende dusunmustum asureyı hatta muhabbetı de olmustu ama kabul etmezler dıye şeyetmemiştim :) iyiki de yapmamısım :)

bol şanslar :)))

Böyle güzel sözler duymaktan çok memnun oluyorum,çok teşekkürler canım :16:

Canım geçen yarışmadaki tatsızlıktan dolayı,ben Kazene mesaj attım.Kategori belli olmadan bile benim niyetim belliydi,Aşure yapmaktı tercihim :27: Kategori belli olunca,her ihtimale karşı Kazene mesaj attım,oda burda söylediği gibi kategoriye uygun bulduğunu belirtti..Bende başladım Aşure girişimine :9: Sen yapsaydın pişti olacaktık yani :27:

Aşureyi çok severim ama güzel yapan o kadar az ki, hatta güzel yapan bile bazen tutturamaz

senin ki çok güzel görünüyor, başarılar
:13::13:

Haklısın canım,ben her insanın Aşuresini yiyemem mesela :17: Kendimi övmek için demiyorum ama gerçekten muhteşemdi tadı,keşke sizlere de ikram edebilsem :21: Güzel yorumun için çok teşekkür ederim :16:

Ne alaka sabah sabah bu leziz,muhteşem ve de şaheser aşure acaba :14::56::56:
Hemen yemem lazım aşure hemenn..:26:
Bu kadar güzelini bulabilirsem tabii..
Ellerine sağlık şekercim :54::54:

Meg :17: :17:

Ne güzel bir yorum,çok teşekkür ederim :17:

O zaman;hemen bana gelmen lazım hemen,ben sana kendi ellerimle yediririm Aşuremden :52:

Tekrar teşekkür ederim canım benim :38:

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor:56:Başarılar dilerim:16:

Çok teşekkür ederim Nevrestecim :16:

ohhhh çok güzell :56::56::56::56: enfes duruyor :56::56:
ellerinize sağlık oldukça başarılı görünüyor :46:
tatlıların hepsi birbirinden güzel

Canım çok teşekkür ederim :16:

Rica ederim canım,hayır bu kategoriye katılmıcam oyları bölmiyim:52:
Pasta kategorisini bekliyorum 4 gözle,hayırlısı bakalım:)
Tekrar başarılar diliyorum:16:

Oyları bölecek kadar iddaalı bir tatlın mı vardı yoksa :23:

Pastayı neyli yapıcan,söyle bakim aramızda kalır söz :1: Kesin başlarsın sen şimdiden yapmaya :52:

Tekrar teşekkür ederim canım :16:

Eslemcim çok teşekkür ederimmm :71::29:

Oyları bölecek kadar iddaalı bir tatlın mı vardı yoksa :23:

Pastayı neyli yapıcan,söyle bakim aramızda kalır söz :1: Kesin başlarsın sen şimdiden yapmaya :52:

Tekrar teşekkür ederim canım :16:

espri yapıyorum :34:tatlı dolu memlekette hayatım,illaki bişi bulurum ben yapmaya yeterki istiyim:34:
ama pastada gerçekten inanılmaz iddialıyım,ser veririm sır vermeemm:)
o aşureden 2 kase yiyebilirim,akşam gördüğümde öldüm bittim
off neyse uzatmıyım ağzımın suyu akacak:)

espri yapıyorum :34:tatlı dolu memlekette hayatım,illaki bişi bulurum ben yapmaya yeterki istiyim:34:
ama pastada gerçekten inanılmaz iddialıyım,ser veririm sır vermeemm:)
o aşureden 2 kase yiyebilirim,akşam gördüğümde öldüm bittim
off neyse uzatmıyım ağzımın suyu akacak:)

Evet çok tatlı(sever) bi milletiz :23:

Bak şimdi merak ettim,hmm şeker hamurlu olabilir belki :27:

Sana dişli bi rakip gerek ozaman,dur ben en iyisi şöylee 9-10 katlı bi düğün pastası yapayım :32: Şimdiden başlıyım hatta anca olur :37:

Ay canım ya keşke yakın olsakta,gerçekten ikram etme imkanım olsaydı,sağolasın :16:

Evet çok tatlı(sever) bi milletiz :23:

Bak şimdi merak ettim,hmm şeker hamurlu olabilir belki :27:

Sana dişli bi rakip gerek ozaman,dur ben en iyisi şöylee 9-10 katlı bi düğün pastası yapayım :32: Şimdiden başlıyım hatta anca olur :37:

Ay canım ya keşke yakın olsakta,gerçekten ikram etme imkanım olsaydı,sağolasın :16:

ççokkkk:56:
sağolasın canım teşekkür ederim,ahhh keşkeee.....yemiş kadar oldum diyim bari avucumu yalıyım:27:

hemen bosaltiyoruum:10::10:Eslemliva kusura bakma canim sayfani ozel islerimize alet ettikte biraz:9::9:konu onemli :34:

Ne demek hayatım önemli değil,her türlü özel genel işleriniz için ben ve sayfam burda :27: :27:

ççokkkk:56:
sağolasın canım teşekkür ederim,ahhh keşkeee.....yemiş kadar oldum diyim bari avucumu yalıyım:27:

Rica ederim :16:

Back