Astsubay

birnasss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
8
6
26
Ben kktcde okuyorum 11. Sinif seneye bayan astsubayliga girmek istiyorum 2 sene unuverste okumak gerekiyor diye duydum bayanlarda dogrumu bir bilgisi olan var mi

liseden çıkınca başvuru yapıp mülakatlardan vs geçerek alınıyor ve 2 yıl okul okuyorsun benim kardeşimde astsubay bu şekilde oldu. Ama şu da bir gerçek ki çok zor bir meslek bayan dahi olsa acıma yok erkeklerle aynı eğitimleri yapıyorlardı.

Yani unuversite okumama gerek yok dimi nasil zordu

Yani unuversite okumama gerek yok dimi nasil zordu
astsubaylık için gerek yok yaşınız kilonuz vs tutuyorsa ilkbaharda başvurular açılır ona başvuru yaparsınız. ygs puanına göre ilk alımı yapıyolar sonra bedensel mülakatlar sözlü mülakatlar 1 hafta süren bir aşamayla kabul edilirseniz 2 yıllık eğitime balıkesir izmir ankara birinde başlarsınız. fiziki açıdan zorlayıcı sporlar tabiki askeriye nin katı kuralları yazları 1 bucuk ay tatili geri kalan izmir de dağ başında çadırda kamp. çorabında ki bir beyaz çizgiden haftasonu çarşı hakkının iptali sürekli düzen oranın kuralları vs benim diyen insanın harcı değil. eğer ailemin maddi durumu çok iyi olsaydı ertesi gün alıp gelirlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…