Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Astroloji ozellikle karma yani ruhsal.astrolojiye girdiğinden beri bakış acim. Cok değişti, artik insanlarin bi tek kelimesinden aslinda ne olduklarını anlayabiliyorum, ve bazen kotu durumlari öngörmek( takdir tabiki yaradanin) hosuma gitmiyor diyorum ki acaba iyi halt mi ettim? Dunyadan bi haber yasamak bence daha iyiymis =)

Gunaydiinnn ve beklenen tutulmaaa dun gerceklestiiii 🤣🤣🤣 bakalik etkileri kimden nasil cikacak
Ya etrafımdakilerde müthiş bir ego patlaması var ,iş yerinde özellikle. Beni etkilemedi sadece egolularla uğraşıyorum çok zor yahu🙄😥

Kızlaaar ne ettim ettim doğum saatimi öğrendim. Harita bakan var mı aranızda???:KK50:

Offf su merkur bi duze cikaydiiii
Dersim var birazdan internet leşş aaayyhhh

Ben cvp vermeyi unutmusum 🤣🤣🤣🤣 yok cnm herkes ayni derecede hissetmez olayalri bazilari asiri bazilari cok cok hafif
O zaman ben hafiflik kısımdayım 😀 bırak ego yapmayı başımı kaşıyacak vaktim yok olsa belki yapabilirdim neticede aslanım🙄😃😃

Herkese merhaba. Ben de bir süredir astroloji ile kafayı yemiş durumdayım. Fakat henüz bir eğitim alacak maddi durumda değilim. Burada eğer kendini ilerletmiş arkadaşlar varsa sorularım olacak :)
Doğum günüm 10 temmuz, bu yıl 10 temmuzda bir yeniay oluşacak benim natal güneşimin üzerinde yani. Güneşim 7.evde. Evlilik gibi düşüncelere çok uzağım şu an kariyer inşaa aşamasındayım. Natal gneşimin tam karşısında da neptün uranüs kavuşumu var. Buraya hem haritamı hem de solar return haritamı bırakmak istiyorum (solar return'de de yeniay görünüyor). Ufakta olsa yorumlarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• solar return.png
    solar return.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 33
  • Adsız.png
    Adsız.png
    231,8 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaslar bunu tekrar yazmam gerekiyor, bu sekilde bakim yaparsam herkesin sorusuna cvp vermek zorundayim cunku bu sekilde etik bi davranis olmuyor, haritanin ucundan bi bakin demek aslinda haritaya komple bakmak demek, bi ucu digerine bagli, o ucunda sabit yildizlar enerjiler mevcut, hepsini tek tek irdelemek ve yoneticileri yucelenleri devreye almak demek en basit anlatimla bilmem kac kombinasyon ediyor, bu sebepten üzgünüm...

Haritaniza gore nasil beslenmenoz gerek, sizi ne tur hastaliklar bekliyor, ameliyat olma zamanjniz yada ilac kullaniyorsaniz iyilesme zamaniniz bellidir, sadece ortaya çıkmayi bekliyor

X