- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
Hayır yay burcuyum canım 20 Aralıkaralık ayı demek oğlak mısın? Kış mevsiminib başlangıcı öncüburçtur kendisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yay burcuyum canım 20 Aralıkaralık ayı demek oğlak mısın? Kış mevsiminib başlangıcı öncüburçtur kendisi
Ayy şu tarihleri hala ezberleyemedim tam da 21 aralığa geliyomuşsunHayır yay burcuyum canım 20 Aralık
Ewt eskiden 22 Aralık'ta oğlak geçiş şuan 21 oldu neden böyle oldu bilmiormAyy şu tarihleri hala ezberleyemedim tam da 21 aralığa geliyomuşsun
Aabn hep 21 diye biliyorumEwt eskiden 22 Aralık'ta oğlak geçiş şuan 21 oldu neden böyle oldu bilmiorm
Ewt eskiden 22 Aralık'ta oğlak geçiş şuan 21 oldu neden böyle oldu bilmiorm
Nasıl anlaşıyoz senle biz sen ateş ben suBen de 21 Aralik dogumluyum ama Oglak ile alakam yok, tipik bir Yay'im
Nasıl anlaşıyoz senle biz sen ateş ben su
element baskınlığı önmliYukselenim Yengec
Bence ondan
Benimde yükselen kovaYukselenim Yengec
Bence ondan
Selamlar canimGüünnaayyddııınnnnn
Selamlaarrr ayy bugün çok karmaşık bi gündü gelip bakamadım sayfaya yazamadım hiç bişeySelamlar canim
Aynen benim için de öyle ne doğru düzgün çalışabildim ne de kendi işlerimi halledebildim.Selamlaarrr ayy bugün çok karmaşık bi gündü gelip bakamadım sayfaya yazamadım hiç bişey
Al benden de o kadar ne çalışasım ne konuşasım vardı akşamı zor ettmAynen benim için de öyle ne doğru düzgün çalışabildim ne de kendi işlerimi halledebildim.
Noldu hayırdırBen de 4 gundur psikolojik olarak cöküslerdeyim pofu
nope öyle değil yazcm sana özeldenpofu
Spesifij bir sey yok ama inanir misin zor kalkiyorum yataktan, ise gidemiyorum...
Sana konuyla alakasiz bisi sorcam
Mesela haritamda yukselenim yengec
Yengecin yoneticisi oldugu ay da 12. Evimde
Bu benim baskin olan gezegenimi Ay mi yapiyor?
10. Evimde de Mars var Koc burcunda,
Bu iki gezegen mi baskin benim haritamda gece gece kafam yandi