Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

merhabalar,

bi süredir astrolojiye merak sarıp kitaplar youtube videoları ile başladığım yolculuğa eğitimle devam ediyorum..
arada burada bir şeyler karalamak isterim..sayfayı açma amacım tamamen eğlence :) çünkü işin çok başındayım :)

DİP NOT; HARİTA BAKMIYORUM
Bu da not olarak kalsıınn 👇🏻👇🏻👇🏻
Eki Görüntüle 2696793
Benimde kizim icin vaktiniz olursa bakabilir misiniz? Adi Didem Zeynep dogum tarihi 10 ekim 2004 saat 13.00 yer haarlem

Lütfen telefonda ya da evdekilerle çok konuşmamaya çalışın nefesinizi daraltmayın. İnsanlarla mesaj yoluyla haberleşin. Bol bol su için. Dinlenin ,evinizi bol bol havalandırın. Balkona, cama çıkarak temiz hava almaya çalışın , arkadaşlarım ve yakınlarımdan hasta olan çok insan oldu. Akıl vermiş gibi oldum ama onlardan öğrendiklerimi aktarmak istedim. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun.

Lütfen telefonda ya da evdekilerle çok konuşmamaya çalışın nefesinizi daraltmayın. İnsanlarla mesaj yoluyla haberleşin. Bol bol su için. Dinlenin ,evinizi bol bol havalandırın. Balkona, cama çıkarak temiz hava almaya çalışın , arkadaşlarım ve yakınlarımdan hasta olan çok insan oldu. Akıl vermiş gibi oldum ama onlardan öğrendiklerimi aktarmak istedim. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun.
Tşk ederim tavsiyelerin aynısını uyguluyorum ne kadr yararlınolursa artık şuan sanki evşn her yerinde virüs var gibi psikolojim bozuldu... zor geçyr ama atlatıcm inş

Tşk ederim tavsiyelerin aynısını uyguluyorum ne kadr yararlınolursa artık şuan sanki evşn her yerinde virüs var gibi psikolojim bozuldu... zor geçyr ama atlatıcm inş

Kuzum kıyamam ben sana. Nasılsın? İlaçların geldi mi?

Teşekkür ederim inş bn baya kötü geçiriyrm öksürmekten mahvoldum filyasyon ekibini beklyrm ilaç getirevekler babama da bana da
Canım benim cok gecmis olsun insallah en kısa sürede atlatırsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sağ ol cnm inş geçer hemen çok zor ve kötü bişey
Ben gerçekten nasıl oldu anlamıyorum bi anda dün sabah öksürük krizine girdim üstelik aylardır evdeyim hiç bi şekilde bi yere de çıkmadım gitmedim.... dikkat edin diyemyrm Keza nerden nasıl geldiğini Anlamıyorsunuz
Geçmiş olsun pofucum inşallah kolayca atlatirzin🌺

Toparlan hadi minnosum, hepimizin sana ihtiyaci var 🤗
Ah vallahi ben de yoruldum bi haftada neler çektim bi ben biliyorum, sabah uyandım ah dedm bugün iyiym nefesimi kontrol ettim öksğrmyrm tamam dediiimmm kalktım yataktan başladım çksürmeye😕resmen fake atyr virüs bana ağrımı da kıntrol edyrm tabi çok hafif bi ağrı vardı geçti ama gün içinde ne olacak bakalım
Ah kuzum ya kıyamam ben sana🥺 çok özledim güzel enerjini❤️tez zamanda çok iyiyim demeni diliyorum 🙏
İnşallaahh bn de istiyorum o enerjiyi.. suyun tadı hala acı😕😕😕😕

Ah vallahi ben de yoruldum bi haftada neler çektim bi ben biliyorum, sabah uyandım ah dedm bugün iyiym nefesimi kontrol ettim öksğrmyrm tamam dediiimmm kalktım yataktan başladım çksürmeye😕resmen fake atyr virüs bana ağrımı da kıntrol edyrm tabi çok hafif bi ağrı vardı geçti ama gün içinde ne olacak bakalım

İnşallaahh bn de istiyorum o enerjiyi.. suyun tadı hala acı😕😕😕😕
Vitamin falan aliyorsun di mi

X