Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Günaayyddıınnnn ☺️☺️😍😍😍

Merkür retrosu akrep burcunda arkadaşlar, natal haritanızda akrep burcu hangi evdeyse merkür şuan oraya etki yapacak

Mesela benim 1. Evimde pööfff 🤪🤪🤪🙄🙄 kendimi ifde ederken zorlanıyorum karşımdaki insanlar beni ne anlıyor ne dinliyor dün cingaR çıkardım bu sebepten🤣🤣🤣🤣 he bu arada mars da hala koç burcunda retroda 🙂🙂🥰🥰

Son düzenleme:
Günaayyddıınnnn ☺☺😍😍😍

Merkür retrosu akrep burcunda arkadaşlar, natal haritanızda akrep burcu hangi evdeyse merkür şuan oraya etki yapacak

Mesela benim 1. Evimde pööfff 🤪🤪🤪🙄🙄 kendimi ifde ederken zorlanıyorum karşımdaki insanlar beni ne anlıyor ne dinliyor dün cingaR çıkardım bu sebepten🤣🤣🤣🤣 he bu arada mars da hala koç burcunda retroda 🙂🙂🥰🥰

Kuzuşş günaydın bende şimdi baktım benim 5.evde aile çocuklar mı oluyor? Amaaan artık ben saldım çayıra retro retro gerildim valla🤤🤓🥳

Kuzuşş günaydın bende şimdi baktım benim 5.evde aile çocuklar mı oluyor? Amaaan artık ben saldım çayıra retro retro gerildim valla🤤🤓🥳
Çocuklar oyun hobi, aşk romantizm sevgi :) giyim kuşam bunalarda kararsızlık istemsizlik anlaşamamızlık olabilir

Çocuklar oyun hobi, aşk romantizm sevgi :) giyim kuşam bunalarda kararsızlık istemsizlik anlaşamamızlık olabilir

🙄 Ayh, neyse temizliktir yazlık kışlık ayarlamalarıydı bunlardan kararsızlıklara pek vakit kalmıyor 🤗😀

Günaayyddıınnnn ☺️☺️😍😍😍

Aaa o zaman ben yanlis baktimm pofu
Benim 5. Evimde akrep 🤦🏼‍♀️
🌺🌺

Ayyy valla bi yandan da çamaşır yıkıyorm asıyorum yarına iş kalmasn dinlenmek istyrm ve yarın kesin projem gelecek🤭🤭🤭😳😳😳

Ayy çamaşır deme bana🤯 artık görmek istemiyorum. Pertim çıktı🙄 kolay gelsin canım sana 🤗😍

Bugün üzerimde aşırı bi ağırlık var gö zkapaklarımı bile zor açıyrm :KK43: astroloji dersimi tekrar edyrm astrolojik tabanlı tarot çalışmam lazım ama İmknsız☹️

X