- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Genel bi bakım yapcam sadece şanslı 1 kişiyeeeNasıl bi çekiliş kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genel bi bakım yapcam sadece şanslı 1 kişiyeeeNasıl bi çekiliş kuzum
Burayi arada takip ediyorum beni de cekisilse alın kriter yoksa tabi çünkü okuyorum yazmadim burayaGenel bi bakım yapcam sadece şanslı 1 kişiyeee
Genel bi bakım yapcam sadece şanslı 1 kişiyeee
Aa sen niye katılmıyoonnHmm iyimiş kuzumm. Şanslı kişiye şans diliyorum o zaman
Yani ben unuturum bnce siz arada bi bakın:)Burayi arada takip ediyorum beni de cekisilse alın kriter yoksa tabi çünkü okuyorum yazmadim buraya
Bakarım tabiYani ben unuturum bnce siz arada bi bakın:)
Aa sen niye katılmıyoonn
Dünden beri ne düşünyn hayırdr bacımEvet ben niye katılmıyorum dünden beri düşünmekten beynim uyuştu, Allahtan çocuklarıma yetebiliyorum.
Dünden beri ne düşünyn hayırdr bacım
Ayyyy Onlar her yerdeben alasını yaşadım inan, anlatsam yuh dersin neysekş kurtuldum ordanİş yerinde ayağımı kaydırmaya çalışan biri var. Kaydıramıyor hırslanıyor böyle değişik haller. Bende kafamda onu yontup duruyorum. Sonra dün meditasyon yaptım bugünde, kafam fazla rahatladı bu seferde sanırım
Ayyyy Onlar her yerdeben alasını yaşadım inan, anlatsam yuh dersin neysekş kurtuldum ordan
Aminnn cnmmmm inşallahh daha düzgün bi yere geçersin, çok lanet illet oluyo o durumlarDarısı başıma kuzum
Düm antrenman sonrası Güzelce uyudumPofucumm napıyorsun kuzum
Hayır şuan ki dolunay transit halinde koç burcunda koç burcu hangi evdeyse ona balılıyor, dolunay iyi kötü demek için yaptığı açılara bulunduğu burca ve eve bakmak şlazımdolunay olduğu için ayın bulunduğu eve bakılıyor hala anlamış değilim dolunay iyi mi kötü mü?