ben çok detay veremiycem şuan kimsenin de gözü korksun istemyrm ama bundan sonrası bizim için eskisi gibi olmayack bunu bilir bunu söylerim...2022 mi yok artikkkdesene toptan ayvayi yedikkk
ben çok detay veremiycem şuan kimsenin de gözü korksun istemyrm ama bundan sonrası bizim için eskisi gibi olmayack bunu bilir bunu söylerim...
hayırdır hasta mısın?ben suan offf durumdayimmm
ahaha ben de acilen evlenme durumuna geçmeliyim gözüm arkada kalacak yoksaolmeden yapcaklarim listesinde 3 5 bisey kalmistii en iyisi elimi cabuk tutayim
gaza gelip sakin yalnis biseyler yapma kuzum ..daha mantikli islerini halletahaha ben de acilen evlenme durumuna geçmeliyim gözüm arkada kalacak yoksa
yok yok gayet doğru yoldayım :))gaza gelip sakin yalnis biseyler yapma kuzum ..daha mantikli islerini hallet
heveslendin galibaaayok yok gayet doğru yoldayım :))
heveslendin galibaaahadi hayirlisi canimm ..
hayırdır hasta mısın?
emojilerin sonunda asın bayrakları der gibi olmuş
ayyy sansinaaa kuzummmahaha yok kız vardı zaten uuzn zamandır öyle bi durum adım atcakttııkk korona patladı
Aralık için yazmıştım cnm aslındaPofucuumm aralikta ne olacakk sabirsizlikla yorumunu bekliyorumm 2022yle alakalida bir on bilgilendirme yapsan aslinda bizim icinde hazirlik olurrcovid sence artacak mi kisin?