Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

oguz beyi, dinlerken bunalima giriyorumm resmen ..sanki yarina hic cikamiyacamm gibi geliyorrr
oner bey, cok bilgili haritalarla, kitaplarla, bilimle dokumanlarla anlatiyor cok beyefendi guzel bir uslupla konusuyor seviyorumm
dincer cok sekerr,tatli esprilerine cok guluyorum ..
hepsinden biseyler buluyorumm ben 💞

özellikle istediğin soruya yanıt verdiğimi düşünüyorum umarım beğenirsin :) ama çok fazla şey var aslında ama bu tam bakıma giriyor :) o yüzden biraz daha kısa tuttum...
Bayildim canim 😍 emegine saglik, gercekten cok ciddi oranda yerinde tespitler olmus 💕🙏🏻😘

oguz beyi, dinlerken bunalima giriyorumm resmen ..sanki yarina hic cikamiyacamm gibi geliyorrr
oner bey, cok bilgili haritalarla, kitaplarla, bilimle dokumanlarla anlatiyor cok beyefendi guzel bir uslupla konusuyor seviyorumm
dincer cok sekerr,tatli esprilerine cok guluyorum ..
hepsinden biseyler buluyorumm ben 💞
oğuz bey karmacı ve biraz sıkıcı oluyor konular ve evet hep olumsuz fgakat bu 2020 gerçek manada olumsuz ve eylül sonu daha büyük olumsuzluklar geliyor...
öner hocada çok iyidir zamanım ver fırsat olsaydı bizzat ondan ders alırdım... dinçer beyle nedense frekanslarımız tutmuyor :KK70:

Bayildim canim 😍 emegine saglik, gercekten cok ciddi oranda yerinde tespitler olmus 💕🙏🏻😘
:KK70: haritana bakınca aslında neden bu kadar heyecanlı bi yapın var anladım..enerjin çok güzel :)) tşk ederim cnm

Son düzenleme:
oğuz bey karmacı ve biraz sıkıcı oluyor konular ve evet hep olumsuz fgakat bu 2020 gerçek manada olumsuz ve eylül sonu daha büyük olumsuzluklar geliyor...
öner hocada çok iyidir zamanım ver fırsat olsaydı bizzat ondan ders alırdım... dinçer beyle nedense frekanslarımız tutmuyor :KK70:
eylul sonu mu 🙊🙉🙈 yeter bitsin artik 2020

:KK70: keşkee ama daha bunun aralık ayı var asıl büyük değişimler o zaman başlıyor işte..
yapma kuzummm yaa desene 2020 den sag saglim cikanaaa helal olsun👏 peki birde yukselen aslan icin bir iki cumle yazsana 🤭😁 2021 gorurmu 🤪

yapma kuzummm yaa desene 2020 den sag saglim cikanaaa helal olsun👏 peki birde yukselen aslan icin bir iki cumle yazsana 🤭😁 2021 gorurmu 🤪
aynen sağ salim çıkarsak inşallahhh :KK70: 2022 de felaket senaryoları var onlara değinmiyorum :KK70: umarım bütün burçlar sağlam çıkar bu enkazdan
İste bu aslan ve oglak karmasi cevabim, bir de yengeci duymak ister misin:

tesekkur ederim, cok naziksin 🥰

:KK70:
:KK70::KK70: alemsin ya:KK70:

X