Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki deKızlar hesabımı versem ekleyip bana destek olur musunuz?
Arada çekilişle harita yorumlarım dersen ortalık yıkılır pofu Bu arada ben türlü destek olmaya çalışırım bol takipçilerKızlar hesabımı versem ekleyip bana destek olur musunuz?
yaa harikasınnnTabiki de
ahahah evet düşünmüyor değilimmm hemen yazıyrm hesabımı özeldenArada çekilişle harita yorumlarım dersen ortalık yıkılır pofu Bu arada ben türlü destek olmaya çalışırım bol takipçiler
Herkese selanmm
ben bugün hiç giremedm burayaberbat ötesi bi güngeçirdim, şuan yatağımda yorgunluktn bayılmk üzereyim yarın fırsat bulursam gelip bi kaçşey karalarım öpüyrmnsizi
Ayy dün felakettiiiiii işi yetiştircemm diye akşam 10 da anca kapadm gözlerim batıyodu resmenKuzum bende şimdi girdim gördüm yazını. Hayırdır cnm ya iyisin demi şimdi
Ayy dün felakettiiiiii işi yetiştircemm diye akşam 10 da anca kapadm gözlerim batıyodu resmen
Vallahi dünnn gözlerim batıyordu durmaksızn çalıştm bazen böyle yoğunluk oluyoAy kıyamam canım ya
Vallahi dünnn gözlerim batıyordu durmaksızn çalıştm bazen böyle yoğunluk oluyo
Bi yatmışım o yatışrüyamda modelle uğraşıyodum hala evet bugün normale döndüm ama yorgunluk bakş kaldıO yorgunlukla o göz batması çok fena oluyor ya. Acı çekiyorlar resmen. Dinlenebildin mi peki canım? Bugün daha az yorulduğun Bi gün olsun kuzum
Anladim canim yenilikler gelmeli kadin haklari konusundaAralık için yazmıştım cnm aslında
Sahip kıran geliyor
Kova çağına giriyoruz
Devrim yenilikler özellikle kadın ayaklanmaları artık daha fazla gündeme gelebilir, teknolojide alışagelmil durumların ötesinde konuşar meydana çıkabilir, bi şeyler yıkılıp yeni şeyler peydah olabilir...
21 Aralık 2020 tarihi yanlış hatırlamıyorsam
Ayyy bugün 23 Eylük ekinoks günnüüü muhteşem tatlı bi günnn ♥♥♥♥ Gündüz gece eşitliği ve sonbaharrr ( en sevdiğim mevsim) geçişiii herkese güzel olsun inşallahh
Azcık da soğuk olmasaydı güzel bi ekinoks günüüÇok tatlış kalktım bende bugün mevsimim sonbahar ve kış o kadar mutlu oluyorum ki. Bugünde geçişteymişiz bak ondan gülerek kalktım