- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
Tekrar merhaba, şimdi buldum mesajını. Çok iyi anlıyorum seni. Yoğunluk nedir bilirim.Haritalarına bakacağın arkadaşların heyecanını ççookk iyi anlıyorum fakat ben haftaiçi çalışan biriyim, ve bu ara aşırı durgun enerjisi dibin dibi konumdayım sırf sözümü tutmak için çabalıyorum ama lütfen sürekli, bana ne zmn sıra gelck ne Zaman bakacasın diye darlamayın Beni bn bakacağım da zateb mesaj atyrm ve burdab da etiketlyrm kendimi zorunlu bişey yapıyorum gibi hissetmeye başladım, 2. Gruptan başladım zaten elimden geldiğince gücüm oldukça bakıyrm, ama bi insan olarak bazen şartlar el vermiyor mesela geçen sabah 9 akşam 9 elektirkler kesikti çalışmak için teyzeme geçmek zorunda kaldım, Eve geldiğimde saat 10.30 du Ve yorgun sinirliydim iş yerinde krizlerde oluyo @gamzelita ile kınuştuk mesela o biliyo o gğn yaşadığımı yani bni de anlamanız lazım, ben bakım yapmak için açmamıştım sayfayı bunu yine tekrar edyrm ama baktım önünğ alamıyorum hem zaman olarak hem de danışan alacak olduğumdan yeni harita açmıyorum bu konuda kimse kusura bakmasın
Zaman ayırıp cevap yazdığın için teşekkür ederim. Belki ileride tekrar bakmaya karar verirsen karşılaşırız