Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

bakınız profil resmim ve yazıma:KK70: :KK70:
aynen de öyle yapın:KK70:

ben de bulasmiyorum açmaktan korktuğum için:)
ama ben sizin gibi bu bilgileri okuyup anlayip kafamda oturtamiyorum. bu bi yetenek bence:) bakıyorum bakıyorum okuyorum okuyorum yok hiç olmuyo:KK70:

kendinize okuyun bol bol. başkasına nazar için okuyacaksaniz suya okuyup verin. direk karşıdakine okumayın:)
ben okuyunca da ters tepiyoır :KK70: ben bunu bi kaç defa denedim..ay bilemedim napsammm

maalesef, bi kaç sayfa önce yeni harita almıyorum diye açıklama yapmıştım aslında..son 3 kişi kaldı başka da bu şekilde bakamıycam..
Cok üzüldüm suan.tekrar bakmaya baslarsanız benı unutmasanız cok sevınırım

evet enerjim ve hislerim mistik alanlarda çok yüksek duru görü yeteneğim de devreye giriyor bazı kişilerde istemsiz yorumlar oluşuyor ki engel olamıyorum daha önceden bilen biliyor fal da bakardım ama enerjimi emdiği ve kendimi rahatsız hissettiğim için ( kapıların açıldığını biliyorum bu durumda :)) aniden bırakma kararı verdim ama bu alanlara o kadar mrkım varken bi de bunu deneyelim diye başladım..

mars migren değil tabiki, ev konumunda olan koç burcum ve yönetici gezegenim mars olması beni aşırı etkiliyor.. koç burcu medikal anlamda insan da kafa yapısını migreni dişleri gözleri ifade eder mars burda enerjisini veriyorken benim migrenim sebepsiz yere ortaya çıkmaya başladı son bi kaç aydır, en azından bu sıra ona yoruyorum :)

benim bu durumlarda enerjimi korumam ve karşıdan gelen negatif enerjiyi geri savurmam için bişeyler yapmam gerek.

Sahip olduğunuz psişik yeteneklerin, bana yoğunlaştığınızda tamamen aktif olacağından hiç şüphem yok ☺️ Enerji kalkanın güçlü ve mental sağlığın daima yerinde olsun 🍀 Değerli yorumlarını bekleyeceğim 💜

Günaydın
Geçen baş ağrısından pert oldum yine.
Umarım bidaha olmaz.. neydi o öyle Allah'i m:ruh:

Valla patates sardım okuttum ettim kendimi geçti şükür birde olumlama yaptım bolbol. Gebelikte ilaç yerine bolbol olumlama
İyi olacağım iyilesecegim. Gecicekkk
Basım agrimiyorrr 😂
Bi dua var kuzum netten bulursam atarım onun enerjisi çok ii ki bnm migrenim vr mesela ona bile ii gelyt anında pcden girince Atarım

• Beğen
Reactions: H M
Bi dua var kuzum netten bulursam atarım onun enerjisi çok ii ki bnm migrenim vr mesela ona bile ii gelyt anında pcden girince Atarım
Haşr süresi çok iyi. Baş parmağımı ağrı olan yere bastırıp inanarak okuyacaksın inşallah birşey kalmıyor.

Haşr süresi çok iyi. Baş parmağımı ağrı olan yere bastırıp inanarak okuyacaksın inşallah birşey kalmıyor.
Yani ne olduğunu hatırlamıyorum benim yaptığım Sol elini ağrıyan yere koyup yedi defa okunuyodu

Yani ne olduğunu hatırlamıyorum benim yaptığım Sol elini ağrıyan yere koyup yedi defa okunuyodu
İnsanın enerjisi gerçekten çok önemli.
Psikolojik birçok şeyi Allah'ın izniyle çözebiliriz. Kendimize inanalim ilacın sadece ağrı kesici olmadığını bilelim yeterki.. ben ilaçlardan ne kadar uzak dursam o kadar kar diye düşündüğüm için.
Bı ayetel Kürsi bı haşr tesbihler vs derken birde masajı var onun hep onuda yaparım iyi geliyor.
Birde başının heryeri ağrıyan kişi o sekildeyken masaj yaparsa basının heryerine daha çok ağrır o an sadece baş parmak ile işaret parmak arası bastırıp bekliceksin. Kan akışını daha kotu yapıp arttirabilir. Buda dipnot olsun😁
Mutlu güzel huzurlu günler herkese🌺🌺

X