- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Rica edermTeşekkür ediyorum.
Sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica edermTeşekkür ediyorum.
Sevgiler
Maalesef mars retrosu canım ben de öyleym çevremde çok kişi öyle... ister istemez etkiliyo, sakin kalmaya çalış2 3 gündür çok gerginim bazen sesimi yükseltiyorum sonra pişman oluyorum
bir de dün bugün içimde hep bir his var sanki kötü bişey yaptım gibi ama aslında bakınca yapmadım diyorum suanki gezegen durumuyla ilgili olabilir mi pofu m
esmalarima geri döneyim ben bugünden itibaren
Haritana baktığımda ev ve aike yakın arkadaşlar yakın çevrende eş dost ile sorunlar yaşayabilirceğini söyleyebilirim2 3 gündür çok gerginim bazen sesimi yükseltiyorum sonra pişman oluyorum
bir de dün bugün içimde hep bir his var sanki kötü bişey yaptım gibi ama aslında bakınca yapmadım diyorum suanki gezegen durumuyla ilgili olabilir mi pofu m
esmalarima geri döneyim ben bugünden itibaren
Maalesef mars retrosu canım ben de öyleym çevremde çok kişi öyle... ister istemez etkiliyo, sakin kalmaya çalış
evet kuzum ev aile vs bide bu içteki korku sıkıntı ve herşeyin en kotusunu düşünme de bundqn kaynaklanıyor sanırım zira normalde pozitif ve neşeliyimm biraz Esma çektim iyi geldiHaritana baktığımda ev ve aike yakın arkadaşlar yakın çevrende eş dost ile sorunlar yaşayabilirceğini söyleyebilirim
14 kasımda bitiyo fakat güzel şeyler geliyo mu bakmak gerek:)mars etkisi ne zaman bitiyordu canim
güzel şeylerin olacağı günler ne zamannn :)
sen yazarsın buralara takipteyim her an :))14 kasımda bitiyo fakat güzel şeyler geliyo mu bakmak gerek:)
Evet cnm sırası geldikçe yazıyorumsen yazarsın buralara takipteyim her an :))
sen istda mıydın Pofum
her astrolojik olaylarda deprem denince tırsıyorum ben deEvet cnm sırası geldikçe yazıyorum
evet maalesef gidesim var Bu şehirden
Dün hocamız 2022 yi öngörüyrm dedi:)))her astrolojik olaylarda deprem denince tırsıyorum ben de
deprem için miDün hocamız 2022 yi öngörüyrm dedi:)))
6. hisle mi soyledi astrolojik bilgileriyle.miDün hocamız 2022 yi öngörüyrm dedi:)))
Öngörü kuzum 99 da meydana gelen deprem öncesi tutulma ailesinin aynısı 2022 nisan Ayında meydana geliyomuş, depremi o zmn beklyrm büyük ihtimal istanbulu tetikliyck ama öngörü bu dedi6. hisle mi soyledi astrolojik bilgileriyle.mi
aa bir sene daha bı gökyüzü şeysi paylaşmıştı bir astrolog 99 depremiyle aynı diye o zaman bir ülkede şiddetli deprem olduydu..Öngörü kuzum 99 da meydana gelen deprem öncesi tutulma ailesinin aynısı 2022 nisan Ayında meydana geliyomuş, depremi o zmn beklyrm büyük ihtimal istanbulu tetikliyck ama öngörü bu dedi
Evett cnm gökyüzü herşeyiyşe yeryüzünü etkiliyoraa bir sene daha bı gökyüzü şeysi paylaşmıştı bir astrolog 99 depremiyle aynı diye o zaman bir ülkede şiddetli deprem olduydu..
daha kalkmadım yataktnbugün tembellik günümGünaydın pofu
Bugünkü yorumun için gelmiştim