Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

2 3 gündür çok gerginim bazen sesimi yükseltiyorum sonra pişman oluyorum
bir de dün bugün içimde hep bir his var sanki kötü bişey yaptım gibi ama aslında bakınca yapmadım diyorum suanki gezegen durumuyla ilgili olabilir mi pofu pofu m
esmalarima geri döneyim ben bugünden itibaren

bir de dün bugün içimde hep bir his var sanki kötü bişey yaptım gibi ama aslında bakınca yapmadım diyorum suanki gezegen durumuyla ilgili olabilir mi pofu pofu m
Maalesef mars retrosu canım ben de öyleym çevremde çok kişi öyle... ister istemez etkiliyo, sakin kalmaya çalış

Haritana baktığımda ev ve aike yakın arkadaşlar yakın çevrende eş dost ile sorunlar yaşayabilirceğini söyleyebilirim

Maalesef mars retrosu canım ben de öyleym çevremde çok kişi öyle... ister istemez etkiliyo, sakin kalmaya çalış
Haritana baktığımda ev ve aike yakın arkadaşlar yakın çevrende eş dost ile sorunlar yaşayabilirceğini söyleyebilirim
evet kuzum ev aile vs bide bu içteki korku sıkıntı ve herşeyin en kotusunu düşünme de bundqn kaynaklanıyor sanırım zira normalde pozitif ve neşeliyimm biraz Esma çektim iyi geldi

Mars retrosu fena vurdu 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
AD42EB04-FC86-4096-BBE7-01538BBA1E6E.jpeg

Öngörü kuzum 99 da meydana gelen deprem öncesi tutulma ailesinin aynısı 2022 nisan Ayında meydana geliyomuş, depremi o zmn beklyrm büyük ihtimal istanbulu tetikliyck ama öngörü bu dedi
aa bir sene daha bı gökyüzü şeysi paylaşmıştı bir astrolog 99 depremiyle aynı diye o zaman bir ülkede şiddetli deprem olduydu..

X