Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

daha kalkmadım yataktnbugün tembellik günüm
Sorun değil ben beklerim, senin mesajların bana pozitif bir enerji veriyor. Kişisel gelişim sayfasında daha önceden açmış olduğun konu dolayısıyla diye tahmin ediyorum. (Söz büyüdür...) O konuyu iyi ki açmışsın, çok faydasını gördüm.Her sayfada çok değerli bilgiler paylaşılmış..Teşekkür ederim kendi adıma... Astrolojiyle ilgilenmek istiyorum ama bu konu da hiç bir bilgim yok. Bu topik açılınca çok sevindim senin açmansa sevincimi 2 ye katladı. O yüzden sıkıca takipteyim.. Bana başlangıç aşamasında yaptıklarından müsait olduğunda biraz bilgi verirsen çok sevinirim. Bir kpsszede olarak kafamı dağıtmak istiyorum o yüzden. Güzel şeyler yaşamaya ve duymaya ihtiyacımız var birazda...

Tabili de anlatırım cnm :)

selaamm kızlarrr evet nerde kalmıştıkkk hemen gezegenler ne alemde bakalım :) sonra sözünü verdiklerimden kimler kaldı en azında 2-3 kişiye bakalımmm

13 eylülde Jupiterin ileri hareketi başlıyor, hem de oğlak burcunda yani enerjisini çok iyi açığa çıkartamaybilir, aöa yine de bolluk bereket şan kapılarının açılması maddi manevi hatta bedensel büyüme olabilir.. çok yememeye çalışlmakta fayda var

buna ek olarak yanındaki gezegenlerle etkileşiimi bize genişleyen büyüyen yasaklar engeller kısıtlamalar da getirebilir.. tamamen genel bi yorum haritada konumlanmaya bağlı olarak bu yorum değişir...

Merhaba, rica etsem bana da bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…