Tekrar merhaba, şimdi buldum mesajını. Çok iyi anlıyorum seni. Yoğunluk nedir bilirim.Haritalarına bakacağın arkadaşların heyecanını ççookk iyi anlıyorum fakat ben haftaiçi çalışan biriyim, ve bu ara aşırı durgun enerjisi dibin dibi konumdayım sırf sözümü tutmak için çabalıyorum ama lütfen sürekli, bana ne zmn sıra gelck ne Zaman bakacasın diye darlamayın Beni bn bakacağım da zateb mesaj atyrm ve burdab da etiketlyrm kendimi zorunlu bişey yapıyorum gibi hissetmeye başladım, 2. Gruptan başladım zaten elimden geldiğince gücüm oldukça bakıyrm, ama bi insan olarak bazen şartlar el vermiyor mesela geçen sabah 9 akşam 9 elektirkler kesikti çalışmak için teyzeme geçmek zorunda kaldım, Eve geldiğimde saat 10.30 du Ve yorgun sinirliydim iş yerinde krizlerde oluyo @gamzelita ile kınuştuk mesela o biliyo o gğn yaşadığımı yani bni de anlamanız lazım, ben bakım yapmak için açmamıştım sayfayı bunu yine tekrar edyrm ama baktım önünğ alamıyorum hem zaman olarak hem de danışan alacak olduğumdan yeni harita açmıyorum bu konuda kimse kusura bakmasın
Yeni gördüm
Yarn bakrm cnm bugün pek ii değilim tüm gğn yyudumYeni gördüm
Ben
Tamam canım,sıkıntı yokYarn bakrm cnm bugün pek ii değilim tüm gğn yyudum
ben
özelden bilgilerinizi yenileyin..
yaaa inanmıyorrummm bakın bu gün ne düşündüm, ben sabah çok iyi uyandım hatta oh be dedim başım ağrımıyor, mars beni çok etkiledi özellikle migrenimi, öğlene kadar da herhangi bişeyim yoktu sonra bi anda sanki kafamın içinde bi ağırlık deliricek gibi oldum, telefonumu bile kapadım ve vurdum kafayı yattım taki kardeşim beni arayıp da bulamayıncaya kadar:) sonra dedim ki ya pofu sen negatif bir enerji aldın sanırım o da seni böyle etkiledi, çünkü migren değildi normal baş ağrısı değildi bildiğiniz ağırlık çökmesi gözlerimi bile açamıyordum.. nasıl iğrenç bişeydi anlatamam ama kim ne nasıl oldu bilemiyorum... inanın içimden geçeni yazdınız ki ben yazacaktım aklımdan çıkmış...ben bu topigi ilk açtığınız gün de okumustum. ara ara baktim. umarım istediğiniz şeyi başarısıniz.
enerjiniz dışardan fazla etkilenmeye başlamış gibi geldi bana. kendinizi dinlendirseniz iyi olur. bazı insanların enerjisi başkasına iyi gelmeyebiliyo.
yolunuz açık olsun:)
yaaa inanmıyorrummm bakın bu gün ne düşündüm, ben sabah çok iyi uyandım hatta oh be dedim başım ağrımıyor, mars beni çok etkiledi özellikle migrenimi, öğlene kadar da herhangi bişeyim yoktu sonra bi anda sanki kafamın içinde bi ağırlık deliricek gibi oldum, telefonumu bile kapadım ve vurdum kafayı yattım taki kardeşim beni arayıp da bulamayıncaya kadar:) sonra dedim ki ya pofu sen negatif bir enerji aldın sanırım o da seni böyle etkiledi, çünkü migren değildi normal baş ağrısı değildi bildiğiniz ağırlık çökmesi gözlerimi bile açamıyordum.. nasıl iğrenç bişeydi anlatamam ama kim ne nasıl oldu bilemiyorum... inanın içimden geçeni yazdınız ki ben yazacaktım aklımdan çıkmış...
evet enerjim ve hislerim mistik alanlarda çok yüksek duru görü yeteneğim de devreye giriyor bazı kişilerde istemsiz yorumlar oluşuyor ki engel olamıyorum daha önceden bilen biliyor fal da bakardım ama enerjimi emdiği ve kendimi rahatsız hissettiğim için ( kapıların açıldığını biliyorum bu durumda :)) aniden bırakma kararı verdim ama bu alanlara o kadar mrkım varken bi de bunu deneyelim diye başladım..kendinizi toplayana kadar uzak durun bu durumlardan. okuduğum kadarıyla isabetli yorumlama yapiyosunuz. hisleriniz de kuvvetliyse zaman taniyin kendinize.
bence çok doğru bi karar almissiniz. herkesin enerjisi herkesi acmiyo:) kuvvetlenen his enerji de birden kapanmiyo.
bence mars migren falan değil. bazı insanların hayatı duruşu enerjisi duygu durumu karşıdakine direk geçiyo.
bence iki üç güne kadar azalarak biter:)
evet enerjim ve hislerim mistik alanlarda çok yüksek duru görü yeteneğim de devreye giriyor bazı kişilerde istemsiz yorumlar oluşuyor ki engel olamıyorum daha önceden bilen biliyor fal da bakardım ama enerjimi emdiği ve kendimi rahatsız hissettiğim için ( kapıların açıldığını biliyorum bu durumda :)) aniden bırakma kararı verdim ama bu alanlara o kadar mrkım varken bi de bunu deneyelim diye başladım..
mars migren değil tabiki, ev konumunda olan koç burcum ve yönetici gezegenim mars olması beni aşırı etkiliyor.. koç burcu medikal anlamda insan da kafa yapısını migreni dişleri gözleri ifade eder mars burda enerjisini veriyorken benim migrenim sebepsiz yere ortaya çıkmaya başladı son bi kaç aydır, en azından bu sıra ona yoruyorum :)
benim bu durumlarda enerjimi korumam ve karşıdan gelen negatif enerjiyi geri savurmam için bişeyler yapmam gerek.
bu bilgileri çok seviyorum :) enerjiyi oldum olası seviyorum, herşeyin bi enerjiye sahip olması işimizi kolaylaştırıyor aslında...yani olabilir, ama kanalları tam açarsam bi de daha büyük sıkıntıhmmm tabi benim astroloji bilgim yukselenimi bilmek kadar
ama masallah güzel bi bilgi birikimi var sizde. bu ara verme sürecinde reikiye falan mi yönelseniz en azından enerjinizi kanalize etmeyi, blokaj koyup kaldırmayı ogrenirsiniz. kendinizi savunmaniz önemli. çünkü bu sadece falla yıldız haritasıyla olan bişey değil.
mesela is yerimde karşımda oturan bayanın enerji düşüklüğü direk etkiliyo beni. benim de düşüyo modum enerjim. başka bi arkadaş var ne zaman görsem üç yaşında çocuk gibi mutlu ve enerjik oluyorum:)
is yerinde toplu taşımada arkadaş ortamında her an etkiye aciksiniz galiba. Allah kolaylık versin çok zor cidden. ben de etkilenirim hemen :)
bu bilgileri çok seviyorum :) enerjiyi oldum olası seviyorum, herşeyin bi enerjiye sahip olması işimizi kolaylaştırıyor aslında...yani olabilir, ama kanalları tam açarsam bi de daha büyük sıkıntı
ay evet herkestenb çok rahat etkilenen bi yapım var.. nazarı bile çok kolay alıyorum :) napsam at nalıyla falan mı dolaşsam