Ohh supersinDün meditasyona başladım tekrardan,tam zamanıymışpaylaşımların için teşekkürler pofum
Ama sebebim ne kuruntular ne kuruntular bide üstüne panik atak başladı mı ,eyvah dedim tamam benim meditasyon zamanım gelmiş şimdi rahatımOhh supersin
Ahh şu Plüton deseneAma sebebim ne kuruntular ne kuruntular bide üstüne panik atak başladı mı ,eyvah dedim tamam benim meditasyon zamanım gelmiş şimdi rahatım
Senin gene iyi be kuzum pluton benim asc ile kavusumds bu bana manyak bi karakter ve hastalık veriyorAh ki ne ah pofum
Asc ile kavuşumun açısı ne bilmiyorum ama senin adına çok üzüldüm umarım sağlıkla atlatılır bu evreSenin gene iyi be kuzum pluton benim asc ile kavusumds bu bana manyak bi karakter ve hastalık veriyor
O evre asıl 2023 de aktifleseckAsc ile kavuşumun açısı ne bilmiyorum ama senin adına çok üzüldüm umarım sağlıkla atlatılır bu evre
Oooo o evre uzuuun bir evreymiş sağlık ,sıhhat diliyorum hepimizeO evre asıl 2023 de aktifleseckhayirlisi
Herkesin haritasında degisik vurgular verir kuzum, benim.haritamdaOooo o evre uzuuun bir evreymiş sağlık ,sıhhat diliyorum hepimizepeki bu senin haritandaki mi 2023 e kadar sürecek olan hepimizi bi 2023 e kadar dürtücek mi
Değil merkur uygunsuz durumda ayrica neptunle açısı göremediğin seyleri de anlatbilirGünaydınnnn. Kızlar şimdi sevgili ile ayrılık aşamasındayım. Şeytan ara ayrıl diyor. Uygun zaman değil mi?
Ne zaman konuşsam ki. Bende aceleciyim bi an önce olsun bitsin istiyorumDeğil merkur uygunsuz durumda ayrica neptunle açısı göremediğin seyleri de anlatbilir
Yanlış bi karar olabilir suan biraz bekleNe zaman konuşsam ki. Bende aceleciyim bi an önce olsun bitsin istiyorum
Astroloji inanılmaz bir şey. Peki en uygun zamanı önerir misinizAylar önce pluton cerese yaklaşınca böcek istilasına bağlı gıda sorunu diye uyarmıştım buyrun etkileri başladı
Yani genel olarak hareketlere bakmak lazim net tarih icinAstroloji inanılmaz bir şey. Peki en uygun zamanı önerir misiniz
Size özel mesaj atabilir miyim?Yani genel olarak hareketlere bakmak lazim net tarih icin