- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 37
Merhaba,Selamlllaarr
Arkadaşlar fikrinizi ihtiyacım var
Hangi konulardan bahsetmek sizin daha çok ilginizi çeker.?
Bana biraz fikir veriri mısınız lutfen
Evet evet aklimda o da, araştırıp detaylandirinca yazarım, bu arada yeni ay fazlari yenilik getirir, size de getirmiş tabiki tek gosterge o degil, nerde nasil açı aldı bakmak lazim super amaMerhaba,
Astrolojide çocuk meselesini ele alsanız? Eminim en çok merak edilenlerden biri de çocuk meselesi. Mesela benim ikiz bebeklerim var merak ediyorum bir kardeşleri olacak mı diye?
Ikizlerime hamile kaldığım ay aslanda yeniay olmuştu ve 5. Evime tekamül etmişti. Tek gösterge bu değildir eminim ama benim anladığım kadarı bu. Şimdiden teşekkürler..
Peki ikiz annesi olarak bir çocuğum daha olacak mi diye hangi eve ve göstergelere bakmak lazım?Evet evet aklimda o da, araştırıp detaylandirinca yazarım, bu arada yeni ay fazlari yenilik getirir, size de getirmiş tabiki tek gosterge o degil, nerde nasil açı aldı bakmak lazim super ama
Ev türeterek bakıyoruz aslinda ama suan tam hatirlamiyorum7. Veya 8. Ev olmasi gerekiuorPeki ikiz annesi olarak bir çocuğum daha olacak mi diye hangi eve ve göstergelere bakmak lazım?
Teşekkürler..Ev türeterek bakıyoruz aslinda ama suan tam hatirlamiyorum7. Veya 8. Ev olmasi gerekiuor
Rica ederimmmTeşekkürler..
Karma astrolog olarak mı açtınız?Kizlarrrr ben youtube kanalı açtım, burdan link verilmiyor saniyorum ay beni takip eder misiniz ordan
Daha cok eğitimsel olacak hersey
Evet ama çıkar mı bilmiyrmKarma astrolog olarak mı açtınız?
BulamadımEvet ama çıkar mı bilmiyrm
Yok, fakat çocuğum ateşlendi. HuzursuzumDolunaya doğru giderken var mi baş ağrısı, ödem
Ayy gecmis olsun, bir danışayım her dolunayda oğlum çıldırıyor der, çocukları da etkiliyor baya sanırımYok, fakat çocuğum ateşlendi. Huzursuzum
Teşekkür ederim. Galiba öyle..Ayy gecmis olsun, bir danışayım her dolunayda oğlum çıldırıyor der, çocukları da etkiliyor baya sanırım