Şu sondaki dipnot beni benden aldıMerhabaa Sevgili astroloji severlerbu hafta bizi neler bekliyor bi bakalım
️Güneş ve Jupiter biraz gerilmiş görünmekte, aman kimseye burnu havada davranmayın ve size de öyle davranılmasına izin vermeyin gereksiz harcamalar yapmayın, yanlış beslenerek bedeninizi hasta etmeyin, üst yetkili kişilere dikkat, onlarla anlaşmazlık ve fikir ayrılığı yaşanabilir
️durum böyleyken Uranüs, Güneşe destek olmaya gelmiş görünüyor yeni planlar yapabilirsiniz, sürprizler ve ani beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz, kendinizi özgür bırakmak isteyebilirsiniz, ne alaaa
️Tam bunlar gökyüzünde yaşanırken Merkür ve Neptün gerilmiş, amann tanrıımm sakın ola kendini kandırma, hayallere fazla aldanma, zihinsel depresyona hazırlıklı ol, korkma bi kaç günlük bir şey bu, kafan karışabilir, yalnız değilsin
️şanslıyız ki mars gibi malefik bir gezegen destek ile Merkür'ün imdadına yetişmiş pek bir girişimci zekası var sende maşallah hiç telaşlanma yaşanan sıkıntılar çözüme doğru aktiflik kazanacak
️aammaaa şundan korunmalı ve korkmalıyız hepimiz, Mars Plüton gerginliği manipülasyon yaşayabilirsiniz, acımasız davranabilirler size, kaza ve yaralanma, eger bir de Güneş girerse devreye ateşli hastalıklar, şiddet eylemleri, kimseyle kavga etmemeye çalışın
DIP NOT; AMELİYAT OLMAK İÇİN HİÇ UYGUN BIR ZAMAN DEĞİL, KANAMA RİSKİ VE OLUSABİLECEK KOMPLİKASYONLARA AÇIK GÖKYÜZÜNÜN HAREKETI
Sevgiler
Karma__Astrolog
O değişir cnm o yazım bu hafta icin gecerliydiŞu sondaki dipnot beni benden aldıbayram sonrası burun kemiğim yamuk çok sıkıntı yaratıyor. Doktoru buldum görüşmeye gidecektim. Tabi ne zaman uygunsa doktor. Ama dipnotun şimşekler çaktırdı
Kocaman bir oh çektim şuanO değişir cnm o yazım bu hafta icin gecerliydi
Ahhaha olur öyle seylerBu arada kocaman bu hafta yazmışsın yazının başındatatil bana yaramadı
Amanın akrep eşim ve kızım ,boğa ablamGünaydın Günaydın
Gökyüzünden haberleri alıp koştum, lakin pek hoş haberler değiller maalesef
Savaşın, enerjinin, hareketin haşin ve malefik gezegeni Mars, para, maddiyat, finans ve toprak elementi Sabit Boğa burcuna geçmiş bulunmakta
Maalesef Mars burda enerjisini düşürecek, hareketlerini düzgün devam ettiremeyecek..
Kişisel olarak hareketlerde bir yavaşlama yaşayabiliriz, sakın dingin ve ağır yürürken Bi anda koşmaya başlayabiliriz
Elimizdekini korumaya yönelik Savaş bayrakları asabiliriz dört bir yana
Asla hiç bir konuda hızlı hareketli olmayı beklemeyin önümüzdeki Bi kaç ay
Bu dönemde yükseleni veya güneşi Boğa ve akrep olanlarla da biraz mesafeli olun haritadan silinmek istemiyorsanız
Sevgiler
Karma__astrolog
şimdiden geçmiş olsun senin de tam ortasıymışAmanın akrep eşim ve kızım ,boğa ablamayrıca kızlarımın yükseleni boğa
Evet bana geçmiş olsunşimdiden geçmiş olsun senin de tam ortasıymış
Ahahah sormaa son iki gündür ejderha gibiyimHeh bu her zamanki ben
Dün meditasyona başladım tekrardan,tam zamanıymışMerhaabbaaa
Madem Plütonik bir Dolunay gerçekleşecek, o zaman Plüton neler yapıyor yazayım dedim️
️ Plüton, yaşamı ve ölümü yönetir, mitolojide ismi Hades yani yeraltı tanrısıdır
️düzgün çalışan bir Plüton , işleyen ve sağlıklı bir bedeni bize getirir
️metabolizma, genetik, hayati ve temel değişiklikler yapabilir.
️Plüton , malefik bir gezegendir ve haritalarımızda gergin etkileşimler alıyorsa bir çok problemi de hayatımıza yansıtır
️diğer gezegenlerle etkileşim halinde anormal kırmızı kan hücrelerine sebep olabilir
️vücudumuzda tam bir dönüşüm dediğimiz kötü hastalıkları getirebilir veya endokrin sistemiyle ilgili yaşayacaklarımıza sinyal verebilir
Bunlardan bazıları;
️koç burcunda güçlü bir Plüton epifiz bezini, boğada tiroid, yengeçte arka hipofiz, Başakta pankreas, akrepte erkekler için testis kadinlar için yumurtalık, oğlakta ön hipofiz, Balıkta lenf bezi sistemlerini alt üst edebilir
Bu tutulma asc, 6. ,8.veya 12. Evinizde olacaksa ve yukarıdaki burçlarda etkileşim gerçekleşecekse dikkat edin
️Plüton, bilinçaltına hükmeder. Bu yüzden olumsuz duygulardan ve düşüncelerden bu dolunayda vedalaşın, unutmayın, dolunaylar bitiş enerjileri içerir, yoksa aynı hastalıklı Ay gibi, iltihaplanıp sizi hastalığa itecektir.
Sağlıkla ve sevgiyle kalın
Karma__Astrolog