Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Şu sondaki dipnot beni benden aldı bayram sonrası burun kemiğim yamuk çok sıkıntı yaratıyor. Doktoru buldum görüşmeye gidecektim. Tabi ne zaman uygunsa doktor. Ama dipnotun şimşekler çaktırdı

Şu sondaki dipnot beni benden aldı bayram sonrası burun kemiğim yamuk çok sıkıntı yaratıyor. Doktoru buldum görüşmeye gidecektim. Tabi ne zaman uygunsa doktor. Ama dipnotun şimşekler çaktırdı
O değişir cnm o yazım bu hafta icin gecerliydi

Bu arada kocaman bu hafta yazmışsın yazının başında tatil bana yaramadı

Günaydın Günaydın
Gökyüzünden haberleri alıp koştum, lakin pek hoş haberler değiller maalesef

Savaşın, enerjinin, hareketin haşin ve malefik gezegeni Mars, para, maddiyat, finans ve toprak elementi Sabit Boğa burcuna geçmiş bulunmakta

Maalesef Mars burda enerjisini düşürecek, hareketlerini düzgün devam ettiremeyecek..
Kişisel olarak hareketlerde bir yavaşlama yaşayabiliriz, sakın dingin ve ağır yürürken Bi anda koşmaya başlayabiliriz
Elimizdekini korumaya yönelik Savaş bayrakları asabiliriz dört bir yana
Asla hiç bir konuda hızlı hareketli olmayı beklemeyin önümüzdeki Bi kaç ay
Bu dönemde yükseleni veya güneşi Boğa ve akrep olanlarla da biraz mesafeli olun haritadan silinmek istemiyorsanız

Sevgiler
Karma__astrolog

Amanın akrep eşim ve kızım ,boğa ablam ayrıca kızlarımın yükseleni boğa

günaydınnnn
fikirlerin düşüncelerin gezegeni Merkür yengeç burcunda, aahh biraz fazla mı romantik olduk bu ara acaba :)))

Ay ile ilgili yazımdan alıntıdır

Ay ,sadece yolumuza ışık tutan değildir, bedenimize de ışık tutandır
Ay, bilindiği üzere okyanuslara gel git yaşatan bir ışık
Peki hiç düşündünüz mü bedenimize neler sunuyor☻️

Ay ,vücudun potasyum dengesiyle alakalıdır. Vücut sıvılarını düzenler ,hani dolunay zamanları ödem olması gibi
doğum haritalarında kişiye duygusal ihtiyaçları için yardımcı olur.
iyi sağlık sadece beslenerek değil, duygusal ve zihinsel olarak da tatmin olmayı gerektirir
Eger kişinin haritasında Ay, kötü etkiler altında veya yerleşimde ise ve buna yanlış yönlendirilmiş duyguları eşlik ediyorsa , kıskançlık, öfke, suçluluk, işte o zaman korkmalısın, siz farkında olmadan kış uykusunda yatan ve bekleyen bir hastalık ince ince işleniyor bedeninize..

hayatta yaşanan hiç bir şey sizden ve Ay'ınızdan daha değerli değil.

Sevgiyle ve güzelliklerle olun

Karma__Astrolog

Merhaabbaaa
Madem Plütonik bir Dolunay gerçekleşecek, o zaman Plüton neler yapıyor yazayım dedim
️ Plüton, yaşamı ve ölümü yönetir, mitolojide ismi Hades yani yeraltı tanrısıdır
️düzgün çalışan bir Plüton , işleyen ve sağlıklı bir bedeni bize getirir
️metabolizma, genetik, hayati ve temel değişiklikler yapabilir.
️Plüton , malefik bir gezegendir ve haritalarımızda gergin etkileşimler alıyorsa bir çok problemi de hayatımıza yansıtır
️diğer gezegenlerle etkileşim halinde anormal kırmızı kan hücrelerine sebep olabilir
️vücudumuzda tam bir dönüşüm dediğimiz kötü hastalıkları getirebilir veya endokrin sistemiyle ilgili yaşayacaklarımıza sinyal verebilir

Bunlardan bazıları;

️koç burcunda güçlü bir Plüton epifiz bezini, boğada tiroid, yengeçte arka hipofiz, Başakta pankreas, akrepte erkekler için testis kadinlar için yumurtalık, oğlakta ön hipofiz, Balıkta lenf bezi sistemlerini alt üst edebilir

Bu tutulma asc, 6. ,8.veya 12. Evinizde olacaksa ve yukarıdaki burçlarda etkileşim gerçekleşecekse dikkat edin

️Plüton, bilinçaltına hükmeder. Bu yüzden olumsuz duygulardan ve düşüncelerden bu dolunayda vedalaşın, unutmayın, dolunaylar bitiş enerjileri içerir, yoksa aynı hastalıklı Ay gibi, iltihaplanıp sizi hastalığa itecektir.

Sağlıkla ve sevgiyle kalın

Karma__Astrolog

Vee bugünün gökyüzü raporu da şurada dursun

Eklentiler

• Screenshot_20220714-133936_Instagram.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 29
Dün meditasyona başladım tekrardan,tam zamanıymış paylaşımların için teşekkürler pofum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…