- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
TabikiSize özel mesaj atabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiSize özel mesaj atabilir miyim?
Yanlış bi karar olabilir suan biraz bekle
Gunes pluton gerginliği var ve merkur bi rahata kavuşsun bi kac aylik bi surec varMerhaba :) benzer bir süreçteysek, mantıklı karar almak ve önümüzü daha rahat görebilmek adına ne zaman harekete geçmeliyiz ?
Gunes pluton gerginliği var ve merkur bi rahata kavuşsun bi kac aylik bi surec var
Evet yapiyorum tabikihala bakım yapıyor musunuz pofu hanım
Yani şimdi özelden bilgilerimi versem bakıyor musunuz bende size kahve falı bakabilirim inanmıyorum kendim ama maksat muhabbetEvet yapiyorum tabiki
Hayir burda sana tamam dersem etik bi davranış olmaz çünkü başkaları da bu şekilde baktirmak istyr ama bu emek ve zaman işi. İlk yorumlar ise ben daha yeni yeni baslamistim sadece element dengelerini yorumladım sonra bana da bak, bana niye bakmıyorsun, bende istyrm diye bi suru mesaj onu geçtim bi de bana hakaret boyutuna gelen tavırlar tripler.. sanki babalarının hayrına yaptim cok sinirlenmistim bi daha da bakmadim kimseyeYani şimdi özelden bilgilerimi versem bakıyor musunuz bende size kahve falı bakabilirim inanmıyorum kendim ama maksat muhabbet
Hmm pardon ben ilk mesajlara istinaden bakıyorsunuz sandım diğerlerini okumamıştım, tşklerHayir burda sana tamam dersem etik bi davranış olmaz çünkü başkaları da bu şekilde baktirmak istyr ama bu emek ve zaman işi. İlk yorumlar ise ben daha yeni yeni baslamistim sadece element dengelerini yorumladım sonra bana da bak, bana niye bakmıyorsun, bende istyrm diye bi suru mesaj onu geçtim bi de bana hakaret boyutuna gelen tavırlar tripler.. sanki babalarının hayrına yaptim cok sinirlenmistim bi daha da bakmadim kimseye
Önemli değil, 3 yıl olacak o mesajlara nerdeyse,Hmm pardon ben ilk mesajlara istinaden bakıyorsunuz sandım diğerlerini okumamıştım, tşkler
Kuzum bence bu paylaşımların gayet istenilen ve güzel paylaşımlar. Aynı devam derim benSelamlllaarr
Arkadaşlar fikrinizi ihtiyacım var
Hangi konulardan bahsetmek sizin daha çok ilginizi çeker.?
Bana biraz fikir veriri mısınız lutfen
Tsk ederim şekerimKuzum bence bu paylaşımların gayet istenilen ve güzel paylaşımlar. Aynı devam derim ben