Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Gunayddiinnnn
Merkur pluton zıt açı yapmışken, düşündüklerinize söylediklerinize dikkat edin!!!sizi ezmek isteyen manipüle edecek tiplerle karşılaşabilirsiniz...

Böcek sokmalarina ayrica dikkat

Eklentiler

• Screenshot_20220719-133720_Instagram.jpg
    Screenshot_20220719-133720_Instagram.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 38
Siz de 'Geçmiş Yaşamınızı ' merak edenlerden misiniz? O halde keyifli okumalar dilerim 🙏🏼😇

Karma: herkesin ağzında dolanan bu kelime, gerçekte ne anlama geliyor? Aslında sanılanın aksine daha karmaşık bir yapısı vardır. Yapılan eylem ve sonuçları da diyebiliriz 🤔
Geçmişte (bu diğer hayatımız) herhangi bir süreçte, yaptığınız veya ortaya koyduğunuz eylemlerin, şuan yaşadığınız hayatta veya gelecekte bir sonucudur aslında.
Kısacası ne ekersen onu biçersin yasası, hani boşuna dememiş Atalarımız "rüzgar eken, fırtına biçer " diye🤭
Peki bunu doğum haritalarında nasıl inceliyoruz.. hadi gelin bi kaç noktaya değinelim 🤗🤗👇🏻👇🏻
Geçmiş hayatta, ne olduğunuzu, ne yaptığınızı, neden öldüğünüzü anlamak için bir adet altın disk yani doğum haritasına ihtiyacımız var👌🏻
Dogum haritanızda yerleşen gezegenler, onların birbiri ile olan ilişkisi önemlidir. 🤯
Haritanızda herşey yapıcı yada yıkıcı olarak tezahür eder.
Karma amaçlıdır, cezadan çok insan-i kemale ermeniz için devam eden bir döngüdür. 😱
Mesela Karmik açıdan Güneşiniz, geliştirmeye çalıştığınız konu veya durum, sonsuz ruhunuza dahil olmaya çalışan nitelikleri ifade eder.
Kuzey Ay düğümü ise ruhunuzun amacını, nereye yönelmesi gerektiğini gösteren bir yapıdır 😉
Ay ise nereye yerlestiğiyle alakalı, ruhunuzun geçmişini ve bir çok yaşamları sığdırdığınız köklenmiş duygusal tepkimelerdir❤️
Karma herşeyi kapsar, mevcut enkarnasyonunuz için bir veya iki yön belirler yada seçer ve onun üzerine çalışır, kalan yönleri diğer yaşamlara saklarsınız.

Sevgiler
Karma__Astrolog

Yani şimdi özelden bilgilerimi versem bakıyor musunuz 😍 bende size kahve falı bakabilirim inanmıyorum kendim ama maksat muhabbet 🤭
Hayir burda sana tamam dersem etik bi davranış olmaz çünkü başkaları da bu şekilde baktirmak istyr ama bu emek ve zaman işi. İlk yorumlar ise ben daha yeni yeni baslamistim sadece element dengelerini yorumladım sonra bana da bak, bana niye bakmıyorsun, bende istyrm diye bi suru mesaj onu geçtim bi de bana hakaret boyutuna gelen tavırlar tripler.. sanki babalarının hayrına yaptim cok sinirlenmistim bi daha da bakmadim kimseye

Hayir burda sana tamam dersem etik bi davranış olmaz çünkü başkaları da bu şekilde baktirmak istyr ama bu emek ve zaman işi. İlk yorumlar ise ben daha yeni yeni baslamistim sadece element dengelerini yorumladım sonra bana da bak, bana niye bakmıyorsun, bende istyrm diye bi suru mesaj onu geçtim bi de bana hakaret boyutuna gelen tavırlar tripler.. sanki babalarının hayrına yaptim cok sinirlenmistim bi daha da bakmadim kimseye
Hmm pardon ben ilk mesajlara istinaden bakıyorsunuz sandım diğerlerini okumamıştım, tşkler 😊

Hmm pardon ben ilk mesajlara istinaden bakıyorsunuz sandım diğerlerini okumamıştım, tşkler 😊
Önemli değil, 3 yıl olacak o mesajlara nerdeyse,
Şuan şu saatte millet gezmeye gider , ben oturmuşum.ilerletilmis harita çalışıyorum 😇😇 emek veriyorum, bu mesajı genel yazıyorum Şuan, mesaj atıp bana bakar mısın diyenlere komple cevap olsun

Günaydinnn

1 Ağustos mars boğa burcunda Uranusle kavuşacak, Uranüs olayları aniden geliştiren ve kotucul etkileri tetikleyen bi yapıda, Mars zaten biliyoruz, kavga gürültü patırtı, savaş, yangin, kaza bela getiriyor, dikkat edilmesi gereken en önemli konu ani yangın ve özellikle ev kazalari, ortalik bi anda karışabilir, evde cikacak tatsizliklara da ayrıca dikkat, Uranüs ve Mars 20 ocak 2021 de tam kavusum yapmış, inceledigim kadariyla altin fiyatlarında bi düşüş olmuş, burda da bi tık ( bundan çok emin degilim) düşüş yaşanabilir ama kalıcı mı, hayır.

MARS İKİZLER RETRO ZAMANI:
29 Ekim 2022 - 13 Ocak 2023
Selammmm
astrolojik açıdan önemli bir gökyüzü olayı Mars retrosu🤔 biraz geçmişe gidersek eğer Mars en son, 4 Mart 2021 ile 23 Nisan 2021 arasında ikizler burcundaydi🙈
✨️o tarihlere gittiğinizde hayatınızda neler oldu, hatırlayan var mı❓️ birebir aynısı olmasa da , benzer olaylar yaşanabilir⛔

Mars hepimizin bildiği gibi hayattaki motivasyonumuzu, mücadelemizi, tepkilerimizi , karşı taraftan saldırıya uğradığımizda nasıl savunma sistemi geliştirdiğimizi, savaşları, yangınları,öfkeleri getirir hayatımıza ♈
Marsın ikizlerdeyken, ikizlerin verdigi zihinsel ve iletişimsel kaynaklarda, motivasyon bulacak, bol bol ne bulursa okuyacak, öğrenmeye,yazmaya çizmeye açık olacağız♊

✨️Mars retrolarında, mars dünyaya biraz daha yakın olacağından daha sinirli davranabilir ve sinirlenince hızlı ve öfkeli konuşmalar yapabiliriz 🤯😱 burda hazır cevaplılık vardır. zihinler sık sık fikir değiştirir, odaklanamaz, devamlı fikir üretip ve bunu insanlara sunmakla uğraşabiliriz. Özellikle ticaret ile iletişim gerektiren işlerde başarılı olunacak bir dönem.Zaman çok hızlı geçecek👌🏻Bol bol öğrenin, okuyun, inceleyin ‼️💫

Ayrıca Mars bulunduğu burcun temsil ettiği organınız ile alakalı sıkıntılar getirebilir, özellikle ikizlerin temsil ettiği, eller kollar omuzlar akciğerler, bronşlar,astım, allerjik astım olan herkesin daha cok dikkat etmesi gereken bir dönem, şayet mars 6,8 ve 12. Evinizde ise yada transitte bu evlere dokunuyorsa ‼️
✨️Özellikle güneş burcu ikizler olanlar , natal haritalarda Marsı ikizlerde ve retro olanlar, yükselen oğlak, yengeç, boğa ve akrep olanlar , sizin sağlık ve ameliyat hattınızdan vuracak ,dikkat edin ‼️
✨️Mars retroda , asla acil olmadıkça ameliyat olmayın‼️ Kanamayı durduramayabilirsiniz‼️
Mars ikizlerden geçerken 12 Ekim 2022 ve 15 Mart 2023 tarihlerinde yapacağı önemli açılardan bir tanesi;
✨️Mars Neptüne kare yapacak,
enfeksiyon, solunum yolları hastalıkları, odaklanma sorunu aldatilmalara açık bir dönem yaşanabilir‼️

Dikkate alınması gereken bir dönem olduğunu unutmayın ‼️
Sevgiler
Karma__Astrolog

Selamlllaarr
Arkadaşlar fikrinizi ihtiyacım var
Hangi konulardan bahsetmek sizin daha çok ilginizi çeker.?
Bana biraz fikir veriri mısınız lutfen

Selamlllaarr
Arkadaşlar fikrinizi ihtiyacım var
Hangi konulardan bahsetmek sizin daha çok ilginizi çeker.?
Bana biraz fikir veriri mısınız lutfen
Kuzum bence bu paylaşımların gayet istenilen ve güzel paylaşımlar. Aynı devam derim ben👍🤍

Merhaabbaa astroloji severler🥰
Hadi gelin bugün özet olarak astroloji ve evlilik ilişkisinden bahsedelim👰🏻
💫ilk maddemiz Güneş ve Ay'ın birbirine olan teması📐iyi ve güzel bir evlilik için,iki ışığın birbirine 60 veya 120 drc ile dokunması gerekiyor 💍
💫erkek ya da kadın Haritası farketmez, bu kişiler mutlu ve huzurlu bir evlilik yapabilir, eşiyle yoldaş olabilir🥰🥰
💫peki hangi burçta olursa 60 ve 120lik temaslar olur❓
💫Mesela Koç, ikizler ve kova ile 60 iken, yay ve aslan ile 120lik açı yapmakta, Boğa, yengeç ve Balık ile 60iken Başak ve oğlak ile 120dir, ikizler,koç ve aslan ile 60 iken, terazi ve kova ile 120dir, yengeç, boğa ve Başak ile 60iken, Akrep ve Balık ile 120dir✨✨
💫Güneş ve Ay uyumsuz diye sakın endişe etmeyin, illa mutsuz evlilik olacak değil, başka konfigurasyonlar devreye girecektir‼️‼️
💫Haritada bilinen enn önemli evlerden 7. Ev, evlilik veya ilişkiler evidir🤭
💫Bu evde yer alan bir Jupiter veya Venüs, şanslı bir evlilik için olası argümanlar iken Satürn veya Mars ise sıkıntı yaratabilir, tabiki harita geneli önemlidir 🤗
💫Jupiter bize eşimizin cömert, iyi ve sağlam karakterli olduğunu anlatır 🥳🥳
💫Venüs, kültürlü, kibar, güler yüzlü bir eş sunar💕
💫Satürn eğer iyi açılar ile destekleniyorsa çalışkan, dikkatli ancak yinede geleneklere bağlı tutucu bir eş getirebilir😒
💫Mars, fazla hırslı, agresif, cesur bir eş sunabilir 🤗
💫Eğer 7.eviniz boş ise sakın telaşlanmayın, siz de evleneceksiniz🤭🤭🤭💕💕💕

Burda sadece küçük bir özet sundum, keyifli okumalar dilerim

Karma__astrolog

X