Uranus mars karesi aktif cok normalPofucuğumm nasılsın canım? Bu başaktan mı yoksa artık dayanamamaktan mı bilmiyorum ama pek bir tahammülsüzümböyle çat çat laf sokasım geliyor hiç bu kadar olmamışsın. Başaktan mıdır yoksa başka burçlara yelken açtık mı?
Şuan korktum eşim akrepHerkese selaaammm
Hic uzatmadan hepinizi uyarmak için yazıyorum
16 Mayıs 2.algol tutulmasına az kaldı
Ozellikle akrep burcunda 24/27 drcelerde gezegenleriniz varsa , bilhassa Satürn, Mars, Plüton, Uranüs.... yada retro ise... acilen kontrollerinizi yaptirin
Korkma cnm test yaptırın kontrol falnŞuan korktum eşim akrep
Canım herhangi bir retro gezegen mi yoksa bu yazdıklarının retrosu mu ? Merkür venüs jupiter retrom var bu etkiler mi ?Herkese selaaammm
Hic uzatmadan hepinizi uyarmak için yazıyorum
16 Mayıs 2.algol tutulmasına az kaldı
Ozellikle akrep burcunda 24/27 drcelerde gezegenleriniz varsa , bilhassa Satürn, Mars, Plüton, Uranüs.... yada retro ise... acilen kontrollerinizi yaptirin
Ozellikle saydiklarim ve venus retroCanım herhangi bir retro gezegen mi yoksa bu yazdıklarının retrosu mu ? Merkür venüs jupiter retrom var bu etkiler mi ?
Nasıl bir sıkıntı peki venüs retro için akrep burcunda değil ama yine de mi sıkıntı oluyorOzellikle saydiklarim ve venus retro
Akrep burcunda olanları söyledimNasıl bir sıkıntı peki venüs retro için akrep burcunda değil ama yine de mi sıkıntı oluyor
Akrepte plutom var ama retro değil dediğiniz derecelerde de değil sorun yok sanırımAkrep burcunda olanları söyledim
Olmayabilir destek açı alirsa da sorun yokAkrepte plutom var ama retro değil dediğiniz derecelerde de değil sorun yok sanırım
Oy oyyy oyy olmaz mi tatlim, ben bu ara kendimi nadasa bıraktım derslerin bitmesini bekliyrm, biraz yoruldum, bi de sıcak mahvediyor beni, gökyüzünde merkur retrosu bitti, rahat rahay takilabilirsiniz ancak saturn retrosu ve ardindan mars geliyor, gecmis yıllara bakamadim.henuz ama iyi seyler olucani sanmiyorum cunku ikisi de malefik gezegenlerPofumm nasılsın kuzum? Gökyüzünden var mı haberler?
Karmalara dayalı bi retroymuş sanırım . O halde bolbol ettiğimizi mi bulucaz kiOy oyyy oyy olmaz mi tatlim, ben bu ara kendimi nadasa bıraktım derslerin bitmesini bekliyrm, biraz yoruldum, bi de sıcak mahvediyor beni, gökyüzünde merkur retrosu bitti, rahat rahay takilabilirsiniz ancak saturn retrosu ve ardindan mars geliyor, gecmis yıllara bakamadim.henuz ama iyi seyler olucani sanmiyorum cunku ikisi de malefik gezegenler
Haritaya bakmadan bu şekilde yorum yapamam cnm ama medikalde öğrendiğim şu, asc 6 8 12. Evler onemlidir.Merhaba ben de astrolojiye çok meraklıyım fakat henüz bir eğitim almadım. Şimdilik videolar, yorumları takip ediyorum. Ve çok sıkıntı duyduğum konularda çeşitli danışmanlıklar alıyorum. Öncelikle 4 haziran da cumartesi günü ameliyat oldum ve tek kafamdaki sorum genel anlamda sağlığım. Önümüzde bir Yay dolunayı var malum ve dolunaylar beni hep korkutuyor. Güneşim aslan yükselen burcum oğlakHaritama göre yay burcunun düştüğü yer 11 ve 12.ev. 11.ev de derecesi 5 civarında çok etkilemez diye düşünüyorum ama 12.evde 26 derece yay var. 12.ev malum bilinçaltı genelde karanlık şeylerle ilgili diye okuyorum bu nedenle korkuyorum.. Aynı zamanda 7.ev aslan 22 derece civarında 9.ev terazi (ay burcum) 21 derece civarında bunlar da dolunay derecesine çok yakınlar. Ben nelere dikkat etmeliyim? Sağlıkla ilgili beni etkiler mi özellikle merakım bu yönde.. Cevaplayan olursa çok mutlu olurum
Teşekkür ederimHaritaya bakmadan bu şekilde yorum yapamam cnm ama medikalde öğrendiğim şu, asc 6 8 12. Evler onemlidir.