Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Pofucuğumm nasılsın canım? Bu başaktan mı yoksa artık dayanamamaktan mı bilmiyorum ama pek bir tahammülsüzüm böyle çat çat laf sokasım geliyor hiç bu kadar olmamışsın. Başaktan mıdır yoksa başka burçlara yelken açtık mı?

Uranus mars karesi aktif cok normal

Herkese selaaammm

Hic uzatmadan hepinizi uyarmak için yazıyorum

16 Mayıs 2.algol tutulmasına az kaldı
Ozellikle akrep burcunda 24/27 drcelerde gezegenleriniz varsa , bilhassa Satürn, Mars, Plüton, Uranüs.... yada retro ise... acilen kontrollerinizi yaptirin

Şuan korktum eşim akrep

Canım herhangi bir retro gezegen mi yoksa bu yazdıklarının retrosu mu ? Merkür venüs jupiter retrom var bu etkiler mi ?

Helloöö nasılsıniz arkadaşlar?

Yarin sabah 7.41 de kanlı ay tutulmasi var, akrep boga aksinda
Ozellikle 24 25 26 27 drclerde bu iki burcda gezegeniniz varsa ve iyicil acilarla destek almiyorsaniz tedbirlu ve dikkatli olun....

Pofumm nasılsın kuzum? Gökyüzünden var mı haberler?

Pofumm nasılsın kuzum? Gökyüzünden var mı haberler?
Oy oyyy oyy olmaz mi tatlim, ben bu ara kendimi nadasa bıraktım derslerin bitmesini bekliyrm, biraz yoruldum, bi de sıcak mahvediyor beni, gökyüzünde merkur retrosu bitti, rahat rahay takilabilirsiniz ancak saturn retrosu ve ardindan mars geliyor, gecmis yıllara bakamadim.henuz ama iyi seyler olucani sanmiyorum cunku ikisi de malefik gezegenler

Karmalara dayalı bi retroymuş sanırım . O halde bolbol ettiğimizi mi bulucaz ki malefik derken ağır mı olucak neyse bi kaç gün rahatız o zaman ona odaklanalım ah o dersler yıldım sabah iş akşam ders pertim çıktı başarılar kuzum hepimize

Merhaba ben de astrolojiye çok meraklıyım fakat henüz bir eğitim almadım. Şimdilik videolar, yorumları takip ediyorum. Ve çok sıkıntı duyduğum konularda çeşitli danışmanlıklar alıyorum. Öncelikle 4 haziran da cumartesi günü ameliyat oldum ve tek kafamdaki sorum genel anlamda sağlığım. Önümüzde bir Yay dolunayı var malum ve dolunaylar beni hep korkutuyor. Güneşim aslan yükselen burcum oğlak Haritama göre yay burcunun düştüğü yer 11 ve 12.ev. 11.ev de derecesi 5 civarında çok etkilemez diye düşünüyorum ama 12.evde 26 derece yay var. 12.ev malum bilinçaltı genelde karanlık şeylerle ilgili diye okuyorum bu nedenle korkuyorum.. Aynı zamanda 7.ev aslan 22 derece civarında 9.ev terazi (ay burcum) 21 derece civarında bunlar da dolunay derecesine çok yakınlar. Ben nelere dikkat etmeliyim? Sağlıkla ilgili beni etkiler mi özellikle merakım bu yönde.. Cevaplayan olursa çok mutlu olurum

Haritaya bakmadan bu şekilde yorum yapamam cnm ama medikalde öğrendiğim şu, asc 6 8 12. Evler onemlidir.

Haritaya bakmadan bu şekilde yorum yapamam cnm ama medikalde öğrendiğim şu, asc 6 8 12. Evler onemlidir.
Teşekkür ederim mesela 30 mayıs ikizler yeniayı da benim 5. ve 6.evimdeydi 6.ev sağlık evi ben ameliyat oldum filan. astroloji gerçekten öngörüyor bir çok şeyi

Merhaba eğitim için önereceğiniz birisi var mı ?öner döşer aklımda var ama birazda parasal durumlardan çekiniyorum ama en ıyısı o kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…