- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
özelden mesajına cvp verdim cnmMerhaba eğitim için önereceğiniz birisi var mı ?öner döşer aklımda var ama birazda parasal durumlardan çekiniyorum ama en ıyısı o kesinlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden mesajına cvp verdim cnmMerhaba eğitim için önereceğiniz birisi var mı ?öner döşer aklımda var ama birazda parasal durumlardan çekiniyorum ama en ıyısı o kesinlikle.
merhaabbaaapofu Selamm :) Doğum saatimi ve bilgilerimi versem öngörü yaparmisin banaa çok istiyorum Hatta bir plan dahilinde bile olabilir önerin olursa
Böyle söyleyince çekindimm yani bakım yapıyorsanız olabilir anlamındamerhaabbaaa
bir plan dahilinde derken
evet normalde danışan alıyorum ama bu ara yorgunum baya herşeye ara verdimBöyle söyleyince çekindimm yani bakım yapıyorsanız olabilir anlamında
Olsun iyi yapmışsınız dinlenin Ya ben istediğim şeyi bir türlü gerçekleştiremedim. Görüntülü görüşme yapıp kapsamlı harita analizi dinlemek istiyorummm ama yok yani çok uçuk fiyatlar istediler sitede bı arkadaş Twitter'da var bakanlar dedi onlarda 1 yıl doluyuz diyorlar :)) Bende salmistim yani. Sizi görünce yazmak istedimmevet normalde danışan alıyorum ama bu ara yorgunum baya herşeye ara verdim
Evet fiyatlar fazla abartı cok iyi biliyorum ama twitterda her gördüğünüz de inanmayın derimOlsun iyi yapmışsınız dinlenin Ya ben istediğim şeyi bir türlü gerçekleştiremedim. Görüntülü görüşme yapıp kapsamlı harita analizi dinlemek istiyorummm ama yok yani çok uçuk fiyatlar istediler sitede bı arkadaş Twitter'da var bakanlar dedi onlarda 1 yıl doluyuz diyorlar :)) Bende salmistim yani. Sizi görünce yazmak istedimm
Evet fiyatlar fazla abartı cok iyi biliyorum ama twitterda her gördüğünüz de inanmayın derim
özel.mesaj alabilseydik.keske...Yani çok karışık bir alan insan bilemiyor ki siz ne zaman bomba gibi hissedersiniz takriben
Siteye üye olduğumda mesaj bölümünü kapatmıştım açayımözel.mesaj alabilseydik.keske...
Pofum bu kadar olur şimdi çocuklarımı yatırdım. Yatırırken aklımdan seni geçirdim. Pofuma yazayım gezegenlerde sorun mu var? 2 gündür saçma sapan şeylerle, yalan dolan işlerle uğraşıyorum. Neyseki akladım kendimi kocaman bir offf. Ne kadar düşmanım varmış. Retro da gerilimli hatlarda bişeylerde miyiz? Sen nasılsın bu arada balım? Çok sevindim senin adına. Kalan bir sınıfta su gibi geçsin inşallahhuhuuuu selam hanımlarr :) nasılsınızzz??
ben 2. sınıftan mezun oldum
diplomamı almama son 1 sınıf kaldı :)
Selamm tatlimmmPofum bu kadar olur şimdi çocuklarımı yatırdım. Yatırırken aklımdan seni geçirdim. Pofuma yazayım gezegenlerde sorun mu var? 2 gündür saçma sapan şeylerle, yalan dolan işlerle uğraşıyorum. Neyseki akladım kendimi kocaman bir offf. Ne kadar düşmanım varmış. Retro da gerilimli hatlarda bişeylerde miyiz? Sen nasılsın bu arada balım? Çok sevindim senin adına. Kalan bir sınıfta su gibi geçsin inşallah
amanın az buçuk anladım ama daha anlayacağım dilde yazar mısın çok yoruldum insanlardan pofum çok. O yüzden kedi sahiplendim huzur veriyorSelamm tatlimmm
Bugun biraz inceledim dedim elektrikler gitti
Neptun gunes kare
Mars pluton kare
Uranus kavusum ay
Daha nolssuunn
Beyinsel sıkıntılar kapımızda... öngörü yapmayi hic isteniyorumamanın az buçuk anladım ama daha anlayacağım dilde yazar mısın çok yoruldum insanlardan pofum çok. O yüzden kedi sahiplendim huzur veriyor
Ayyyyy hu telefon öldürecek bni besinsel yazmıştımBeyinsel sıkıntılar kapımızda... öngörü yapmayi hic isteniyorum
ah o telefonun düzeltmeleri. Beyinsel okuyunca bende dedim baş ağrıları,vesveseler falan heraldeAyyyyy hu telefon öldürecek bni besinsel yazmıştım
Ahahha ksra bakma lütfen yaah o telefonun düzeltmeleri. Beyinsel okuyunca bende dedim baş ağrıları,vesveseler falan heralde
Ne kusuru canım benim çok başıma geliyor benimdeAhahha ksra bakma lütfen ya