Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

pofu pofu Selamm :) Doğum saatimi ve bilgilerimi versem öngörü yaparmisin banaa çok istiyorum 🥰 Hatta bir plan dahilinde bile olabilir önerin olursa 🌸

:KK70::KK70: evet normalde danışan alıyorum ama bu ara yorgunum baya herşeye ara verdim
Olsun iyi yapmışsınız dinlenin 🥰 Ya ben istediğim şeyi bir türlü gerçekleştiremedim. Görüntülü görüşme yapıp kapsamlı harita analizi dinlemek istiyorummm ama yok yani çok uçuk fiyatlar istediler sitede bı arkadaş Twitter'da var bakanlar dedi onlarda 1 yıl doluyuz diyorlar :)) Bende salmistim yani. Sizi görünce yazmak istedimm

Olsun iyi yapmışsınız dinlenin 🥰 Ya ben istediğim şeyi bir türlü gerçekleştiremedim. Görüntülü görüşme yapıp kapsamlı harita analizi dinlemek istiyorummm ama yok yani çok uçuk fiyatlar istediler sitede bı arkadaş Twitter'da var bakanlar dedi onlarda 1 yıl doluyuz diyorlar :)) Bende salmistim yani. Sizi görünce yazmak istedimm
Evet fiyatlar fazla abartı cok iyi biliyorum 🤣🤣ama twitterda her gördüğünüz de inanmayın derim

Bu arada arkadaşlar saturn uranus karesinden dolayı elektrikler de sıkıntılar yaşayabilirsiniz diyordum 2 gundur elektrikler kesiliyor 😄😄😄

huhuuuu selam hanımlarr :) nasılsınızzz??
ben 2. sınıftan mezun oldum
diplomamı almama son 1 sınıf kaldı :)
Pofum bu kadar olur şimdi çocuklarımı yatırdım. Yatırırken aklımdan seni geçirdim. Pofuma yazayım gezegenlerde sorun mu var? 2 gündür saçma sapan şeylerle, yalan dolan işlerle uğraşıyorum. Neyseki akladım kendimi kocaman bir offf. Ne kadar düşmanım varmış. Retro da gerilimli hatlarda bişeylerde miyiz? Sen nasılsın bu arada balım? Çok sevindim senin adına. Kalan bir sınıfta su gibi geçsin inşallah🙏

Pofum bu kadar olur şimdi çocuklarımı yatırdım. Yatırırken aklımdan seni geçirdim. Pofuma yazayım gezegenlerde sorun mu var? 2 gündür saçma sapan şeylerle, yalan dolan işlerle uğraşıyorum. Neyseki akladım kendimi kocaman bir offf. Ne kadar düşmanım varmış. Retro da gerilimli hatlarda bişeylerde miyiz? Sen nasılsın bu arada balım? Çok sevindim senin adına. Kalan bir sınıfta su gibi geçsin inşallah🙏
Selamm tatlimmm
Bugun biraz inceledim dedim elektrikler gitti🤣🤣
Neptun gunes kare
Mars pluton kare
Uranus kavusum ay
Daha nolssuunn

Selamm tatlimmm
Bugun biraz inceledim dedim elektrikler gitti🤣🤣
Neptun gunes kare
Mars pluton kare
Uranus kavusum ay
Daha nolssuunn
😅😅 amanın 😬 az buçuk anladım ama daha anlayacağım dilde yazar mısın🫣 çok yoruldum insanlardan pofum çok. O yüzden kedi sahiplendim huzur veriyor 🥰🥰🥰

Merhabaa Sevgili astroloji severler 💫💫 bu hafta bizi neler bekliyor bi bakalım👀👀

✨️Güneş ve Jupiter biraz gerilmiş görünmekte, aman kimseye burnu havada davranmayın ve size de öyle davranılmasına izin vermeyin👍🏻 gereksiz harcamalar yapmayın, yanlış beslenerek bedeninizi hasta etmeyin, üst yetkili kişilere dikkat, onlarla anlaşmazlık ve fikir ayrılığı yaşanabilir🤯
✨️durum böyleyken Uranüs, Güneşe destek olmaya gelmiş görünüyor 🥳 yeni planlar yapabilirsiniz, sürprizler ve ani beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz, kendinizi özgür bırakmak isteyebilirsiniz, ne alaaa🥰🥰
✨️Tam bunlar gökyüzünde yaşanırken Merkür ve Neptün gerilmiş, amann tanrıımm🤯🤯sakın ola kendini kandırma, hayallere fazla aldanma, zihinsel depresyona hazırlıklı ol, korkma bi kaç günlük bir şey bu, kafan karışabilir, yalnız değilsin 🤗
✨️şanslıyız ki mars gibi malefik bir gezegen destek ile Merkür'ün imdadına yetişmiş 🤗 pek bir girişimci zekası var sende maşallah 😎hiç telaşlanma yaşanan sıkıntılar çözüme doğru aktiflik kazanacak💯
✨️aammaaa şundan korunmalı ve korkmalıyız hepimiz, Mars Plüton gerginliği 🤯🤯🤯manipülasyon yaşayabilirsiniz, acımasız davranabilirler size, kaza ve yaralanma, eger bir de Güneş girerse devreye ateşli hastalıklar, şiddet eylemleri, kimseyle kavga etmemeye çalışın 🤫

DIP NOT; AMELİYAT OLMAK İÇİN HİÇ UYGUN BIR ZAMAN DEĞİL, KANAMA RİSKİ VE OLUSABİLECEK KOMPLİKASYONLARA AÇIK GÖKYÜZÜNÜN HAREKETI😇

Sevgiler
Karma__Astrolog

X