Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

doğum haritası bakmak kolay sanıyorsunuz ama inanın öyle değil, mesela tam 2 gündür Güneş ve Ay tutulmalarının neler yarattığını harita üzerinde inceliyorum, burda emek ve zaman var. iyi bakma demek çok saçma bi cümle! fal bakmıyorum! sembol okuyup kehanet yapıyorum ve bunun içinde deli gibi emek harciyorum ben!

ben size ne anlatacağım
bugün biri instadan bana mesaj attı
tarot okumam için
neyse dedim ben bu şekilde çalışmıyorum
yani randevulu sistm ve belirli kalıplarım var
kadının simi cismi yok (kadın olduğunu da sesli mesaj attı ordan biliyorum)
ısrarla bana bak diyor, neyse ücreti 3 katını vereym diyor falan yok dedm olmaz dengeyi bozamam
sonra 3 arkadaşım var tek tek onlara sordum bakar mısınız diye
1 tanesi tamam dedim yoll bana :KK70: sonra kız döndü pofu dedi bu kadın dolandırıcı :KK70: nasıl ya dedm
onun başına gelmiş aynı senaryo aynı olay :KK70: aaaa olaya bakkkkk hey allahım neyse bi daha yazmadı allahtan. insanlar da bu şekilde karma yarattıklarını bi anlasalar bi daha böyle bişey yapmak istmezler zannımca

Pofucumm iyi akşamlar balım,bu Aslan da tutulmanın etkisi nedir kuzum? Ben kendimi iyi hatta daha özgüvenli hissediyorum ama çevrem sapıtık durumda ayarı kaçtı her şeyin ve herkesin sanki anlamadım🤔

Pofucumm iyi akşamlar balım,bu Aslan da tutulmanın etkisi nedir kuzum? Ben kendimi iyi hatta daha özgüvenli hissediyorum ama çevrem sapıtık durumda ayarı kaçtı her şeyin ve herkesin sanki anlamadım🤔
Kisinin haritasina gore degisir cnm genel olarak kalbe dikkat

21 Şubat ve 22 Şubat tarihleri arasında, Fomalhaut , diğer adıyla kraliyet yıldızı , Gabriel, mahşerin dört atlısından bir tanesi💫Fomalhaut ile Güneşin tam kavuşumunu yaşıyoruz🌟🌞 Bu kavuşum bize mesaj niteliğindedir ,Dua ve istek kapılarının gökyüzünde açıldığını gösterir bizlere❤ isteyin dileyin❤ İstediğiniz ne ise onu dileyin, imajine edin, hayalini kurun🙏🏼🙏🏼 Bu iki gün isteklerinizi iletmek için çok önemli 💫💫

Eğer doğum haritanızda, Balık burcunda 3 veya 4 drc aralığında bir Ay, Neptün varsa cok şanslısınız 💃💃

Şansınız bol, dualarınız kabul olsun 🙏🏼🙏🏼

Sevgiler
karma__astrolog

Mart'ın ilk haftası, dikkate alınmalı, Plüton Mars kavuşumu, Türkiye haritasında 8.evde konumlanıyor, kıtlık, yiyecek sıkıntısı ortaya çıkmaya başlayabilir, belki bitkilerde hastalık yetişmeme sorunu doğabilir, dış borçlar gündeme gelebilir, paramız daha da değer kaybedebilir, altın tekrar artabilir, salgına bağlı ölümler de artış olabilir, Rusya Ukrayna savaşı ikili ilişkilerde askerlerimizi feda etmemize sebep olabilir, halkı beklemeyen ani gelişen zor süreçler.. Martın başı bizi cok ama cok zorlayacağa benziyor..gönül isterdi sizlere güzel şeyler yazayım ama gerçekler bunlar...sağlıcakla kalın..

Sevgiler💫💫
karma__astrolog

Selam pofum 🙋🏻‍♀️ Sürekli uyumak istiyorum ondan mı acaba🤔

Evet cnm bu hafta sonu verdigim ders haricinde sıfırım hic bisey yapmadim
Bende diyorum neden böyleyim yok ne yaptıysam canlanamadım 😢 oh ama içim rahatladı geçici bir durum o zaman 🥰 ne zaman geçer kuzum😍

X