- 30 Mart 2009
- 14.052
- 63.036
Okumayaydim bunlari iyiydiayy sonundaa pc den gelebildim ayılmışım
şimdi size iyi haberler vermek isterdm fakat ve lakin dünya çapında inanılmaz doğal felaketler bizleri bekliyor.. bekleyelim ve görelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumayaydim bunlari iyiydiayy sonundaa pc den gelebildim ayılmışım
şimdi size iyi haberler vermek isterdm fakat ve lakin dünya çapında inanılmaz doğal felaketler bizleri bekliyor.. bekleyelim ve görelim.
ahahha ben de aha ahOkumayaydim bunlari iyiydi
Tr’de mi dunyada mi felaketler var? Gerci hicbir yerde olmasinahahha ben de aha ah
şimdi harita üzeirnde çalışıyorum... hayat bizi neden yoruyorrr...
dünya çapında cnm..Tr’de mi dunyada mi felaketler var? Gerci hicbir yerde olmasin
Nasıl felaketler peki iklimsel mi ekonomik mi hepsi midünya çapında cnm..
Şuan iklimsel, bugün oluşan dolunay özellikle suyla alakalı felaketler yaşatacak he bu ekonomi düzelecek anlamına gelmiyorNasıl felaketler peki iklimsel mi ekonomik mi hepsi mi
Pofum balımm napıyorsun nasılsın? Var mı gökyüzünden haberler
Yaaaa meraabbaaaa cok yogunum kizlar o yuzden pek vaktim yok.... gokyuzu bizimle egleniiiyyiiiiEvet yaaa nerde bu kiz pofu
Gökyüzü bizimle dalga geçiii ,böyle oldum günlük ruh halimYaaaa meraabbaaaa cok yogunum kizlar o yuzden pek vaktim yok.... gokyuzu bizimle egleniiiyyiiii
Bunu benim cevremdeki herkes soyleyebilirdi zatenYaaaa meraabbaaaa cok yogunum kizlar o yuzden pek vaktim yok.... gokyuzu bizimle egleniiiyyiiii
Evett çok güzel şu tatil bitsin iş başlıyor o kadar mutluyum ki gelsin düzenli yaşamSelaaammmm bugun haftasonu ayyy nr güzelll
Eveeeet yasasinSelaaammmm bugun haftasonu ayyy nr güzelll
başlasn da göreyim seni, 2 haftadır ofise giidyrm ayyy fenalardayımEvett çok güzel şu tatil bitsin iş başlıyor o kadar mutluyum ki gelsin düzenli yaşam
başlasn da göreyim seni, 2 haftadır ofise giidyrm ayyy fenalardayım
Ahaha bn de yillik izne ciktim ptesinden itibaren resmi izinliyim birazda bn yatam pehhyorucu oluyor dicek bişey yok ama düzenli bi hayat oluyor ,düzensiz beni daha çok yoruyor bide çocuklarla evin içinde çok zor
Ohh süper pofum dinlen güzelceAhaha bn de yillik izne ciktim ptesinden itibaren resmi izinliyim birazda bn yatam pehh